Mag je Baby Yoda uit 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel zo noemen?

The Mandalorian gaf in het tweede seizoen eindelijk een echte naam aan Baby Yoda. Maar wat vinden we daar eigenlijk van?

Jim Pedd, 23-12-2020 19:26

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Baby Yoda kreeg in het tweede seizoen van The Mandalorian eindelijk een naam. Die bleek Grogu te zijn, maar wie noemt hem nou zo?
In onze gedachten is Grogu nog altijd Baby Yoda. En ook showrunner Jon Favreau geeft toe dat hij The Child nog vaak zo noemt. "ik had het al heel vroeg in het scenario staan," begon Favreau tijdens Good Morning America.

Baby Yoda
"Natuurlijk kent iedereen Grogu als Baby Yoda. Wat wij trouwens echt helemaal prima vinden. Wij noemen hem ook nog altijd Baby Yoda. Maar hij heeft, zoals je in de serie hebt kunnen merken, er de voorkeur voor om Grogu genoemd te worden. Hij wordt helemaal blij als je zijn naam noemt."

We leerden pas in aflevering 13 van de serie over de oorsprong van de kleine Grogu. Ashoka Tano vertelde ons dat hij opgevoed werd op de Jedi-tempel, waar hij op de een of andere manier de aanval van Darth Vader overleefde.

Daarna verloor hij lange tijd zijn vermogen om de Force te gebruiken, maar dat werd hersteld en nu verkeert de kleine Grogu in handen van Luke Skywalker. De vraag is nog altijd of Grogu terug keert in de serie.

Lees ook: Is dit de schurk van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 3?

Lees ook: Essentieel personage keert op zeker terug voor de Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Baby Yoda, Grogu, Disney Plus, Star Wars, Jon Favreau

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie