search
Nieuwe Marvel serie 'Legends' vanaf januari te streamen op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel serie 'Legends' vanaf januari te streamen op Disney+

Marvel Studios: Legends zien we vanaf 8 januari op de streamingdienst van Disney.

Aankomende januari gaat de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe dan eindelijk van start. Het is WandaVision dat laat zien welke functie Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen heeft in het filmuniversum. Maar er komt in januari nog een Marvel-serie.

En dat is Legends en deze docuserie zal terugkijken naar de 23 films die reeds te zien waren in het Marvel Cinematic Universe. Centraal staan de belangrijkste personages en er zal waarschijnlijk gefocust worden op de personages die komende tijd series en films krijgen in het MCU.

Marvel Studios: Legends vanaf 8 januari
Op Disney+ verschijnen na Legends en WandaVision ook de Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If...?, Ms. Marvel en Hawkeye. In 2022 verschijnen nog eens minimaal zes live action-series binnen de franchise.

"Deze nieuwe serie bezoekt opnieuw enkele van de meest iconische momenten uit het MCU, personage voor personage. De eerste twee afleveringen beginnen met Wanda Maximoff en Vision en deze kunnen op 8 januari gestreamd worden op Disney+," staat in onderstaand Twitter-berichtje van Marvel Studios.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen