search

Ons nieuws van vrijdag 6 november 2020

Hele rits nieuwe series op Netflix deze week
Series / Streaming-diensten

Hele rits nieuwe series op Netflix deze week

Check hier het volledige nieuwe aanbod van streamingdienst Netflix afgelopen week!

Netflix komt weer met een hele rits nieuwe series deze week. We zetten al het nieuws voor je op een rij!

Laten we beginnen met de nieuwe afleveringen:
Star Trek: Discovery S03E04: Michael brengt Adira naar de thuiswereld van de Trill. Saru en Hugh kijken naar de mentale gezondheid van de crew van de Discovery.
La Valla S01E09: Een familie vecht om te overleven in het dystopische toekomstige Madrid.
Undercover (S02E10): Bob wordt door Kim gevraagd te helpen bij de strijd tegen illegale wapenhandel.

En dan nieuwe seizoenen!

Animatie
The Garfield Show (1 seizoen): Onze favoriete lasagne etende stripverhaalkat krijgt zijn eigen serie! Jon en Odie treiteren is nog leuker op tv.

Documentaire
Carmel: Quién mató a Marí­a Marta? (1 seizoen): Een vrouw wordt dood aangetroffen in bad. Vlakbij ligt een plas bloed. Haar man denkt dat ze een ongeluk heeft gehad, maar uit een autopsie blijkt iets anders.

Drama
Eigen Kweek (4 seizoenen): Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen. Dat doet een boerengezin dan ook.
M'entends-tu? (2 seizoenen): Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met het leven.

Horror
Paranormal (1 seizoen): Nadat een sceptische hematoloog allerlei onverklaarbare gebeurtenissen heeft meegemaakt, wordt hij ongewild een expert op het gebied van het paranormale.

Kinderen
Kid-E Cats (1 seizoen): Cookie, Pudding en hun zusje Snoepje zijn dol op lekkernijen.
LEGO City: Adventures (1 seizoen): In een snelgroeiend stadje vol plezier, vriendschap en kattenkwaad werken eigenwijze agenten aan allerlei missies.
Ninjago (2 seizoenen): Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

Komedie
Karlek & Anarki (1 seizoen): Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart.

Romantiek
Record of Youth (1 seizoen): Twee acteurs en een visagiste banen zich ieder hun eigen weg door een wereld waarin hun afkomst belangrijker is dan hun talent.

Thriller
Deadly Class (1 seizoen): In de jaren 80 wordt in San Francisco een dakloze tiener aangenomen op een legendarische privéschool.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen
Series / Featured

3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Undercover | Bing nu!
Deze Belgisch-Nederlandse serie van de zender Eén is in Nederland een Netflix Original Series en met rollen voor Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap zien we hoe undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en zich voordoen als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Het tweede seizoen is aankomende zondag afgerond.



Bloodline | Bing nu!
Deze Netflix Original Series hield het drie seizoenen vol en kakte iets in na een opvallend sterk eerste seizoen. In die serie zien we hoe de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld, als een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen. Met sterke rollen van Kyle Chandler en Ben Mendelsohn.



The Queen's Gambit | Bing nu!
De topserie van dit moment! De miniserie van Scott Frank en Allan Scott volgt het leven van Beth Harmon van haar achtste tot 22ste levensjaar als we zien hoe ze uitgroeit tot 's werelds grootste schaakspeler. Met Anya Taylor-Joy in de hoofdrol een van de beste series in jaren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel
Series / Nieuws

Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Het tweede seizoen is nog maar net bezig, of Disney heeft zijn zinnen al gezet op nieuwe afleveringen!

Vorige week begon het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+, maar de producenten werken nu al hard aan nieuwe afleveringen. Deadline meldt namelijk dat Lucasfilm misschien al volgende week begint met de opnames, maar dit zou ook verschoven kunnen worden naar eind november/begin december. Hoe dan ook kunnen de fans er zeker van zijn dat het derde seizoen er volgend jaar komt.

Lees ook: Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?

Dit verslag van Deadline sluit aan bij de opmerkingen die bedenker en showrunner Jon Favreau vorige maand maakte. Favreau vertelde Variety dat The Mandalorian op schema ligt en dat de opnames voor het einde van het jaar zouden moeten worden hervat. Favreau zou daarnaast al ruim voordat Lucasfilm het groene licht gaf hebben gewerkt aan de scenario's.

Wat staat ons te wachten?
Deadline weet daarnaast te melden dat ze er via Production Weekly achter zijn gekomen dat het derde seizoen van The Mandalorian onder de werktitel Buccaneer zal worden gefilmd, wat onder hardcore fans tot de nodige speculatie zal leiden. Qua casting geeft Deadline aan dat Sophie Thatcher een nog onbekende rol heeft in het nieuwe seizoen.

Lees ook: 'The Mandalorian' scoort ijzersterk debuut
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser voor nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster
Series / Trailer

Eerste teaser voor nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster

Zin in meer Texas Ranger? Geen probleem! Er komt een compleet nieuwe serie aan.

Volgend jaar krijgen we een reboot van de populaire serie Walker, Texas Ranger, de succesvolle actieserie met Chuck Norris, die liep van 1993 tot 2001. Hieronder de teaser trailer!

De nieuwe serie van de Amerikaanse zender The CW heet Walker en de hoofdrol is voor acteur Jared Padalecki die vooral bekend is van zijn rol in de bovennatuurlijke hitserie Supernatural. Hij speelt Cordell Walke.

Lees ook: Nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster komt eraan!

Teaser Walker van The CW
Maar er zijn meer namen bekend. Zo zien we Lindsey Morgan (The 100) als de partner van Walker en Keegan Allen (Pretty Little Liars) als Walkers jongere broer. Mitch Pileggi (The X-files) is te zien als de vader. Op 21 januari verschijnt het eerste seizoen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur speelt de hoofdrol in tweede seizoen van 'Love Life'
Series / Nieuws

Deze acteur speelt de hoofdrol in tweede seizoen van 'Love Life'

Toch nemen we niet helemaal afscheid van actrice Anna Kendrick...

In het eerste seizoen van de serie Love Life was het de populaire actrice Anna Kendrick die de hoofdrol opeiste. Nu is daar verandering in gekomen. In het tweede seizoen is die hoofdrol weggelegd voor de acteur William Jackson Harper.

Eerder raakte reeds bekend dat tijdens elk seizoen van deze serie het liefdesleven van een ander personage centraal zal staan. Harper speelt de rol van een man die in New York woont en net uit een jarenlange relatie komt. Hij wordt daarbij gevolgd tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefdespartner.

Anna Kendrick
Dat we afscheid nemen van Anna Kendrick als hoofdpersonage in de reeks betekent helemaal niet dat ze er niet langer in te zien zal zijn. Haar rol is alleen minder prominent dan in het eerste deel het geval was. Bovendien raakte eerder reeds bekend dat Kendrick ook als uitvoerend producent betrokken blijft bij het tweede seizoen. In de Verenigde Staten is de serie te bekijken op HBO Max. In Nederland wordt ze uitgezonden via Videoland.

Met Harper voegt de serie in ieder geval een fantastische naam toe aan haar cast. Eerder dit jaar werd hij dan ook nog genomineerd voor een Emmy voor beste mannelijke bijrol in The Good Place. Wanneer het tweede seizoen van Love Life te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-trailer voor gave laatste afleveringen seizoen 10
Series / Trailer

'The Walking Dead'-trailer voor gave laatste afleveringen seizoen 10

The Walking Dead heeft nog eens zes afleveringen te gaan voor dit tiende seizoen.

AMC moest even laten weten dat The Walking Dead nog niet voorbij is. Er is een in production-trailer vrijgegeven, die laat zien dat de opnames van zes aanvullende afleveringen van het tiende seizoen op dit moment plaatsvinden.

De trailer mengt beelden van het tiende seizoen tot aan de aflevering A Certain Doom. Dat was oorspronkelijk de finale van het tiende seizoen. Bovendien ligt er veel nadruk op het feit dat de serie snel weer terugkeert, volgend jaar namelijk, met de aflevering Home Sweet Home. Daarin zullen Negan en Maggie voor het eerst in jaren weer tegenover elkaar staan, in de directe nasleep van de Whisperer War.

Lees ook: Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

Laatste seizoen
Dit is het op een na laatste seizoen van de serie, die ook nog een elfde seizoen krijgt. Dat elfde seizoen is een heel stuk langer dan normaal, namelijk 24 afleveringen en zal eind 2021 te zien zijn op AMC. Met de zes bonusafleveringen van het tiende seizoen, zijn er dus nog 30 afleveringen te gaan van The Walking Dead.

Lees ook: 'The Walking Dead' biedt iets waar fans al jaren op wachten

De afleveringen die nu gemaakt worden, zullen kleinschaliger zijn dan we tot nu toe gezien hebben. Coronamaatregelen voorkomen namelijk dat er al te veel figuranten te zien kunnen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk nieuwe beelden Netflix-serie 'Kingdom'
Series / Trailer

Eindelijk nieuwe beelden Netflix-serie 'Kingdom'

Er komt een speciale aflevering, Kingdom: Ashin of the North, genaamd.

Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor Kingdom: Ashin of the North. Dat is een personage dat we nog niet echt gezien hebben, op een korte flits na.

Daarmee komt Netflix met een nieuwe aflevering in de uiterst populaire zombieserie, Kingdom. Centraal in de speciale aflevering staat Ashin, een mysterieus figuur dat Lee Chang en zijn vrienden tegenkomen terwijl ze in het noorden zoeken naar de geheimen achter de wederopstandingsplant.

Lees ook: Wat betekent het einde van gave Netflix-zombieserie 'Kingdom'?

Het verhaal
In de special Ashin of the North leren we wie zij is en wordt haar achtergrondverhaal verteld. Bovendien zal de aflevering ons het oorsprongsverhaal van de plant vertellen, die de oorsprong is van alle problemen in het Korea van de middeleeuwen. Dat wordt in de serie namelijk geteisterd door zombies. We leren daar meer over door de bril van Ashin, die de erfgenaam van de Yeojin-stam in het noorden is.

Lees ook: Krijgt Netflix-serie 'Kingdom' een derde seizoen?

Kijkers zullen daarna nog een derde seizoen krijgen van de hitserie, waarin we nog meer antwoorden gaan krijgen. Dat wordt dus mooi, want er staat nog heel wat te gebeuren in de bijzonder gave serie. In 2021 is de speciale aflevering te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iedereen kijkt momenteel de Netflix-serie 'The Queen's Gambit'
Series / Nieuws

Iedereen kijkt momenteel de Netflix-serie 'The Queen's Gambit'

The Queen's Gambit van Netflix weet echt heel erg te verbazen op Rotten Tomatoes.

Netflix-serie The Queen's Gambit weet te verbazen. De serie telt zeven afleveringen en is sinds vorige maand in zijn geheel te streamen.

Niet alleen is The Queen's Gambit een van de best bekeken series van dit moment, ook heeft de serie iets bijzonders gedaan. Hij heeft namelijk een score van 100 procent op recensiesite Rotten Tomatoes. Dat is niet heel veel series gelukt, dus dat is een behoorlijk indrukwekkende prestatie.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Een verslaafd weesmeisje met een onmogelijke droom in 'The Queen's Gambit'

The Queen's Gambit
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Tevis. Centraal staat Beth Harmon, een jonge vrouw die de verwachtingen van de maatschappij totaal op hun kop weet te zetten. Ze wordt namelijk een van de meest formidabele schaakspelers van de wereld. En dat in een tijd waarin de maatschappij juist andere dingen verwachtte van vrouwen, namelijk de jaren vijftig.

The Queen's Gambit volgt de reis van Beth, van haar jeugd in een weeshuis in Kentucky, tot in haar jongvolwassen jaren waarin ze begint in het wedstrijdcircuit en een schaakspeelster van formaat wordt. We zien haar relaties, maar ook haar identiteit, verslavingen en trauma's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het zou zomaar kunnen: opnieuw een bekend Star Wars-personage in 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Het zou zomaar kunnen: opnieuw een bekend Star Wars-personage in 'The Mandalorian'!

Krijgen we morgen in The Mandalorian het personage Mon Calamari te zien?

Morgen verschijnt om 9.00 uur de tweede aflevering van seizoen twee van The Mandalorian op Disney+. Na de geweldige eerste aflevering krijgen we in de tweede waarschijnlijk weer een bekend personage uit de franchise te zien.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' aflevering 2: wat te verwachten?

"The Mandalorian moet een passagier met een kostbare vracht vervoeren tijdens een riskante reis" is de korte onbevestigde synopsis welke we eerder deze week online zagen verschijnen. Nu vermoedt Comicbook.com dat we zomaar een terugkeer kunnen zien van het buitenaardse ras Mon Calamari.

Mon Calamari en zijn planeet
Eerdere promotionele beelden lieten Mando en The Child zien op een cargo-schip en er was in seizoen één al een verwijzing naar de Mon Calamari. Nu wordt er gedacht dat we het ras terug gaan zien in de aflevering van morgen!

Lees ook: Opmerkelijk: 'The Mandalorian' levert 'Star Wars'-gebarentaal op

En wie weet krijgen we dan ook wel een echt achtergrond verhaal van Admiral Ackbar te zien! Vanaf morgenochtend 9.00 uur dus op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tegenslag voor fans van 'Charmed'
Series / Nieuws

Tegenslag voor fans van 'Charmed'

Fans van televisieserie Charmed houden op dit moment hun adem in, nu de opnames weer stil liggen.

Best een grote tegenslag voor The CW-serie Charmed. De opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd. Dat komt omdat iemand in de crew van de televisieserie positief getest is op het coronavirus.

Voor nu ligt de productie dus stil, zodat CBS Studios, dat de serie produceert, een bron- en contactonderzoek uit kan zoeken. Het is ook niet de eerste keer dat de productie van de serie stil is komen te liggen. Eerder dit jaar gebeurde dat ook al, omdat er vertraging was bij het bekend maken van bepaalde testuitslagen.

Lees ook: Sarah Jeffery: "Originele 'Charmed'-sterren moeten zich schamen" na kritiek op reboot

Volgend jaar
De serie Charmed gaat in de loop van volgend jaar verder op The CW. Dan zien we het derde seizoen. Dat de serie al zo ver is gekomen is ergens nog best knap. De oorspronkelijke castleden waren namelijk helemaal niet blij dat de productie opgepakt werd zonder hun bemoeienis.

Lees ook: Bovennatuurlijke oorlog in trailer 'Charmed' seizoen 2

In deze nieuwe Charmed-serie volgen we wederom drie zussen die magische krachten hebben. Zij moeten het opnemen voor het goede.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?
Series / Nieuws

Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?

Arrow is net voorbij, maar nu al is er een hint voor een mogelijke terugkeer van de serie.

Arrow kwam dit jaar na acht seizoenen tot een einde op televisiezender The CW. Maar acteur Stephen Amell onthult dat hij recent een pitch hield om het personage toch maar terug te brengen.

Dat deed Amell tijdens een telefoongesprek met maker en producent Greg Berlanti. Dat is nog best moeilijk, want het personage van Amell ging dood. Maar wat hem betreft, kan de serie toch weer terugkomen als fans dat nodig is. Dat wilde Amell om het team van het Arrowverse te helpen.

