search

Ons nieuws van donderdag 9 oktober 2014

Eerste blik op Wentworth Miller als Captain Cold in 'The Flash'
Series / Nieuws

Eerste blik op Wentworth Miller als Captain Cold in 'The Flash'

De betreffende aflevering wordt op 28 oktober uitgezonden.

Geoff Johns heeft de eerste blik op Wentworth Miller als schurk Captain Cold in The Flash vrijgegeven. Je kunt de twee foto's hieronder bekijken! De aflevering waarin hij te zien zal zijn wordt op 28 oktober uitgezonden.

The Flash is een serie van bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns de pilot-aflevering schreven. De pilot werd geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin en Michelle Harrison"‹ spelen de hoofdrollen in de serie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Syfy maakt comic-verflming 'Five Ghosts'
Series / Nieuws

Syfy maakt comic-verflming 'Five Ghosts'

Gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Image Comics.

Afgelopen juli werd bekend dat Universal Cable Productions de rechten had gekocht van de stripserie Five Ghosts. Nu is bekend geworden dat Syfy de serie zal maken in samenwerking met Universal, Black Mask Studios en BenderSpink.

De pilot van Five Ghosts wordt geschreven door Evan Daugherty (Divergent) en is gebaseerd op de kritisch bejubelde stripreeks van Frank J. Barbiere en Chris Mooneyham, die gaat over een schattenjager in de jaren '30 die bezeten wordt door vijf literaire geesten (Merlijn, Robin Hood, Sherlock Holmes, Musashi en Dracula), wiens gaven hij kan gebruiken tijdens zijn avonturen. Matt Pizzolo en Brett Gurewitz zullen de serie produceren.

Het is nog onbekend wanneer Five Ghosts zal worden uitgezonden. Houd Serietotaal dus goed in de gaten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Comedy-klassieker 'Uncle Buck' krijgt tv-versie
Series / Nieuws

Comedy-klassieker 'Uncle Buck' krijgt tv-versie

John Candy speelde de hoofdrol in de film uit 1989.

Er zijn de laatste tijd al heel veel tv-versies van grote comedy-films aangekondigd. Zo worden er series ontwikkeld van o.a. Big, Rush Hour en Real Genius. Vandaag komt daar weer een bij, want de John Hughes comedy-klassieker Uncle Buvk wordt ook getransformeerd naar een tv-serie.

Volgens Deadline ontwikkelen ABC en Universal TV Uncle Buck als een half uur per aflevering durende serie. Will Packer (Think Like a Man zal de fserie produceren, in samenwerking met Korin Huggins. De scripts zullen geschreven worden door Brian Bradley en Steven Cragg.

John Candy speelde in de oorspronkelijke film het titulaire personage, een grappige oom die zich niet erg volwassen gedraagt en leert hoe het is om verantwoordelijk te zijn wanneer hij op zijn neefjes en nichtjes moet passen.

CBS maakte in 1990 al eens eerder een tv-serie van Uncle Buck. In die versie, die bestond uit één seizoen van 22 afleveringen, werd de hoofdrol gespeeld door Kevin Meaney.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Review: Bates Motel Seizoen 2
Series / Nieuws

Review: Bates Motel Seizoen 2

Het tweede seizoen van Bates Motel gaat verder waar het eerste eindigt, maar slaat daarnaast een compleet ander pad in.

Het eerste seizoen van de thrillerserie Bates Motel gooide hogen ogen bij het Amerikaanse televisiepubliek en in Nederland bij BNN. Met dit tweede seizoen heeft de zender A&E een poging gedaan om dit succes te herhalen. Na het zien van de eerste aflevering, waarin de familie Bates de begrafenis van Miss Watson bijwoont, had ik hier al meteen een goed gevoel bij. Lees hieronder de complete recensie van dvd-box Bates Motel Seizoen 2.

