Thandie Newton tekent voor Amerikaanse remake 'The Slap'

Het origineel uit Australië laat zien wat één willekeurige gebeurtenis, in dit geval een klap, allemaal teweeg kan brengen.

Jan-Peter Rook, 06-10-2014 09:37

NBC is bezig met een Amerikaanse versie van The Slap, een Australische miniserie gebaseerd op het boek van Christos Tsiolkas. De show wordt geschreven door Brothers & Sisters-bedenker Jon Robin Baitz en de cast bestond al uit namen als Melissa George, Peter Sarsgaard, Mary-Louise Parker, Zachary Quinto en Brian Cox. Hier kunnen we Thandie Newton nu ook aan toevoegen.
The Slap laat zien wat één willekeurige gebeurtenis allemaal teweeg kan brengen. Tijdens een barbecue in een achtertuin verkoopt een man andermans kind een klap. Diens ouders zijn woedend op de man en bellen de politie. Deze gebeurtenis heeft vervolgens desastreuze gevolgen voor een grote groep vrienden en familie en roept daarnaast ook nog eens vragen op over ouderschap, kinderrechten, rassenkwesties, klassenverschillen, seksualiteit, en de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Newton speelt Aisha, een rol die in de originele serie werd gespeeld door Sophie Okonedo. Aisha is de vrouw van Hector, het personage van Sarsgaard.

Bron: IndieWire

Lees meer over: the slap, thandie newton, peter sarsgaard, Mary Louise Parker, Zachary Quinto, Brian Cox, nbc

Populair nieuws