'Batwoman' seizoen 2: Alles wat je moet weten!

'Batwoman' seizoen 2: Dit moet je weten

Batwoman doet het helemaal anders na het vertrek van ster Ruby Rose na het eerste seizoen.

Jim Pedd, 16 december 2020 om 17:55

Batwoman is een ietwat opmerkelijke serie van The CW. Na slechts één seizoen stapte hoofdrolspeelster Ruby Rose al op, om vervangen te worden door Javicia Leslie.
Leslie moet ook meteen ervoor zorgen dat het tweede seizoen het beter gaat doen dan het eerste. De kijkcijfers konden namelijk wel beter. De verwachtingen zijn dus groot, dus laten we maar meteen kijken naar wat dit tweede seizoen ons brengt.

Lees ook: Veelbelovende eerste trailer 'Batwoman'-serie

Wie zijn er te zien?
Allereerst weten we dus dat Ruby Rose niet meer terugkeert. In plaats daarvan is Javicia Leslie de hoofdrolspeelster. Zij is Ryan Wilder en neemt het stokje als Batwoman over. Maar we krijgen gelukkig wat oude bekenden te zien. Camrus Johnson is weer Luke Fox en we zien Nicole Kang weer als studente Mary Hamilton. De twee zullen Ryan Wilder vermoedelijk helpen haar draai te vinden als nieuwe Batwoman.

Wel keren er diverse personages verbonden aan Kate Kane van Ruby Rose terug. Zo is Dougray Scott weer te zien als Jacob, de vader van Kate. En zien we Rachel Skarsten weer als haar psychopatische zus Alice.

Lees ook: Wow! Dit is de nieuwe Batwoman van Javicia Leslie!

Waar gaat het over?
Ruby Rose vertrok al na 1 seizoen uit de serie, nog voordat haar personage wel en goed eruit geschreven kon worden. Dat maakt meteen dat we weten waar dit nieuwe seizoen over zal gaan, namelijk de verdwijning van Kate Kane en de opvolging van haar door Ryan Wilder.

Het lot van Kate en de manier waarop Ryan het van haar overneemt, vormen vermoedelijk de bulk van dit tweede seizoen. Tegelijk zal Jacob Kane ook hard strijden tegen Batwoman en haar vrienden. Verder gaan we ervan uit dat er nog een rol is voor Hush, die Gotham City in chaos werpt.

Lees ook: Eerste foto van de nieuwe Batwoman!

Wanneer te zien?
Het tweede seizoen van Batwoman gaat op 17 januari van start op The CW. Het nieuwe seizoen krijgt vermoedelijk tegen de 22 afleveringen, al is dat niet helemaal zeker.

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, Javicia Leslie, Camrus Johnson, Nicole Kang

Populair nieuws