search
3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen
Series / Featured

3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Sherlock | Bing nu!
In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mysterieverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Er zijn vier seizoenen en mogelijk komt er ooit een vijfde seizoen.



Designated Survivor | Bing nu!
In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald. We zien Kiefer Sutherland in de hoofdrol, maar er zijn ook rollen voor Natascha McElhone en Maggie Q. Er zijn drie seizoenen en de Zuid-Koreaanse remake Designated Survivor: 60 Days vind je ook op Netflix.



Better Call Saul | Bing nu!
Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman. Uiteraard met Bob Odenkirk, maar ook met Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando en Giancarlo Esposito. Er staan 5 seizoenen op Netflix, de zesde zal de serie afronden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen