'Terminator'-acteur gecast in 'Suicide Squad'-serie

Terminator-acteur gecast in 'Suicide Squad'-serie

Wederom groot nieuws voor de DC-serie Peacemaker met John Cena.

Zilko Tarici, 13 november 2020 om 15:25

The cast van Peacemaker, de spinoff-serie van The Suicide Squad die James Gunn maakt voor HBO Max, wordt alsmaar groter. Via The Hollywood Reporter is namelijk bekend geworden dat Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland en Chris Conrad te zien zullen zijn naast hoofdrolspeler John Cena.
Lees ook: Superheldenserie 'Peacemaker' komt er heel snel

Brooks kennen we vooral door haar doorbraakrol als Tasha 'Taystee' Jefferson in Orange is the New Black, de Netflix-serie die vorig jaar na zeven jaar eindigde. Daarnaast werd ze in 2016 genomineerd voor een Tony Award voor haar rol in theaterstuk The Color Purple. In Peacemaker zal Brooks te zien zijn als Leota Adebayo. Patrick, die we natuurlijk kennen van zijn rol als de T-1000 in Terminator 2, speelt de rol van Auggie Smith.

Een miniserie om naar uit te kijken
Gunns vriendin Holland, die de rol van Emilia Harcourt speelt in The Suicide Squad, zal diezelfde rol spelen in de serie. Conrad, die we kennen van zijn rol in Amazon Prime's Patriot, speelt tot slot de rol van Adrian Chase/Vigilante.

Peacemaker zal de oorsprong laten zien van John Cena's titulaire personage, die we eerst zien in The Suicide Squad. Onlangs werd ook aangekondigd dat Steve Agee zal terugkeren als John Economos. Gunn schreef de scenario's van alle acht afleveringen en zal er een paar regisseren. Begin 2021 moet de productie van start gaan. HBO Max heeft nog niet aangekondigd wanneer de serie te streamen zal zijn.

Lees ook: Meer 'Suicide Squad'-leden terug voor spinoff-serie 'Peacemaker'

Bron: SuperHeroHype

Lees meer over: Danielle Brooks, The Suicide Squad, Peacemaker, John Cena, Robert Patrick, Steve Agee

Populair nieuws