search
'The Crown'-actrice tijdens opnames afgevoerd naar ziekenhuis
Series / Nieuws

'The Crown'-actrice tijdens opnames afgevoerd naar ziekenhuis

De 24-jarige actrice Emma Corrin moest tijdens de opnames naar het ziekenhuis worden overgebracht...

De 24-jarige actrice Emma Corrin speelt in de Netflix-serie The Crown de rol van prinses Diana. De actrice heeft in een recent interview laten optekenen dat ze op een bepaald moment in het ziekenhuis is beland tijdens de opnames.

Tijdens één van de opnames voor de serie The Crown moest de jonge actrice een scène opnemen in een zwembad. Corrin was tijdens die scène onderkoeld geraakt. De astmatische problemen waar de actrice mee te maken heeft hebben er voor gezorgd dat de crew geen enkel risico wou nemen met haar gezondheid.

Lees ook: Nu al forse kritiek op Netflix-hit 'The Crown'

Astmatische problemen
In het interview dat de actrice aflegde tegenover Glamour liet ze met betrekking tot het vervelende voorval het volgende optekenen:

"Ik moest een scène opnemen in een ijskoud zwembad samen met mijn 'kinderen'. Het was echt de zwaarste opname die ik ooit heb moeten doen. Dit niet in het minst omdat ik in de dagen voor de bewuste opname eigenlijk al een stevige verkoudheid had opgelopen. Het was zo koud dat ik er alles aan deed om mezelf zoveel mogelijk boven het water te houden. Toen kwamen we er tijdens de opnames bovendien ook nog eens achter dat 'Harry' niet kon zwemmen..."

"Het was de bedoeling dat we die bewuste avond nog terug zouden vliegen naar Engeland. Toen we echter een tussenstop maakten in het ziekenhuis voor wat antibiotica deelden de artsen me mee dat ze me absoluut niet op het vliegtuig wilden laten stappen. Mijn zuurstofwaardes waren daarvoor veel te laag. Het gevolg was een opname in het ziekenhuis."

Ondertussen gaat alles gelukkig terug helemaal goed met de actrice.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen