Nieuwe HBO Max-serie 'Peacemaker' maakt stappen vooruit

HBO Max-serie Peacemaker vindt meer hoofdpersonen

Peacemaker heeft twee nieuwe personages gevonden die een grote rol krijgen.

Jim Pedd, 9 december 2020 om 10:14

In augustus kunnen we The Suicide Squad zien in de bioscoop. De film van regisseur James Gunn wordt vergezeld door een televisieserie, Peacemaker, die op HBO Max zal debuteren.
De serie draait om Christopher Smith en laat zijn enigszins opmerkelijke verhaal zien. Hij is een pacifistische burgerwacht die behoorlijk gewelddadig te werk gaat om zijn ideologie te promoten.

Heel veel personages
The Illumiderdi wist de hand te leggen op een aantal van de castleden waarnaar gezocht wordt. Dat geeft meteen de nodige informatie.

Allereerst zien we Leota Adebayo die gespeeld zal worden door Danielle Brooks. Zij wordt omschreven als "slim, gedreven, welgevormd en capabel, maar met haar eigen onzekerheden. Een nieuwkomer die niet door iedereen goed behandeld wordt."

En er is Auggie Smith, die gespeeld wordt door Robert Patrick. Hij is de vader van Christopher Smith, een man met "een sterke mening, en een vulgaire racist uit een klein stadje die machtig en geslepen is."

Dat belooft dus wat voor de serie die op HBO Max zal debuteren.

Lees ook: 'Terminator'-acteur gecast in 'Suicide Squad'-serie

Lees ook: Superheldenserie 'Peacemaker' komt er heel snel

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: The Suicide Squad, HBO Max, Warner Bros, Peacemaker, James Gunn, John Cena, Danielle Brooks, Robert Patricks

Populair nieuws