Realityserie 'Prince Charming' verschijnt binnenkort op Videoland

'Prince Charming' staat binnenkort op Videoland

Een absolute aanrader voor wie ook fan is van bijvoorbeeld 'De Bachelor'...

Geoffrey Ketels, 16 november 2020 om 17:45

Fans van realityseries zitten de komende tijd goed bij Videoland. Begin december verschijnt namelijk de serie Prince Charming op de video-on-demand dienst.
Prince Charming beschikt over een gelijkaardige opzet als Bachelorette. In deze gloednieuwe serie proberen tien mannen op het Italiaanse eiland Sicilië het hart te veroveren van een echte prins op het witte paard. De mannen zullen één voor één afvallen tot er uiteindelijk nog één over blijft. Hij zal de uitverkorene zijn van Prince Charming.

29-jarige prins
De "prins" waar het in deze nieuwe realityserie allemaal om draait is de 29-jarige Marvin. Hij is werkzaam bij een internationale, farmaceutische groothandel. Zijn grote passie is (weinig verwonderlijk eigenlijk) paardrijden, maar daarnaast is hij ook zeer vaak in de sportschool terug te vinden.

In de Verenigde Staten en in Duitsland is deze serie al enige tijd te zien. Nu verschijnt ze dus ook in Nederland. De aftrap wordt gegeven op Videoland op woensdag 16 december met een dubbele aflevering. Vanaf dan verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Lees meer over: Prince Charming, serie, series, Videoland, Realityserie

Populair nieuws