Nieuw op Netflix: 'Cobra Kai' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Cobra Kai' seizoen 3

Het derde seizoen van 'Cobra Kai' verschijnt eerder dan verwacht op Netflix...

Geoffrey Ketels, 31 december 2020 om 18:51

In eerste instantie zou het derde seizoen van Cobra Kai pas te bekijken zijn op Netflix vanaf 8 januari 2021. De streamingdienst heeft die lancering nu echter vervroegd!
Het nieuwe jaar goed inzetten met het derde seizoen van Cobra Kai. Dat is mogelijk voor alle Netflix-abonnees. De streamingdienst lanceert het nieuwe seizoen namelijk reeds op vrijdag 1 januari 2021!

De bekendmaking van de vervroegde lancering van het derde seizoen op 's werelds populairste streamingdienst gebeurde via Twitter. Op het officiële Twitter-account van de reeks werd bekend gemaakt dat het reeds mogelijk is om op Nieuwjaarsdag het nieuwe seizoen te bekijken!

Vierde seizoen
Ondertussen weten we ook al dat het derde seizoen van de reeks niet de laatste zal zijn. Eerder heeft Netflix namelijk reeds duidelijk gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vierde seizoen zit aan te komen. Wanneer dat het geval zal zijn is momenteel wel nog niet bekend.

Kan je al niet wachten op het verschijnen van het derde seizoen en wil je graag een voorsmaakje? Dat kan met de onderstaande trailer. Het derde seizoen is verder vanaf morgen, vrijdag 1 januari 2021 te bekijken op Netflix!


Lees ook: 'Cobra Kai'-serie moest deze verhalen oplossen van hoofdrolspeler Ralph Macchio

Lees meer over: Cobra Kai, serie, series, Netflix

Populair nieuws