Lees ook: 'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!

Toch terug?
"Ik belde Greg Berlanti op en vertelde dat. Ik zei, 'Kijk, ik hoop dat dit niet gaat gebeuren, maar als alles mis loopt en jullie kunnen geen acteurs over de grens krijgen, omdat het vooral om Amerikanen gaat die naar Canada moeten voor de opnames, dan kan ik wel.'"

Lees ook: Debuut Green Lantern in 'Arrowverse' lijkt aanstaande

"Ik zit er toch, en als ik er moet blijven, wil ik werken. En als ik ga werken, laten we dan een manier zoeken om uiteindelijk Oliver Queen terug te laten keren uit de dood. Dus ja, ik meen het bloedserieus, maar laten we hopen dat het niet nodig is. Mocht het moeten, doen we het gewoon."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?

Josh Moreno en Sam Witwer worden een beetje door de war gehaald door sommige fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De geruchten blijven maar binnenkomen over het tweede seizoen van The Mandalorian. Daarvan is pas net de tweede aflevering te zien op Disney+, maar geruchten blijven komen over wat we de rest van de tijd dit seizoen mogen verwachten.

Een van de geruchten, is dat Sam Witwer in de serie zat. Maar dat blijkt niet te kloppen. Het was in plaats daarvan niemand minder dan Josh Moreno. Die wees op de fouten in de berichtgeving, gevolgd door Sam Witwer die dat nieuws steunde.

Lees ook: Disney+ lijkt groot detail 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' te lekken

Foute berichtgeving
"Als de Star Wars-fans denken dat je Sam Witwer bent, maar eigenlijk gewoon dorpeling #4 bent," aldus Moreno op Twitter bij een foto van zichzelf en het personage dat hij speelde. Waarop Witwer reageerde: "Ik zou willen dat media goed onderzoek zouden doen. Dan hadden ze geweten dat ik geen blond haar heb."

Lees ook: Wat zegt de schokkende onthulling in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'?

Daarmee is op dit moment niet zeker of Witwer de komende tijd nog zal verschijnen in de serie, al is dat gewoon een mogelijkheid. Hieronder het bericht op Twitter:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen King zeer kritisch op 'Under the Dome'
Series / Nieuws

Stephen King zeer kritisch op 'Under the Dome'

Stephen King is normaal juist heel ondersteunend voor projecten gebaseerd op zijn boeken.

Weinig schrijvers promoten de verfilmingen van hun werk zo als Stephen King dat doet. Hij moedigt anderen vaak aan om zoveel vrijheden te nemen met zijn werk als ze maar willen. Maar keuzes die gemaakt zijn voor Under the Dome kan hij onder geen beding steunen.

King staat altijd achter zijn projecten. Maar is rond Under the Dome echt een stuk minder positief dan we van hem gewend zijn. Ditmaal missen er bepaalde onderdelen die echt niet kloppen. En zijn keuzes gemaakt waar King gewoon niet tevreden over is.

Lees ook: 'Under the Dome' stopt ermee

Matige verfilming
"Wat Under the Dome betreft, had ik het gevoel dat het een crashende trein was. Mensen deden dingen die gewoon niet realistisch of echt leken," aldus King. "Een ding dat mij heel erg stoorde, was dat je geen enkel moment het geluid van een generator hoort. De stroomvoorziening werkt prima. Alles ziet er schoon uit. Alles is geweldig, behalve dat ze afgesneden zijn van de rest van de wereld. En zo zou het gewoon niet gaan."

Lees ook: 'Under the Dome' krijgt derde seizoen

Waar King nog het volgend eaan teovoegde: "Als je mensen vraagt om dat te omarmen, moet er echt een onderliggend gevoel van realisme zijn, dat je meesleept."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.