search
Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?
Series / Nieuws

Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?

Arrow is net voorbij, maar nu al is er een hint voor een mogelijke terugkeer van de serie.

Arrow kwam dit jaar na acht seizoenen tot een einde op televisiezender The CW. Maar acteur Stephen Amell onthult dat hij recent een pitch hield om het personage toch maar terug te brengen.

Dat deed Amell tijdens een telefoongesprek met maker en producent Greg Berlanti. Dat is nog best moeilijk, want het personage van Amell ging dood. Maar wat hem betreft, kan de serie toch weer terugkomen als fans dat nodig is. Dat wilde Amell om het team van het Arrowverse te helpen.

Lees ook: 'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!

Toch terug?
"Ik belde Greg Berlanti op en vertelde dat. Ik zei, 'Kijk, ik hoop dat dit niet gaat gebeuren, maar als alles mis loopt en jullie kunnen geen acteurs over de grens krijgen, omdat het vooral om Amerikanen gaat die naar Canada moeten voor de opnames, dan kan ik wel.'"

Lees ook: Debuut Green Lantern in 'Arrowverse' lijkt aanstaande

"Ik zit er toch, en als ik er moet blijven, wil ik werken. En als ik ga werken, laten we dan een manier zoeken om uiteindelijk Oliver Queen terug te laten keren uit de dood. Dus ja, ik meen het bloedserieus, maar laten we hopen dat het niet nodig is. Mocht het moeten, doen we het gewoon."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen