'The Walking Dead'-schurken CRM kunnen alles verwoesten

'The Walking Dead'-schurken CRM zijn verwoestend

Het doek rond de Civic Republic Military wordt langzaam opgetild en dat onthult een wel heel sinistere operatie.

Jim Pedd, 20 december 2020 om 17:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Julia Ormond speelt sinds The Walking Dead: World Beyond debuteerde de rol van Lt. Col. Elizabeth Kublek. Zij is een van de leidende figuren van de Civic Republic Military.
Volgens haar dreigt de CRM zomaar eens het hele Walking Dead-universum "te overweldigen". En dat is nu inderdaad al aan het gebeuren. Rick Grimes werd meegenomen door de soldaten van de CRM, Althea blijkt verbonden te zijn aan de groep en deze heeft een complete samenleving uitgemoord.

Grote bedreiging
Ormond sprak met AMC Blog over het verhaal van de CRM. "Het punt waar we aan gaan belanden is mooi, omdat we de heel tijd vragen hebben opgeworpen. Wie zijn de CRM? Wat gaan we leren?" aldus Ormond.

"Er heerst een beetje een gevoel van… nou ja, dat je je afvraag wat er bijvoorbeeld in Duitsland of in Azië aan de hand is. Ik vroeg mij op een gegeven moment af of er ergens een fort was. En dat is waarin de CRM een rol gaat spelen als grotere entiteit."

Dit entiteit is zo groot, dat deze iedereen dreigt te overweldigen. "Wat we zullen leren in The Walking Dead: World Beyond, is dat er een macht is, die alle andere personages die we hebben leren kennen in The Walking Dead en Fear the Walking Dead, kan overweldigen. Dus wat we leren is dat de CRM echt een existentiële bedreiging kan zijn."

Lees ook: 'The Walking Dead'-films gaan het wachten waard worden

Lees ook: Bizar: 'The Walking Dead' krijgt een komedie

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, CRM, Julia Ormond, The Walking Dead, AMC, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws