Dit zou een destructieve cameo zijn in Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina'

Destructieve cameo Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina had misschien wel een rol kunnen hebben voor Melissa Joan Hart.

Jim Pedd, 7 januari 2021 om 17:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Chilling Adventures of Sabrina kwam met het vierde seizoen tot een einde. Het seizoen eindigde met een leuke verrassing voor de fans.
Twee oorspronkelijke castleden, Beth Broderick en Caroline Rhea, keerden namelijk terug als Aunt Zelda en Hilda. Zij speelden diezelfde rollen in de jaren negentig. Maar helaas ontbrak Melissa Joan Hart, de oorspronkelijke Sabrina.

Destructieve cameo
Volgens actrice Beth Broderick zou dat echter een slecht idee geweest zijn. Broderick: "Het zou bijna een destructieve cameo" geweest zijn.

"Ik denk dat het moeilijk zou zijn om het te structureren. Met ons, de tantes, nou ja, die zijn nog ouder geworden en dat is logisch. Maar om Sabrina ineens een volwassen vrouw met drie kinderen te maken - ik denk dat het dan moeilijker zou zijn om de verhalen samen te voegen, begrijp je?"

Wat haar betreft was het dus genoeg dat zij samen met haar co-ster Rhea te zien was in de aflevering. Meer kunnen we niet verwachten, want de serie is nu echt helemaal voorbij. De sets zijn intussen ook al vernietigd.

Lees ook: Het schokkende einde van de Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina'

Lees ook: Wat zijn de reacties op het laatste seizoen 'Chilling Adventures of Sabrina'?

Bron: Digital Spy

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Beth Broderick, Caroline Rhea, Netflix, Melissa Joan Hart

Populair nieuws