Nieuw op Netflix: 'Monarca' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Monarca' seizoen 2

Het tweede seizoen brengt weer heel wat spannende actie van Mexicaanse bodem...

Geoffrey Ketels, 31 december 2020 om 17:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij één van de fans van het Mexicaanse misdaaddrama Monarca? Dan is er goed nieuws! Het nieuwe jaar brengt namelijk ook het tweede seizoen van deze reeks met zich mee!
Heb je nog geen plannen voor Nieuwjaarsdag? Dan komt daar nu wellicht verandering in! Op 1 januari 2021 verschijnt namelijk het tweede deel van de serie Monarca op Netflix.

In het tweede seizoen kunnen we vaststellen dat de oorlog tussen de gebroeders Carranza onverwachts tot stilstand komt. Nochtans staat het familie-imperium op het spel... En wat heeft Sofia daar nu precies mee te maken?

Uitstekende cast
Zowel in Mexico als internationaal kan Monarca rekenen op heel wat interesse. Dat is voor een groot deel ook te wijten aan de uitstekende cast. Ook het feit dat actrice Salma Hayek bij het project is betrokken spreekt alleen maar in het voordeel van de reeks.

Heb jij nog helemaal niets gezien van Monarca? Dan is het nu tijd geworden om daar verandering in te brengen. Bekijk even de onderstaande trailer of bekijk meteen het tweede seizoen vanaf morgen, 1 januari 2021 op Netflix.


Lees meer over: Monarca, serie, series, Netflix

Populair nieuws