Gerucht: Quicksilver krijgt rol in 'X-Men' serie

Gerucht: Quicksilver krijgt rol in X-Men serie

Het personage moet de crossover bieden tussen de films en serie.

Jim Pedd, 10 oktober 2014 12:18

Eerder deze week was er het gerucht dat ook de X-Men weer naar het kleine scherm komen. 20th Century Fox zou een live action serie ontwikkelen rond de mutanten, en zich daarbij baseren op Peter Davids X-Factor comics. Deze volgen een team van mutanten dat ingehuurd wordt door de Amerikaanse regering om allerlei klusjes op te knappen.
Nu meldt Film Divider dat de serie deel uit zal maken van het X-Men Cinematic Universe. De serie zal ook crossovers maken met de films en dat leidt uiteraard weer tot een interessant verhaal. Volgens Film Divider is een bekende mutant, die hoge ogen gooide in X-Men: Days of Future Past, de grote kandidaat voor de film: Quicksilver (Evan Peters).

In eerste instantie werd er negatief gereageerd op het uiterlijk van het personage, maar op het moment dat mensen Peters in kostuum in de film zagen, won hij de harten van fans en critici. Het personage zal verder ook voorkomen in het in 2016 te verschijnen X-Men: Apocalypse.

Bron: Film Divider

Lees meer over: x men, serie, quicksilver, Evan peters, days of future past, apocalypse, 2016, crossover, cinematic universe, 20th century fox

Populair nieuws