'Justice League' op tv op komst?

Justice League op tv op komst?

Het aantal helden tegen het einde van Arrow is erg belangrijk...

Jim Pedd, 16 oktober 2014 om 08:00

Het begint er steeds meer op te lijken dat televisiezender The CW naar een Justice League voor televisie toewerkt. De grote helden als Batman en Superman zullen daar natuurlijk geen rol in spelen, maar Arrow, The Flash en de nieuwe te verschijnen serie, lijken allemaal een rol te spelen in deze ontwikkeling.
Tijdens de NYCC sprak Bleeding Cool met hoofdrolspeler Stephen Amell over de toekomst van het DC Comics universum dat The CW op aan het bouwen is. De negende aflevering van het seizoen zal de ”langste vechtscène ooit in de serie bevatten, waaronder een zwaardgevecht waarin Oliver gedurende de hele scène geen shirt aanheeft.”

Maar belangrijker nog: toen Amell gevraagd werd naar de plotselinge toename van helden in de wereld van The Flash en Arrow, vertelde hij dat ”het aantal helden belangrijk zal zijn aan het einde van het derde seizoen.”

Heel vreemd zijn de plannen uiteraard niet, als er echt een Justice League voor het kleine scherm aankomt. Er wordt aan tal van DC-series gewerkt en gezien de huidige populariteit van filmuniversa, zou een televisieuniversum ook geen gek idee zijn. Daar werkt zender The CW al op een bepaalde manier aan (met zijn Arrow en The Flash crossover-afleveringen), maar ook Netflix met zijn Marvel-series.

Wat denken jullie? Komt er een mini-Justice League?

Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: arrow, the flash, comics, dc comics, justice league, the cw, netflix, marvel, crossover, grant gustin

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws