De series op Disney+ van Marvel Studios worden volstrekt unieke ervaringen

Deze Disney+-series worden unieke ervaringen

Disney+ brengt ons vanaf januari heel nieuwe Marvel Studios-series en die worden heel speciaal.

Jim Pedd, 20 december 2020 om 12:29

Marvel Studios breidt op 15 januari 2021 flink uit. Voor het eerst krijgen we dan te zien hoe een televisieserie in het filmuniversum eruit ziet. En dat wordt een unieke ervaring voor fans, belooft Marvel-baas Kevin Feige.
Voor het eerst worden de Marvel Studios-films en -series expliciet aan elkaar verbonden. Tot nu toe werd het verhaal verteld via 23 feature films. Maar er komen nu ook series aan, die wel heel bijzonder worden.

Zes Marvel-films
Komende januari wordt de TV-kant van het MCU gelanceerd met de serie WandaVision. Volgens Kevin Feige gaat het om "zes Marvel-films", zo heeft men elk van de afleveringen aangepakt.

"Streaming is honderd procent zeker de toekomst en waar de consument dingen wil zien," aldus Feige. "En hopelijk zullen ze onze longform series willen zien. Een ervaring als WandaVision is iets dat je niet kan krijgen in een film."

"Je kan naar de films gaan voor dingen die je niet in streaming krijgt en je gaat naar streaming voor dingen die je niet in de bioscoop zal zien. En natuurlijk zal alles wat in de bioscoop begint, uiteindelijk ook via streaming beschikbaar zijn."

Lees ook: Dit zijn de 12 Marvel Studios-series van 2021 en 2022

Lees ook: Poster 'WandaVision' hint naar nieuw superheldenpakje Scarlet Witch

Bron: CB

Lees meer over: Marvel Studios, MCU, Kevin Feige, Disney Plus

Populair nieuws