Is er nog hoop voor 'Green Arrow and the Canaries'?

Is er nog hoop voor Green Arrow and the Canaries?

Green Arrow and the Canaries zou zomaar eens toch terug kunnen keren.

Jim Pedd, 12 december 2020 om 14:22

The CW gaat komend jaar heel wat wijzigen rond het Arrowverse. Er gaan series stoppen en er komen nieuwe series bij. Maar eentje waar nog weinig nieuws rond te melden is, is opmerkelijk genoeg Green Arrow and the Canaries.
Die serie kreeg een backdoor pilot in het laatste seizoen van Arrow. Maar er is officieel nog geen eerste seizoen besteld door The CW. Toch geeft actrice Katherine McNamara, die de rol van Mia Smoak zou spelen, de hoop niet op.

Een rol blijven houden
Ze wil namelijk hoe dan ook actief blijven. "Het is al een hele tijd geleden. Ik heb geen idee hoe het er hier mee voor staat, maar ik weet dat ik niet klaar ben als Mia Smoak. Zoals je weet, is dit een universum waarin mensen van links, rechts en het midden teruggebracht worden. Ik zou het fantastisch vinden om dat te kunnen doen."

Ze wil vooral meer duiken in het leven van Mia en haar dualiteit als personage. "Het feit dat ze haar post-Crisis toekomst en haar pre-Crisis toekomst had, en dat ze nu de gereedschappen van beide ter beschikking heeft," ging McNamara verder.

"Maar ik wil ook kijken naar de manier waarop zij de mantel van haar vader op zich neemt, voordat ze voelt dat ze klaar is, en hoe dat gegaan is. Dat zou een mooie en interessante reis kunnen zijn."

Lees ook: Komst 'Green Arrow and the Canaries' nog onzeker

Lees ook: De 'Arrow' spin-offs gaan er mogelijk niet meer komen?

Bron: TVLine

Lees meer over: The CW, Green Arrow and the Canaries, Arrow, Katherine McNamara

Populair nieuws