'Star Wars'-serie rond Ahsoka Tano kan dit plotgat oplossen

Serie rond Ahsoka Tano kan plotgat oplossen

Ahsoka Tano heeft de potentie om een groot plotgat in Star Wars: The Last Jedi op te lossen.

Jim Pedd, 30-12-2020 09:10

Wellicht dat de serie Ahsoka waar Disney+ aan werkt, een plotgat in Star Wars: The Last Jedi kan oplossen. Het zou in elk geval een goede keuze zijn.
In The Last Jedi zagen we dat Luke Skywalker verworden was tot een bittere oude man. Hij was niet meer het baken van hoop dat we hadden leren kennen in de oorspronkelijke Star Wars-films.

Plotgat oplossen
"Ik denk dat Ahsoka's pad met dat van Luke en Grogu gaat kruisen in haar serie", schrijft iemand op Reddit. "Het eerste deel van hun ontmoeting is ontzettend gaaf: Anakins Padawan ontmoet zijn zoon, die hem vergiffenis heeft helpen krijgen. Stel je voor hoe Filoni dat prachtige verhaal kan vertellen."

Luke zou volgens de fan Ahsoka kunnen vragen om te blijven in zijn tempel en hem te helpen de Jedi-orde weer op te bouwen. Ahsoka wil dat niet, waarschuwt Luke zelfs voor wat er mis zou kunnen gaan.

"In een tragische ironie negeert Luke de waarschuwingen van Ahsoka, net als zij met zijn vader deed. Dus als de tempel door Kylo Ren vernietigd wordt, is Luke helemaal teneergeslagen. Hij heeft een rol gespeeld in het verliezen van zijn neefje aan de Dark Side. En kon zijn leerlingen niet beschermen. En nog erger: hij was ervoor gewaarschuwd door iemand die beter wist, al 20 jaar eerder dan hem. Dat is waarom hij wegliep voor de Jedi en zichzelf afsloot voor de Force."

Lees ook: Ahsoka Tano verbreekt een 'Star Wars'-record

Lees ook: Megacrossover op komst tussen 'Star Wars'-series op Disney+

Bron: Movieweb

Lees meer over: Star Wars, The Last Jedi, Ahsoka, Luke SKywalker, Mark Hamill

Populair nieuws