Elliot Page superblij met alle steunbetuigingen na coming out als non-binair

Elliot Page reageert op alle steunbetuigingen

Elliot Page laat weten dat hij dolblij is met alle positieve reacties die fans hebben gegeven.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 12:01

Voor het eerst heeft Elliot Page gereageerd op alle berichten rond zijn coming out deze maand. Page maakte bekend dat hij non-binair is.
Het nieuws was voor heel wat fans een grote verrassing, maar de overgrote meerderheid van alle mensen reageerde positief. Beroemdheden spraken hun steun uit voor Elliot Page, en ook Netflix paste meteen de naam van Page aan bij alle aftitelingen.

Eerste reactie
Page reageert op Instagram op alle steunbetuigingen die hij ontvangen heeft. "Uit het diepst van mijn hart, bedankt. Jullie liefde en steun is geweldig. Blijf veilig. Wees er voor elkaar. En als het kan, steun dan Transanta en Translifeline. Zie je jullie in 2021. Xoxo Elliot."Elliot Page maakte in een bericht op Instagram bekend transseksueel te zijn, en maakte toen ook meteen bekend als hij/hen aangesproken te willen worden. Hij gaf aan gelukkig te zijn het nieuws bekend te kunnen maken en liet weten dankbaar te zijn voor alle steun.

"Ik houd ervan dat ik trans ben. En ik houd ervan dat ik queer ben. En des te meer ik omarm wie ik ben, des te meer ik droom, en des te meer mijn hart groeit en ik kan opbloeien."

Lees ook: Gerucht: Netflix-serie 'The Umbrella Academy' zou zomaar een spin-off rondom Vanya kunnen krijgen

Lees ook: Netflix maakt de best bekeken en daarmee populairste serie van 2020 bekend

Bron: CB

Lees meer over: Elliot Page, Netflix, The Umbrella Academy

Populair nieuws