search

Ons nieuws van zondag 20 december 2020

Opheldering over verwarrende situatie rond Star Wars-series The Mandalorian en Boba Fett
Series / Nieuws

Opheldering over verwarrende situatie rond Star Wars-series The Mandalorian en Boba Fett

The Mandalorian seizoen 3 en The Book of Boba Fett verschijnen allebei in december 2021?

Even geleden werd duidelijk dat het derde seizoen van The Mandalorian zou verschijnen in december 2021. Na de laatste aflevering van seizoen 2 van die serie werd duidelijk dat The Book of Boba Fett ook in die maand debuteert. Maar kan dat wel?

Via Twitter heeft een oud-medewerker van Lucasfilm nu duidelijkheid gegeven over de verwarrende situatie.

"Seizoen 3 [en The Book of Boba Fett] hebben andere opnameschema's, ondanks dat deze waarschijnlijk rond dezelfde datum verschijnen. En Pedro Pascal heeft bovendien bevestigd dat hij heeft getekend voor het derde seizoen, dus..." aldus concept artist Paul Bateman.


Bateman gaf wel aan dat hij niet namens Lucasfilm kan spreken, maar hij lijkt wel gelijk te hebben. Beide series lijken nu in december te gaan verschijnen. Dat wordt een mooie kerst in 2021!

Ook zes Star Wars-series per jaar op Disney+?
In 2022 verschijnen er weer heel andere series, met in ieder geval Andor en Obi-Wan Kenobi. Wie weet nog wel meer. Voor Marvel heeft Disney+ immers ook zes series per jaar gepland staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 6 van 'Lucifer' heeft met veel tegenslagen te maken maar gaat stug door
Series / Nieuws

Seizoen 6 van 'Lucifer' heeft met veel tegenslagen te maken maar gaat stug door

De opnames worden verstoord door een flink aantal corona-gevallen. Maar de opnames gaan door.

Warner Bros. Television kreeg recent te horen dat er op de set van het zesde seizoen van Lucifer maar liefst dertien coronagevallen zijn geconstateerd. Dit houdt de makers echter niet tegen. De opnames gaat gewoon door.

De succesvolle serie van Netflix wordt met het zesde seizoen afgerond en waarschijnlijk zetten de makers alles op alles om met een mooi afsluitend seizoen te komen. Via Variety wordt duidelijk dat er dertien coronagevallen zijn ontdekt onder de crew van de serie.

Opnames Lucifer gaan gewoon door
Overigens werden de gevallen geconstateerd sinds begin november, maar de maker konden doorgaan met de opnames. De besmette personen werden geïsoleerd en bleken allen niet te zorgen voor verdere verspreiding.

De opnames voor seizoen 6 startten in oktober nadat de opnames werden afgerond voor de tweede helft van seizoen 5. het is nog onbekend wanneer dat deel verschijnt. Seizoen 6 lijkt pas eind 2021 of in 2022 te debuteren.

Lees ook: 'Lucifer' scoort twee verrassende nieuwe gezichten

Lees ook: In 'Lucifer' seizoen 5b krijgt "The Big Guy" véél meer te doen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-schurken CRM kunnen alles verwoesten
Series / Featured

'The Walking Dead'-schurken CRM kunnen alles verwoesten

Het doek rond de Civic Republic Military wordt langzaam opgetild en dat onthult een wel heel sinistere operatie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Julia Ormond speelt sinds The Walking Dead: World Beyond debuteerde de rol van Lt. Col. Elizabeth Kublek. Zij is een van de leidende figuren van de Civic Republic Military.

Volgens haar dreigt de CRM zomaar eens het hele Walking Dead-universum "te overweldigen". En dat is nu inderdaad al aan het gebeuren. Rick Grimes werd meegenomen door de soldaten van de CRM, Althea blijkt verbonden te zijn aan de groep en deze heeft een complete samenleving uitgemoord.

Grote bedreiging
Ormond sprak met AMC Blog over het verhaal van de CRM. "Het punt waar we aan gaan belanden is mooi, omdat we de heel tijd vragen hebben opgeworpen. Wie zijn de CRM? Wat gaan we leren?" aldus Ormond.

"Er heerst een beetje een gevoel van… nou ja, dat je je afvraag wat er bijvoorbeeld in Duitsland of in Azië aan de hand is. Ik vroeg mij op een gegeven moment af of er ergens een fort was. En dat is waarin de CRM een rol gaat spelen als grotere entiteit."

Dit entiteit is zo groot, dat deze iedereen dreigt te overweldigen. "Wat we zullen leren in The Walking Dead: World Beyond, is dat er een macht is, die alle andere personages die we hebben leren kennen in The Walking Dead en Fear the Walking Dead, kan overweldigen. Dus wat we leren is dat de CRM echt een existentiële bedreiging kan zijn."

Lees ook: 'The Walking Dead'-films gaan het wachten waard worden

Lees ook: Bizar: 'The Walking Dead' krijgt een komedie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'Moon Knight' krijgt bakken actie maar ook een serieus randje
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Moon Knight' krijgt bakken actie maar ook een serieus randje

Moon Knight wordt een volstrekt unieke serie die we straks op Disney+ kunnen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zijn natuurlijk erg enthousiast over Marvel-serie Moon Knight. Die wordt ontwikkeld voor Disney+ en zal ergens in de toekomst te zien zijn op de streamingdienst.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de serie te zien zal zijn. De hoofdpersoon is vermoedelijk Oscar Isaac en de opnames schijnen begin volgend jaar van start te gaan. Een releasedatum is er nog niet.

Nieuwe details
Marvel-baas Kevin Feige onthulde nieuwe details over de aankomende serie. Daarin volgen we Marc Spector, een marinier. Het personage worstelt met zijn meervoudigepersoonlijkheidsstoornis en dat wordt een belangrijk onderdeel van het verhaal van de serie.

"Het is een tijd geleden dat we een actieheld hebben gehad, die uit gebouwen springt en in gevechten verzeild raakt," aldus Feige. "Zijn mentale ziekte is een uniek aspect van de serie."

Dat belooft dus wat voor de toekomst van deze serie op Disney+. Als we het zo lezen, wordt het dus een behoorlijk unieke serie, zoals we die niet echt eerder gezien hebben.

Lees ook: Marvel-held 'Moon Knight' heeft meerdere identiteiten in Disney+ serie

Lees ook: Deze Disney+-series komen er in rap tempo aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult hilarische video met bloopers van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix onthult hilarische video met bloopers van 'The Witcher'

De cast van The Witcher weet ook niet altijd even serieus te blijven, dat laat deze heerlijke video zien.

De Six days of Witchmas gaan door. Netflix heeft een korte clip online gezet die bloopers uit het eerste seizoen van The Witcher laat zien.

De clip bevat bloopers van afleveringen Betrayer Moon en The End's Beginning en meer. Daarin vind je mislukte stunts, acteurs die hun lachen niet in kunnen houden en andere leuke momenten van tijdens de opnames.

Witchmas-dagen
Elke dag krijgen fans tijdens het Witchmas-evenement de keuze tussen de Law of Surprise en iets anders. De afgelopen dagen kozen fans vooral voor de Law of Surprise, waarmee nieuwe foto's te zien waren. Ditmaal won echter de clip, met ruwweg 60 procent van de stemmen.



Het stemmen voor de vijfde dag is al begonnen. Op moment van schrijven is meer dan de helft van de stemmers voor de Law of Surprise.

Tot nu toe zagen we onder meer foto's vanaf de set van de serie, foto's van acteur Joey Batey als Jaskier en Part 2 van de reeks The Witcher's Bestiary. Elke dag mogen fans tussen twee opties kiezen.

Lees ook: Jaskier ziet er goed uit op nieuwe beelden van de Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

Lees ook: Mysterieuze foto's uit Netflix-serie 'The Witcher' hinten naar een bijzondere locatie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Luidt het einde van 'Arrow' ook het einde van het Arrowverse in? [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

Luidt het einde van 'Arrow' ook het einde van het Arrowverse in? [Blu-ray]

Na het zevende seizoen van Arrow komt nog het korte achtste seizoen.

Bedenkers: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg | Cast: Stephen Amell (Oliver Queen / Arrow), Katie Cassidy (Laurel Lance), Willa Holland (Thea Queen), David Ramsey (John Diggle), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), e.a. | Uitzending serie: 2012 - 2020 | Tv-zenders: The CW

Het Arrowverse lijkt komende tijd toch wat veranderingen te ondergaan. Zo is Arrow recent afgerond en dat gaat ook gebeuren met de series Supergirl en Black Lightning na de aankomende seizoenen. Duidelijk is dat Stephen Amell afscheid heeft genomen. Recent verscheen het zevende seizoen in het schap.

Warner Home Video bracht het zevende seizoen uit op Dvd en Blu-ray. Hieronder een blik op de mooie Blu-ray uitgave, te starten met de synopsis en de trailer.



Seizoen zeven start vijf maanden nadat Oliver beslist heeft om zijn geheime identiteit als Arrow te onthullen aan de FBI. Hij zit nu in de gevangenis met een levenslang vonnis. Felicity en William zitten in de getuigenis beschermingsdienst en proberen zich aan te passen aan hun nieuwe leven. Ondertussen, in Star City, een nieuwe arch-wielding vigilante neemt de mantel over die Oliver heeft achtergelaten, wat de nieuwsgierigheid en woede van sommige oproept.



Uitgave: Arrow - Seizoen 7 | Aantal discs 4 x Blu-ray | Afleveringen: 22 x 41 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 5051888249062 | Release: december 2020 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

De vier schijven van deze Blu-ray uitgave van het zevende seizoen van Arrow zitten verpakt in een iets dikkere Blu-ray keepcase, met daaromheen een vergelijkbare stevige insteekhoes. In de hoes staat duidelijk aangegeven op welke schijven welke afleveringen - met titel - staan. Ook de locatie van de extra's wordt aangegeven.

Beeld en geluid
Het blijft fijn om dit soort series in High Def te zien. In deze (bijna) beste beeldkwaliteit ziet de serie er toch een stuk beter uit dan de Dvd-uitgaven en het beeld is ook zeker beter dan de streamingkwaliteit. Ook deze Blu-ray uitgave laat weer een prima beeld zien.

De soms wat vluchtig ogende productie ziet er doorgaans nog netjes uit, met uiteraard de nodige visuele effecten die soms toch wat beter hadden gemogen, maar deze zijn wel een stuk beter geworden sinds de start van het televisie-universum rond de superhelden van DC Comics.

Uitgebreide extra's
Deze schijf bevat een mooi aantal extra's, zoals we dat gewend zijn bij de Arrowverse-uitgaven. Deze uitgave biedt onder meer de Elseworlds cross-over event van 45 minuten. Ook zie je de featurette Villains: Modes of Persuasion van bijna 40 minuten waarin je vooral de schurken uit het seizoen ziet.

Opnieuw is er weer een registratie van de Comic-Con Panel, dit keer van tijdens San Diego 2018. Deze duurt maar liefst een uur. Verder zijn er een reeks verwijderde scènes aan te zetten en een standaard Gag Reel om even lekker bij te lachen.

Seizoen 8 rondt af
Met seizoen 8 werd Arrow afgerond. De laatste aflevering van de uiteindelijk in totaal 170 afleveringen verscheen eind januari. Even werd er gesproken over een spin-off met de titel Green Arrow and the Canaries, maar of dat doorgaat is nog niet zeker. Hieronder de trailer voor seizoen 8 met slechtst 10 afleveringen.



Lees ook: Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mark Hamill plaagt fans rond finale 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Mark Hamill plaagt fans rond finale 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

The Mandalorian eindigde met een bijzondere conclusie. Wat heeft Mark Hamill te zeggen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mark Hamill heeft even lol op sociale media. Hij trollde fans op twitter met de meest recente ontwikkelingen in de finale van de serie The Mandalorian.

In de epische climax van het tweede seizoen van The Mandalorian verscheen Luke Skywalker ten tonele, om vervolgens alle Dark Troopers in zijn eentje te verslaan. Hij redde de groep en nam The Child daarom mee, belovend om het kind de wegen van de Jedi te zullen leren.

Heel lang geheim gehouden
Dat Luke Skywalker zou verschijnen was lang een goed bewaard geheim, al hoorden we regelmatig geruchten hierover. In typische Hamill-stijl, reageert de acteur nu op sociale media op alle buzz die hierover ontstaan is.



De tweet is een mooie manier voor Hamill om te erkennen dat hij in de nieuwe aflevering van de serie te zien is, zonder dat meteen te verklappen voor fans. Hoewel er een body double onder zijn verschijning in de aflevering zit, is het gezicht van Mark Hamill wel digitaal verjongd.

Natuurlijk is de voornaamste speculatie nu, of Hamill ook in het derde seizoen te zien zal zijn.

Lees ook: 'Star Wars'-fans draaien helemaal door na de finale van het tweede seizoen van 'The Mandalorian'

Lees ook: 'The Mandalorian' brengt een legende terug in de finale aflevering van het tweede seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel een derde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel een derde seizoen?

Hoe zit het met de toekomst van The Mandalorian, nu een spin-off rond Boba Fett aangekondigd is?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is veel speculatie gaande over de toekomst van The Mandalorian. De laatste twee seizoenen draaiden om Din Djarin en zijn pogingen om de kleine Grogu terecht te krijgen bij een Jedi.

Nu dat is gelukt, is het natuurlijk even niet duidelijk waar de serie heen gaat. Bovendien is er een nieuwe serie aangekondigd rond Boba Fett: The Book of Boba Fett.

Waar gaat het heen?
De serie zal volgens Latino Review een heel andere kant op gaan. Allereerst melden ze dat de serie rond Boba Fett nog geen acht afleveringen krijgt. Ook zou Lucasfilm, omdat die serie voor kerst 2021 aangekondigd is, iets langer wachten met het vervolg op The Mandalorian.

Op die manier heeft men meer tijd om te bedenken waar het verhaal van Din Djarin heen moet. Hij zal vermoedelijk gaan strijden tegen Bo-Katan Kryze, nu hij het Darksaber gewonnen heeft.

En: "We krijgen van onze bronnen te horen dat we niet over The Mandalorian moeten denken als een lineair verhaal. Dit is misschien waar het verhaal begint, maar het algehele verhaal is niet per se lineair. The Book of Boba Fett is een hoofdstuk van het verhaal. The Mandalorian seizoen 3 is een ander hoofdstuk, net als Ahsoka en Rangers of the New Republic. Daarom gebruikte onze bron in eerste instantie een Game of Thrones-analogie."

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat een wel zeer opmerkelijk plotgat

Lees ook: 'Star Wars'-fans draaien helemaal door na de finale van het tweede seizoen van 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze serie 'The Flight Attendant' met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Mysterieuze serie 'The Flight Attendant' met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) krijgt tweede seizoen

The Flight Attendant krijgt een tweede seizoen van streamingdienst HBO Max. Goed nieuws dus!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO Max maakte van de serie The Flight Attendant een van zijn eerste originals. En de lancering daarvan heeft de streamingdienst blijkbaar gebracht wat men wilde. Er komt namelijk een tweede seizoen.

The Flight Attendant was de eerste serie van actrice Kaley Cuoco sinds ze haar werk aan komedieserie The Big Bang Theory afrondde. Fans keken massaal naar de mysterieserie en HBO Max wil dat succes duidelijk voortzetten. Vandaag horen we namelijk dat er een vervolg komt.

The Flight Attendant
In de serie volgen we het personage van Cuoco, die op een dag wakker wordt in een vreemde hotelkamer. Daar bevindt zich ook een dode man. Ze weet niet wat er is gebeurd en gedurende het seizoen leren we langzaamaan wat zich daar af heeft gespeeld.

Cassie, zoals het personage van Cuoco heet, keert terug voor een tweede seizoen en beleeft volgens HBO Max "een nieuw avontuur". Het is onduidelijk of andere castleden ook terugkeren.

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn weten we nog niet. Het eerste seizoen telde acht afleveringen.

Lees ook: Kaley Cuoco en Zosia Mamet nemen bijpassende tatoeages ter ere van 'The Flight Attendant'

Lees ook: Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) 'in bed' met Warner Bros.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De series op Disney+ van Marvel Studios worden volstrekt unieke ervaringen
Series / Nieuws

De series op Disney+ van Marvel Studios worden volstrekt unieke ervaringen

Disney+ brengt ons vanaf januari heel nieuwe Marvel Studios-series en die worden heel speciaal.

Marvel Studios breidt op 15 januari 2021 flink uit. Voor het eerst krijgen we dan te zien hoe een televisieserie in het filmuniversum eruit ziet. En dat wordt een unieke ervaring voor fans, belooft Marvel-baas Kevin Feige.

Voor het eerst worden de Marvel Studios-films en -series expliciet aan elkaar verbonden. Tot nu toe werd het verhaal verteld via 23 feature films. Maar er komen nu ook series aan, die wel heel bijzonder worden.

Zes Marvel-films
Komende januari wordt de TV-kant van het MCU gelanceerd met de serie WandaVision. Volgens Kevin Feige gaat het om "zes Marvel-films", zo heeft men elk van de afleveringen aangepakt.

"Streaming is honderd procent zeker de toekomst en waar de consument dingen wil zien," aldus Feige. "En hopelijk zullen ze onze longform series willen zien. Een ervaring als WandaVision is iets dat je niet kan krijgen in een film."

"Je kan naar de films gaan voor dingen die je niet in streaming krijgt en je gaat naar streaming voor dingen die je niet in de bioscoop zal zien. En natuurlijk zal alles wat in de bioscoop begint, uiteindelijk ook via streaming beschikbaar zijn."

Lees ook: Dit zijn de 12 Marvel Studios-series van 2021 en 2022

Lees ook: Poster 'WandaVision' hint naar nieuw superheldenpakje Scarlet Witch
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ crashte doordat iedereen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' wilde streamen
Series / Nieuws

Disney+ crashte doordat iedereen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' wilde streamen

The Mandalorian had te maken met een wel heel grote interesse van fans van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat er zoveel mensen naar de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian gekeken hebben, dat Disney+ het niet meer aan kon. De streamingdienst crashte namelijk.

In de Verenigde Staten was gedurende de eerste minuten dat de finale van dit tweede seizoen van The Mandalorian online kwam te staan, een storing met de streamingdienst. Fans kregen een foutmelding te zien.

Gecrashte streamingdienst
"We ervaren op dit moment langzame internetverbindingen. Controleer alstublieft of je nog verbonden bent met het internet, en probeer het opnieuw. (Foutcode 76)" kwam in beeld te staan. Andere fans kregen de melding dat Disney+ tijdelijk niet beschikbaar was.

Dat zag er als volgt uit:



In de seizoensfinale kregen we te zien hoe Din Djarin zijn best moest doen om Grogu te redden uit de klauwen van de uiterst gevaarlijke Moff Gideon. Daarmee ging de serie voorlopig weer met pauze en pas in december 2021 krijgen we een nieuwe aflevering te zien.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat een wel zeer opmerkelijk plotgat

Lees ook: 'Star Wars'-fans draaien helemaal door na de finale van het tweede seizoen van 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman & Lois' seizoen 1: Dit moet je weten
Series / Featured

'Superman & Lois' seizoen 1: Dit moet je weten

Superman & Lois gaat in februari van start op televisiezender The CW: dit moet je weten.

In oktober 2019 werd al aangekondigd dat Superman & Lois er zou komen. The CW liet een pilotaflevering maken en de opnames begonnen in oktober 2020. Deze duren tot en met mei 2021 en in de tussentijd begint The CW natuurlijk al met het uitzenden van nieuwe afleveringen.

De serie is de zevende spin-off van Arrow en laat daarmee zien dat The CW nog altijd toegewijd is aan de DC-series die men maakt. Deze show zal moeten laten zien dat de franchise ook voorbij zijn oorspronkelijke series voort kan duren.

Lees ook: Zeer felle kritiek op 'Superman and Lois'

Wie zijn te zien?
Tyler Hoechlin is weer te zien als Clark Kent, a.k.a. Superman. Zijn tegenspeelster in deze serie is Elizabeth Tulloch, die te zien zal zijn als Lois Lane. Verder zien we Jordan Elsass als Jonathan Kent, een zoon van Clark en Lois. Alexander Garfin speelt Jordan Kent, de intelligente andere zoon van de twee.

Verder zien we in deze serie onder meer Wolé Parks als Stranger, een personage dat erop gebrand is om de wereld te laten zien dat Superman helemaal niet nodig is. Een andere aanwezige is Samuel Lane, die gespeeld wordt door Dylan Walsh.

Lees ook: Leven van 'Supergirl' is niet voorbij na het einde van de serie

Waar gaat het over?
Het uitgangspunt van de serie is bekendgemaakt via een logline van 1 regel: "We zien hoe Superman en Lois omgaan met alle stress, druk en complexiteiten die komen kijken bij het leven van werkende ouders in de moderne samenleving."

Maar natuurlijk zijn er heel wat andere uitdagingen voor het tweetal om het hoofd te bieden, waaronder die van Stranger, een personage dat de wereld wil laten zien dat Superman helemaal niet nodig is. De man van staal krijgt het dus nog zwaar.

Lees ook: 'Superman & Lois' brengt nieuw Superman-kostuum

Wanneer te zien?
Superman & Lois debuteert op 23 februari 2021. Er zijn slechts 13 afleveringen in dit eerste seizoen, dat in Nederland mogelijk weer op Netflix te zien zal zijn. Zeker is dat trouwens nog niet, maar aangezien Netflix het thuis is van de andere Arrowverse-series, gaan we er voor het gemak maar van uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave series op Netflix die in 2021 eindelijk weer terugkeren met een nieuw seizoen
Series / Featured

3 gave series op Netflix die in 2021 eindelijk weer terugkeren met een nieuw seizoen

Veel nieuwe seizoenen van grote series onderweg naar Netflix. Dit zijn er drie.

Sommige series moeten echt zo snel mogelijk een nieuw seizoen krijgen aangezien veel mensen willen weten wat er staat te gebeuren. Hieronder die van die series van Netflix!


Locke & Key | Bing hier! | Seizoen 2 verschijnt in 2021

In februari 2020 verscheen het eerste seizoen van deze verfilming van de gelijknamige comic, met Emilia Jones, Connor Jessup, Laysla De Oliveira, Jackson Robert Scott en Hallea Jones. In 2021 verschijnt het tweede seizoen en het derde is recent aangekondigd.



Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.


Stranger Things | Bing hier! | Seizoen 4 verschijnt in 2021

Alweer in juli 2019 verscheen het derde seizoen en we wachten nu dus al 1,5 jaar op seizoen vier. Deze lijkt in 2021 te verschijnen, maar wanneer is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de jonge helden dit keer verder uit Hawkins gaan, mogelijk zelfs naar Rusland.



Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


The Witcher | Bing hier! | seizoen 2 verschijnt in 2021

Het eerste seizoen verscheen exact een jaar geleden en het tweede seizoen lijkt pas diep in 2021 te verschijnen. Door de coronacrisis zijn de opnames voor seizoen 2 nog niet afgerond. Goed nieuws voor de fans is dat de er wel veel Witcher-series in ontwikkeling zijn, met onder meer de prequel Blood Origin.



Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video: bekijk hier het overzicht met alle nieuw toegevoegde series
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video: bekijk hier het overzicht met alle nieuw toegevoegde series

Er verschenen redelijk wat nieuwe series de afgelopen dagen op Amazon Prime Video.

Het was een mooie week op Amazon Prime Video. Check vandaag het totale overzicht met alle nieuwe series die deze week online verschenen.

The Expanse (seizoen 5): Het vijfde seizoen verschijnt op deze datum. De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum. De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag. Elke woensdag een nieuwe aflevering.

