Discutabele 'Tiger King'-ster Carole Baskin werkt nu ook aan een eigen serie

'Tiger King' ster werkt aan eigen serie

Het nieuws werd door de dame zelf in een nieuwsbrief aan haar fans meegedeeld...

Geoffrey Ketels, 29 december 2020 om 12:38

Niemand minder dan Carole Baskin, bekend van de Netflix-serie Tiger King heeft bekend gemaakt te werken aan een eigen tv-serie. Bovendien zou ze ook druk bezig zijn met het schrijven van haar memoires.
"Ik ben momenteel druk bezig met het voeren van onderhandelingen met betrekking tot een tv-serie. De serie zou volledig draaien om de mishandeling van de grote katachtigen waarvoor we alles in het werk stellen om het een halt toe te roepen. Bovendien zal ook het schrijven van mijn memoires uitgebreid aan bod komen."

Bovenstaande stond te lezen in een speciale nieuwsbrief die door Baskin aan haar fans werd verzonden. Verder werden er momenteel nog geen extra details bekend gemaakt over de precieze inhoud van de serie.

Joe Exotic
De dierenactiviste werd in één klap wereldberoemd nadat ze te zien was in de Netflix-hitserie Tiger King. Deze vertelt het verhaal van de bijzonder extravagante dierentuinhouder Joe Exotic. De belangrijkste verhaallijn in de reeks was de strijd die door Baskin werd gevoerd met Exotic. Baskin heeft zelf een opvangcentrum voor katachtigen.

Uiteindelijk liepen de gemoederen tussen Exotic en Baskin hoog op nadat deze laatste er alles aan probeerde te doen om de dierentuin van Exotic te laten sluiten. Exotic zelf zette de nodige vraagtekens bij de mysterieuze verdwijning van de man van Baskin. Op moment van schrijven zit Joe Exotic een celstraf uit, onder meer voor het beramen van de moord op Baskin.

Lees meer over: Carole Baskin, serie, series, Tiger King, Netflix

Populair nieuws