search
Gerucht: De legendarische 'Ghostbusters' gaan een eigen serie krijgen
Series / Nieuws

Gerucht: De legendarische 'Ghostbusters' gaan een eigen serie krijgen

Dat kan nog eens interessant worden, maar of de serie er komt hangt af van het succes van Ghostbusters: Afterlife.

Het gerucht gaat dat Sony Pictures van plan is om te komen met een Ghostbusters-televisieserie. Dat stelt althans Daniel Richtman in een van zijn berichten op Patreon.

In maart 2015 richtte Sony het productiebedrijf Ghost Corps op. Dat gebeurde een jaar voordat Paul Feig zijn film Ghostbusters uitbracht. De verwachting van Sony was namelijk dat het een groot succes zou worden, dat tot vele vervolgen kon leiden.

Een serie
Op een zeker moment werkte Ghost Corps aan een serie genaamd Ghostbusters: Ecto Force. Die zou zich afspelen in 2050, maar de animatieserie werd on hold gezet toen de film flopte.

Er kwam meer focus te liggen op live-action projecten. Zo zou Dan Akroyd werken aan een prequel genaamd Ghostbusters High, die zou draaien om de ontmoeting van Ray Stantz, Egon Spengler en Peter Venkman als tieners.

Nu zou er aan nog een nieuwe serie gewerkt worden. Dat stelt Daniel Richtman. Maar zeker is het natuurlijk niet. Het zal waarschijnlijk allemaal afhangen van het box office succes van de film Ghostbusters: Afterlife.

Aanbevolen artikelen