The Grand Tour: A Massive Hunt: Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto's zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto's ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

Rebel (2 seizoenen): Een teruggetrokken maar onverschrokken detective wordt naar het grensgebied gestuurd om een onopgeloste moordzaak op te lossen. Hij zal ontdekken dat de plaats evenveel duistere geheimen heeft als hij.

Find Me in Paris (1 seizoen): Find Me in Paris is een vis uit het water verhaal over Lena Grisky, een Russische prinses en student aan de Opera Balletschool van Parijs komt via tijdreizen per ongeluk in de moderne tijd, en zal zich snel moeten aanpassen aan de technologie, de taal en de moderne kleding, alles wat de huidige tiener voor lief neemt, om haar geheim te kunnen bewaren voor de gevaarlijke Tijdverzamelaars.

El Cid (1 seizoen): Ruy Dí­az de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Soltos em Floripa (1 seizoen): João, Tay, Murilo, Thais, Bia, Luan, Ramon en Nath zijn vrienden die besluiten om hun vakantie door te brengen in Florianópolis en zich willen vermaken zonder beperkingen of regels. Als er stelletjes ontstaan in het huis, krijgen ze te maken met relatieproblemen tijdens hun heftige feestroutine.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 3: Dit moet je weten
Series / Featured

Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 3: Dit moet je weten

Het derde seizoen van The Mandalorian laat nog wel even op zich wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Mandalorian laat nog wel even op zich wachten. Eind 2021 zal dat te zien zijn op Disney+.

De eerste reeks legde vooral de grondvesten voor het verhaal. Het tweede seizoen nam de kijker mee op een uitgebreide reis langs zand, sneeuw, water en bossen. We zagen personages waar fans van de franchise erg bekend mee zijn, en de grondvesten voor de toekomst. Vandaag vertellen we je wat je kan verwachten van het derde seizoen.

Wanneer te zien
Het derde seizoen zal met de Kerst van 2021 debuteren. Dat bevestigde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy tijdens de Investor Day 2020 van Disney. Daarmee is het seizoen wat later te zien dan de eerste twee, die in november van start gingen.

Het verhaal
Het is nog de vraag hoe het verder zal gaan met het verhaal. Luke Skywalker nam Grogu met zich mee, om hem op te leiden tot Jedi. Hij wordt dus onderdeel van de Jedi Order, die helaas enige jaren voor Star Wars: The Force Awakens verwoest werd. Het zou goed kunnen dat het verhaal van Grogu daarmee voorbij is, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Wel weten we van Din Djarin dat hij Bo-Katan en de Nite Owls beloofd had om hen te helpen hun thuiswereld, Mandalore, te heroveren als ze hem zouden helpen Grogu terug te vinden. Technisch gezien hebben ze dat gedaan en dus heeft hij iets om voor te vechten.

Lastig is wel dat Bo-Katran het Darksaber niet gewonnen heeft. Mando won dat van Moff Gideon, waarmee het aan hem toebehoort. Hij is nu de rechtmatige eigenaar van Mandalore. Afhankelijk van hoe dat verhaal loopt, zou hij zomaar de tegenstander van Bo-Katan kunnen worden.

De cast
Zeker is dat Pedro Pascal zal terugkeren als Din Djarin. Ook keert Giancarlo D'Esposito terug als Moff Gideon. Ook is de kans groot dat we Gina Carano en Carl Weathers weet te zien krijgen als Cara Dune en Greef Karga.

Wat Temuera Morrison (Boba Fett) en Ming-Na Wen (Fennec Shand) betreft, is de toekomst in The Mandalorian minder zeker. Zij hebben het paleis van Jabba the Hutt net overgenomen op Tatooine en krijgen een eigen serie die in december 2021 te zien is. Verder lijkt de kans klein dat Luke Skywalker terugkeert, die nu Grogu traint.

Lees ook: Nog een 'Star Wars'-serie onthuld: 'The Book of Boba Fett'

Lees ook: 'The Mandalorian'-ster wil in zoveel mogelijk Star Wars-series te zien zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.