search
Margot Robbie tekent exclusieve deal bij Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Margot Robbie tekent exclusieve deal bij Amazon Prime Video

Margot Robbie hoopt originaliteit en diversiteit naar Amazon Prime Video te brengen met deze nieuwe deal

LuckyChap Entertainment heeft een eerste tv-deal getekend met Amazon. Volgens de deal zullen Margot Robbie, Tom Ackerley en Josey McNamara van LuckyChap samenwerken met Amazon Studios om projecten te maken die exclusief op Amazon Prime Video in première gaan.

"We zijn zo blij met de samenwerking met Amazon Studios om originele inhoud naar het steeds groter wordende televisiemarkt te brengen", aldus Robbie, Ackerley en McNamara in een verklaring.

"Onze hoop met LuckyChap is altijd geweest om meer diverse verhalen te vertellen en tegelijkertijd een platform te bieden aan stemmen die te vaak over het hoofd gezien worden. In Amazon hebben we een culturele partner die onze passie voor het vertellen van verhalen deelt."

"Amazon heeft een wereldwijde bereik. Dit is het begin van een zeer opwindende reis voor het bedrijf en een reis waar we ongelooflijk trots op zijn met een geweldig team."

LuckyChap produceerde eerder de bekroonde speelfilm
I, Tonya, waarin Robbie de hoofdrol speelde als kunstschaatser Tonya Harding. Ze produceren ook de aankomende films zoals Promising Young Woman en Barbie, waarin Robbie een live-action versie van het iconische speelgoed speelt.

Voor televisie produceert Lucky Chap de Hulu-serie Dollface en de aankomende Netflix-serie Maid.

"LuckyChap heeft de afgelopen jaren originele, slimme en boeiende producties afgeleverd in verschillende genres met veelzijdige, unieke vrouwelijke personages", aldus Albert Cheng van Amazon Studios.

"We zijn erg enthousiast over de kans om met Tom, Josey, Margot en Brett samen te werken om nieuwe series te maken met dezelfde visie en focus voor onze Prime Video-klanten."

Lees ook: De Hilarische serie 'Dollface' krijgt een 2e seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen