search
Marvel-helden zijn gevechtsklaar op foto 'The Falcon and the Winter Soldier' serie
Series / Foto's

Marvel-helden zijn gevechtsklaar op foto 'The Falcon and the Winter Soldier' serie

Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan en Sam Wilson / The Falcon van Anthony Mackie.

In maart 2021 verschijnt op Disney+ de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier en daarin beleven Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan en Sam Wilson / The Falcon van Anthony Mackie hun eigen avontuur.

Het duo werd al vaker aan elkaar gekoppeld in het Marvel Cinematic Universe en in The Falcon and the Winter Soldier hebben ze een eigen missie. Zo komen ze onderweg heel wat andere bekende MCU-personages tegen, met onder meer Daniel Brühls Barom Zemo, Emily VanCamps Agent 13 / Sharon Carter en Georges St-Pierre's Batroc the Leaper.

Ook veel nieuwe personages
Nieuwe personages zijn er ook voldoende en met name Wyatt Russells US Agent / John Walker werd al vaker in beeld gebracht. Maar er is ook Songbird / Melissa Grodd van actrice Erin Kellyman en Jolt / Helen Takahama van Miki Ishikawa. Ook de personages Battlestar / Lemar Hoskins en Isaiah Bradley/Black Cap zouden al zijn bevestigd.

Hieronder tref je een nieuwe foto van de twee hoofdpersonages Falcon en de Winter Soldier. Vanaf 19 maart verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen op Disney+. Er zijn in totaal zes afleveringen.



Lees ook: Onbekende Marvel-schurken in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: Is de nieuwe Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' al snel te zien op Disney+?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen