search
Hailee Steindfeild reageert eindelijk op haar rol in de Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Hailee Steindfeild reageert eindelijk op haar rol in de Marvel-serie 'Hawkeye'

De actrice gaat in het Marvel Cinematic Universe de rol van Kate Bishop spelen.

Al vele maanden werd actrice Hailee Steindfeild gelinkt aan de rol van het personage Kate Bishop. Ze moest dezee gaan spelen in de Marvel-serie Hawkeye op Disney+. Een paar weken geleden was er dan eindelijk een bevestiging. Ze dook op op de set van de serie.

Nu laat de actrice in gesprek met KICKS 99.1 weten dat ze "vereerd is om deel uit te maken van het MCU." Veel kon ze daarna niet zeggen over haar rol in de serie. Van Marvel is bekend dat ze niet graag zien dat acteurs details verklappen over hun personage.

Hailee Steindfeild is Kate Bishop
"Ik ben zo opgewonden en natuurlijk vereerd om deel uit te maken van het Marvel Cinematic Universe en om samen met Jeremy te spelen,"[/i] vervolgde Steinfeld.

"Hij is geweldig en het is een heel andere wereld dan Dickinson. Weet je, als artiest, als acteur, is het natuurlijk leuk om verschillende dingen te doen, zoals deze twee. Dus het is helemaal geweldig om mee te maken allemaal."

In Hawkeye zien we hoe Jeremy Renners Clint Barton a.k.a. Hawkeye de jonge Kate Bishop opleidt en zijn rol overdraagt. Naar verwachting verschijnt de Marvel-serie in november of december op Disney+.

Lees ook: Hailee Steinfeld in superheldenpakje op foto's 'Hawkeye'

Lees ook: Belangrijke Avenger in Marvel-serie 'Hawkeye' van Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen