Bloederige hint naar seizoen 2 van de Netflix-serie 'The Witcher'

Bloederige scène in Netflix-serie 'The Witcher' S2

We krijgen een brute monsterscène te zien en we weten nu ook hoe Nivellen wordt geïntroduceerd.

Bram de Groot, 23 december 2020 om 13:27

Netflix gaf de afgelopen paar dagen wat leuke details prijs over de succesvolle fantasyserie The Witcher die verleden jaar debuteerde op de streamingdienst. Dit werd gedaan onder de noemer 6 Days of Witchmas. Als laatste werd er gehint naar seizoen 2 waarin een brute monsterscène te zien zal zijn.
Op de website witchernetflix.com is een pagina uit het script van seizoen twee onthuld en daarin wordt gehint naar een bruut monstergevecht uit de boeken en naar de komst van het personage Nivellen.

Details seizoen 2 onthuld
Op de pagina valt te lezen dat we kennis maken met koopman Colin Coppercloth en zijn vrouw Kira en dochter Meena. Ze arriveren in een klein stadje in de bergen. Niemand lijkt in het standje aanwezig en als snel is er een schreeuw van de vrouw.

De dochter zit onder het bloed en als Colin naar zijn dochter probeert te komen wordt hij door iets gegrepen. De dochter rent naar het enige zichtbare licht en lijkt binnen te stappen in het huis van Nivellen.Lees ook: Netflix onthult logo 'The Witcher: Nightmare of the Wolf' en onthult daarmee meer over Vesemir

Lees ook: 'The Witcher' weet fans zeer te amuseren met een gloednieuwe video op Twitter

Bron: witchernetflix

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen

Populair nieuws