Het Verhaal
In de serie Bates Motel staan moeder Norma en zoon Norman Bates centraal, die in het eerste seizoen van de serie zijn verhuist naar het plaatsje White Pine Bay. Sinds hun aankomst gaat het steeds slechter met de twee en krijgen we steeds meer te weten over de complexe relatie tussen moeder en zoon. Het tweede seizoen van Bates Motel gaat verder waar het eerste eindigt, maar slaat daarnaast een compleet ander pad in. Norma raakt in contact met de ietwat vreemde Nick Ford (gespeeld door Michael O'Neill, The West Wing). Ook raakt ze betrokken bij de hoge klasse van White Pine Bay. Alhoewel haar dat in eerste instantie meer kost dan het haar oplevert, weet ze ook hier de zaken op haar eigen manier te "verpesten". Tegelijkertijd heeft Norman ook zo zijn problemen. Zijn liefdesrelatie met Bradley staat onder spanning en het liefst zou Norman een gewone jongen zijn, met alledaagse problemen en hobby's. De invloed die zijn moeder op hem uitoefent zorgt er daarna mede voor dat Norman een affaire krijgt met de rebellerende Cody (Paloma Kwiatkowski). Het is aan Norman's halfbroer Dylan (Max Thieriot) om de relatie tussen moeder en zoon te herstellen..

Acteerprestaties
De rol van Norma wordt gespeeld door Vera Farmiga, die dat met verve doet. In 2010 werd ze "“ zonder succes "“ genomineerd voor zowel een Oscar als een Golden Globe voor haar bijrol in de speelfilm 'Up in the Air'. Ook in Bates Motel laat ze zich van haar beste kant zien en weet ze het karakter en de stemmingswisselingen van haar personage perfect ten tonele te brengen. Zoon Norman wordt gespeeld door de jeugdige acteur Freddie Highmore, die in 2004 samen met Johhny Depp te zien was in de bekroonde film 'Finding Neverland'. Later was hij nogmaals samen met Depp te zien als het titelpersonage Charlie in de remake van 'Charlie and the Chocolate Factory'. Drie jaar later speelde hij de hoofdrol in de jeugdfilm 'The Spiderwick Chronicles'.

Inmiddels heeft A&E al bevestigd dat er een derde seizoen van Bates Motel aankomt, iets dat ik zeker de moeite waard vind na dit eveneens spannende en meeslepende tweede seizoen van de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Gotham'-aflevering Arkham
Series / Trailer

Promo 'Gotham'-aflevering Arkham

Ditmaal zijn er problemen voor politici, wegens een stemming om Arkham.



Er is een promo vrijgegeven voor de vierde aflevering van FOX-serie Gotham. De aflevering Arkham, die in de Verenigde Staten op maandag 13 oktober in première gaat, draait, zoals de titel al duidelijk maakt, om Arkham. De synopsis: "Nu een omstreden stemming van de gemeenteraad over de toekomst van het Arkham district eraan komt, verkeren politici van beide kanten in gevaar. Gordon en Bullock moeten de gemeenteraad beschermen en een oude vriend bezoekt de stad."

Rollen zijn zoals gebruikelijk voor Ben McKenzie (Detective James Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot/The Penguin), Erin Richards (Barbara Kean), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle/de toekomstige Catwoman), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Cory Michael Smith (Edward Nygma/de toekomstige Riddler), Victoria Cartagena (Renee Montoya), Andrew Stewart Jones (Crispus Allen) en John Doman (Carmine Falcone).

Verder is er weer een hele reeks gastacteurs aangetrokken voor de aflevering: Richard Kind (Mayor James), Drew Powell (Butch Gilzean), Grayson McCouch (Thomas Wayne), Evander Duck (Councilman Kenkins), Hakeem Kae-Kazim (Gladwell), David Zayas (Maroni), Brad Calcaterra (Minks), Danny Mastrogiorgio (Frankie Carbone) en Mackenzie Leigh (Liza).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reünie 'The Fresh Prince of Bel-Air' uitgesloten
Series / Nieuws

Reünie 'The Fresh Prince of Bel-Air' uitgesloten

Zonder James Avery komt er geen nieuw seizoen.

