Hailee Steindfeild reageert eindelijk op haar rol in de Marvel-serie 'Hawkeye'

Hailee Steindfeild over de Marvel-serie 'Hawekeye'

De actrice gaat in het Marvel Cinematic Universe de rol van Kate Bishop spelen.

Bram de Groot, 23 december 2020 om 15:44

Al vele maanden werd actrice Hailee Steindfeild gelinkt aan de rol van het personage Kate Bishop. Ze moest dezee gaan spelen in de Marvel-serie Hawkeye op Disney+. Een paar weken geleden was er dan eindelijk een bevestiging. Ze dook op op de set van de serie.
Nu laat de actrice in gesprek met KICKS 99.1 weten dat ze "vereerd is om deel uit te maken van het MCU." Veel kon ze daarna niet zeggen over haar rol in de serie. Van Marvel is bekend dat ze niet graag zien dat acteurs details verklappen over hun personage.

Hailee Steindfeild is Kate Bishop
"Ik ben zo opgewonden en natuurlijk vereerd om deel uit te maken van het Marvel Cinematic Universe en om samen met Jeremy te spelen,"[/i] vervolgde Steinfeld.

"Hij is geweldig en het is een heel andere wereld dan Dickinson. Weet je, als artiest, als acteur, is het natuurlijk leuk om verschillende dingen te doen, zoals deze twee. Dus het is helemaal geweldig om mee te maken allemaal."

In Hawkeye zien we hoe Jeremy Renners Clint Barton a.k.a. Hawkeye de jonge Kate Bishop opleidt en zijn rol overdraagt. Naar verwachting verschijnt de Marvel-serie in november of december op Disney+.

Lees ook: Hailee Steinfeld in superheldenpakje op foto's 'Hawkeye'

Lees ook: Belangrijke Avenger in Marvel-serie 'Hawkeye' van Disney+

Bron: kicks99

Lees meer over: Anthony Mackie, Sebastian Stan, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld

Populair nieuws