'The Mandalorian'-ster wil in zoveel mogelijk Star Wars-series te zien zijn

'The Mandalorian'-ster wil véél meer 'Star Wars'

Pedro Pascal weet nu al dat hij in zoveel mogelijk Star Wars-series te zien wil zijn.

Jim Pedd, 17 december 2020 om 16:33

Disney+-serie The Mandalorian is zo succesvol dat de deur geopend is naar heel wat meer Star Wars-projecten. We krijgen nu series als Ahsoka, Obi-Wan Kenobi en Rangers of the New Republic te zien.
Acteur Pedro Pascal is de man die Mando, ofwel Din Djarin zoals hij eigenlijk heet, tot leven brengt. En hij speelde ook de hoofdrol van de schurk in Wonder Woman 1984. Die film is niet geheel zonder toeval gemaakt door Patty Jenkins, die straks een nieuwe Star Wars-film mag maken. Vandaar dat Pascal even over Star Wars sprak tijdens een interview.

Grotere rol
"Ze vertelde mij wel dat er iets aan zat te komen, maar niet wat. Hoe durfde ze dat niet aan mij te vertellen?" aldus Pascal met een brede glimlach tegen ComicBook.com.

Vervolgens vertelde hij dolgraag in meer series te figureren. "Man, mijn vingers zijn gekruist hoor. Ik bedoel, dit is iets dat vele malen groter is dan wij allemaal. Wij zijn gewoon een passagier in al dit moois. Dus zodra er iets besloten is, hoor ik het," aldus de acteur.

Het zou natuurlijk erg tof zijn als Pascals premiejager in meer materiaal verschijnt. Komende vrijdag is de seizoensfinale van The Mandalorian te zien.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': wat is Operation Cinder?

Lees ook: Gedoe rond 'Star Wars'-actrice Gina Carano

Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Pedro Pascal, Patty Jenkins

Populair nieuws