Alfonso Ribeiro vertelde tijdens een gesprek met E! online dat een reünie van de hitserie The Fresh Prince of Bel-Air uitgesloten is. De reden daarvoor ligt volgens Ribeiro in het overlijden van James Avery, die in de serie de rol van Philip Banks speelde, de vader van het personage van Ribeiro, Carlton.

"Sinds het overlijden van mijn favoriete televisievader ooit, James Avery, is het uitgesloten dat er een Fresh Prince reünie komt, " vertelde hij. "Ik denk niet dat we recht zouden doen aan de serie. We hadden allemaal het gevoel dat hij het middelpunt van de serie was. Zonder hem, zou het gewoon niet werken. Dus zelfs al de hele cast bij elkaar komt om me bij te staan in de serie, gaat het niet gebeuren. En dat is prima."

Sowieso is Ribeiro van mening dat niet elke serie een remake of reboot hoeft te krijgen. "Ik geloof dat het beter is om sommige dingen in het verleden te laten. Je hoeft niet alles terug te brengen. De reden waarom we stopten, lag in het simpele feit dat we het gevoel hadden alle verhalen verteld te hebben, die we wilden vertellen. En er was geen reden om te proberen verhalen opnieuw te vertellen."

Naast Avery en Ribeiro waren er rollen in de serie voor Will Smith (Will Smith), Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geoffrey Butler), Tatyana Ali (Ashley Banks), Janet Hubert (Vivian Banks (later door Daphne Reid)), Jeffrey A. Townes (Jazz) en Ross Bagley (Nicky Banks). The Fresh Prince of Bel-Air liep van 1990 tot 1996.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Robert Downey Jr. wil cameo in 'Agents of SHIELD'
Series / Nieuws

Robert Downey Jr. wil cameo in 'Agents of SHIELD'

Hij ziet het als een reële mogelijkheid.

Op Reddit was er deze week de mogelijkheid om vragen te stellen aan acteur Robert Downey Jr. Hij speelt zoals de meesten van jullie zullen weten de rol van Tony Stark / Iron Man in het Marvel Cinematic Universe. Eén van de vragen die gesteld werd was, in welke serie Downey Jr. te zien zou willen zijn.

Daarop antwoordde hij kort maar krachtig: Agents of S.H.I.E.L.D.. Vervolgens werd hem gevraagd in hoeverre dat een mogelijkheid zou zijn en daarop antwoordde de acteur als volgt. "Niets is onmogelijk. Maar er zouden wel redelijk wat zaken bij komen kijken. Ik houd van Clark Gregg, en ben blij dat de serie het zo goed doet. "

De serie van ABC en Marvel is op dit moment toe aan zijn tweede seizoen. Dat wordt door critici geprezen als stukken beter dan het eerste, maar de kijkcijfers dalen ondertussen wel. Mogelijk vindt Marvel een cameo voor Robert Downey Jr. een goede manier om de serie weer wat meer aandacht te laten trekken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Black Sails' start op 24 januari
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Black Sails' start op 24 januari

Plus een nieuwe teaser-afbeelding.

Starz heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de Emmy-winnende serie Black Sails van producenten Michael Bay (Transformers) en zijn Platinum Dunes-partners Brad Fuller en Andre Form op zaterdag 24 januari van start zal gaan.

In het tweede seizoen van de serie, dat 10 afleveringen lang zal zijn, volgen we opnieuw de meest gevreesde piraat uit zijn tijd, kapitein Flint (Toby Stephens) en zijn bemanning. De gebeurtenissen spelen zich twintig jaar voor die uit de klassieker Treasure Island af.

Het eerste seizoen van Black Sails werd ontzettend goed bekeken op Starz (zo'n 5,3 miljoen kijkers per aflevering) en wordt in ongeveer 130 landen wereldwijd uitgezonden. Starz heeft naast het goede nieuws rondom seizoen twee ook een nieuwe teaser-afbeelding vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken!


.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.