Meer 'Lost' met alleen vrouwen op komst: 'The Wilds' krijgt tweede seizoen van Amazon Prime Video

The Wilds krijgt 2e seizoen van Amazon Prime Video

The Wilds van Amazon Prime Video krijgt straks een tweede seizoen. Bereid je dus maar voor op meer!

Jim Pedd, 21 december 2020 om 17:48

Amazon Prime Video gunt de serie The Wilds een tweede seizoen. Dat blijkt uit een bericht op het Twitter-account van de televisieserie. Daarin is een video te zien van de cast die een feestje viert.
Dat feestje wordt met duidelijke reden gevierd. We lezen namelijk: "zei iemand seizoen 2??" Waarmee dus meteen bevestigd is dat de televisieserie een nieuw seizoen gaat krijgen.Jonge vrouwen
The Wilds draait om een groepje jonge vrouwen die gestrand raken op een verlaten eiland, nadat hun vliegtuig crasht. Het eerste seizoen telde tien afleveringen, die allemaal tegelijkertijd online gezet zijn op Amazon Prime Video.

Nu krijgen we dus een tweede seizoen, dat het idee van showrunner Amy B. Harris voort zal zetten. Zij vertelde tegenover Variety het volgende over het ontstaan van de serie.

"Natuurlijk leven we op dit moment in een enorm verdeelde wereld. Mensen zitten achter hun computerschermen elkaar te trollen en schreeuwen hun mening rond. Ze luisteren niet meer naar elkaar," vertelde Harris.

"Wat zou er gebeuren als je mensen uit die wereld zou trekken - Dot en Shelby hebben niet heel veel gemeenschappelijk, maar komen wel van dezelfde plek - en zou zoeken naar een gemeenschappelijke oorsprong? We hadden het gevoel dat ze dat zouden doen. Misschien komt dat voort uit een beetje hoop. Als je je telefoon nou vijf seconden aan de kant legt en ook een daadwerkelijk gesprek met iemand aan gaat, wellicht vind je dan dat jullie meer overeenkomsten dan verschillen hebben."

Lees ook: Krijgt legendarische serie 'Lost' een opvolger met 'The Wilds'?

Lees meer over: The Wilds, Amazon Prime Video, Amazon, Prime Video, Amy B Harris

Populair nieuws