Einde Apple-serie 'Servant' is nu al bekend bij M. Night Shyamalan

Servant zal nog wel even doorgaan, maar de makers weten al hoe de boel moet eindigen.

Jim Pedd, 30-12-2020 14:32

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

M. Night Shyamalan weet al hoe zijn AppleTV+-serie Servant zal eindigen. De serie werd nog voor het tweede seizoen van start ging, vernieuwd voor een derde seizoen.
Het tweede seizoen van de serie begint op 15 januari en brengt Lauren Ambrose, Tobey Kebbell, Nell Tiger Free en Rupert Grint weer terug voor een nieuw seizoen. Zij spelen personages wiens levens helemaal in de war worden geschopt als Free's Leanne Grayson komt wonen bij het jongere koppel - Dorothy (Ambrose) en Sean Turner (Kebbell).

Psychologische horror
De serie is precies zoals we gewend zijn van M. Night Shyamalan een psychologische horrorserie. Deze speelt zich voornamelijk af binnen het huis van het stelletje in Philadelphia en kon daarom prima opgenomen worden tijdens de pandemie.

De cast zal wel groeien voor het nieuwe seizoen, is de verwachting, omdat er meer van de mysterieuze achtergrond van Leanne verkend zal worden in het nieuwe seizoen.

"Toen we begonnen met het tweede seizoen, zei ik: 'Ik kan dit niet doen, tenzij we weten waar het heen gaat'," zei Shyamalan. Kortom: "Ik moest wel weten waar het heen zou gaan. Ik kan geen afleveringen blijven maken en niet precies weten waar het heen gaat, waarom deze persoon waarheen gaat."

Lees ook: Goed nieuws voor Apple-serie 'Servant' van M. Night Shyamalan

Lees ook: Veelbelovende beelden 'Servant' seizoen 2 van M. Night Shyamalan

Bron: CB

Lees meer over: M Night Shyamalan, Servant, Apple TV Plus, Lauren Ambrose, Tobey Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in