Fantastisch nieuws voor fans van 'Sex and the City'!

Geweldig nieuws voor fans van 'Sex and the City'!

Er lijkt zo goed als zeker nog een nieuw seizoen te gaan verschijnen...

Geoffrey Ketels, 23 december 2020 om 13:31

Het heeft er alle schijn van dat de serie Sex and the City nog een extra seizoen zal krijgen. Bovendien keren alvast drie bekende namen terug voor een mogelijk zevende seizoen.
Op dit eigenste ogenblik worden er volop gesprekken gevoerd over een zevende seizoen voor de serie Sex and the City. Niet alleen lijkt een zevende seizoen er zo goed als zeker aan te komen, daarnaast zouden alvast drie belangrijke namen terugkeren.

Zowel Sarah Jessica Parker als Cynthia Nixon als Kristin Davis zouden immers terug van de partij zijn. Kim Cattrall zou evenwel volgens de meest recente berichten ontbreken.

HBO Max
Veel meer dan bovenstaande is tot dusver nog niet bekend over het (mogelijke) zevende seizoen van Sex and the City. Wel werd van een goede bron vernomen dat de serie zou worden uitgezonden op HBO Max. Dit is de streamingdienst van HBO. Dat men deze keuze zou maken hoeft niet te verbazen. Oorspronkelijk werd de serie namelijk tussen het jaar 1998 en 2004 uitgezonden op de betaalzender HBO.

Opvallende naam die dus zou ontbreken in de cast van het zevende seizoen is Kim Cattrall. Hoewel, heel opvallend is dat nu misschien ook weer niet. In een interview die Cattrall in het verleden heeft afgelegd heeft de actrice namelijk laten optekenen dat ze nooit echt vriendinnen is geweest met de andere vrouwen. Ze zei daarover: "Niemand probeert je nog eens op te bellen om gewoon te vragen hoe het met je gaat."

Wanneer het zevende seizoen ongeveer zou moeten gaan verschijnen op HBO Max is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Sex and the City, serie, series

Informatie over de serie: Sex and the City

Populair nieuws