Reünie 'The Fresh Prince of Bel-Air' uitgesloten

Reunie The Fresh Prince of Bel-Air uitgesloten

Zonder James Avery komt er geen nieuw seizoen.

Jim Pedd, 9 oktober 2014 om 11:11

Alfonso Ribeiro vertelde tijdens een gesprek met E! online dat een reünie van de hitserie The Fresh Prince of Bel-Air uitgesloten is. De reden daarvoor ligt volgens Ribeiro in het overlijden van James Avery, die in de serie de rol van Philip Banks speelde, de vader van het personage van Ribeiro, Carlton.
”Sinds het overlijden van mijn favoriete televisievader ooit, James Avery, is het uitgesloten dat er een Fresh Prince reünie komt, “ vertelde hij. ”Ik denk niet dat we recht zouden doen aan de serie. We hadden allemaal het gevoel dat hij het middelpunt van de serie was. Zonder hem, zou het gewoon niet werken. Dus zelfs al de hele cast bij elkaar komt om me bij te staan in de serie, gaat het niet gebeuren. En dat is prima.”

Sowieso is Ribeiro van mening dat niet elke serie een remake of reboot hoeft te krijgen. ”Ik geloof dat het beter is om sommige dingen in het verleden te laten. Je hoeft niet alles terug te brengen. De reden waarom we stopten, lag in het simpele feit dat we het gevoel hadden alle verhalen verteld te hebben, die we wilden vertellen. En er was geen reden om te proberen verhalen opnieuw te vertellen.”

Naast Avery en Ribeiro waren er rollen in de serie voor Will Smith (Will Smith), Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geoffrey Butler), Tatyana Ali (Ashley Banks), Janet Hubert (Vivian Banks (later door Daphne Reid)), Jeffrey A. Townes (Jazz) en Ross Bagley (Nicky Banks). The Fresh Prince of Bel-Air liep van 1990 tot 1996.

Bron: E! Online

Lees meer over: The fresh prince of bel air, alfonso Ribeiro, james avery, will smith, karyn parsons, joseph marcel, tatyana ali, janet Hubert, daphne reid, Jeffrey a townes, ross bagley

Informatie over de serie: The Fresh Prince of Bel-Air

Populair nieuws