De Star Wars-serie 'Andor' geeft diepere betekenis aan de opoffering in 'Rogue One'

Acteur Diego Luna belooft dat zijn personage flink wordt uitgewerkt in de serie Andor.

Bram de Groot, 23 december 2020 19:33

In de Star Wars-serie Andor (2022) blikken we terug op het leven van een van de personages die doodgaat in de film Roque One uit 2016. Het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna zal centraal staan.
In de serie zien we hoe de spion van de rebellen zijn eigen avonturen beleeft zo'n vijf jaar voor de gebeurtenissen in Rogue One. We zien hoe hij een aandeel heeft in de formatie van de Rebellion. Luna belooft in gesprek met The Hollywood Reporter dat de serie aan zal doen als een film.

Meer over Cassian
"Het is interessant om een verhaal te vertellen waarvan je al weer hoe deze eindigt. De manier waarop je een verhaal als dit kunt benaderen, brengt je onvermijdelijk in een proces van meer reflectie," legt de acteur uit. "Ik gebruik dat woord vaak. Als je eenmaal weet waartoe Cassian in staat is, dan is er ruimte voor zoveel meer, en dat is iets dat me als acteur erg opwindt."

Eén grote film
Ook geeft de acteur aan dat ze met Andor kunnen teruggrijpen op de film Roque One. "Ik vind het formaat van een serie geweldig, omdat we veel tijd hebben om al die lagen te verkennen."

"Wat er in Rogue One gebeurt, is iets waar we echt over kunnen nadenken, en wat er achter zoiets zit als het opofferen van een informant," aldus Luna.

Bron: THR

Lees meer over: Star Wars, Diego Luna, The Mandalorian, Alan Tudyk, Cassian Andor, K2SO

Populair nieuws