Wat zijn de reacties op het laatste seizoen 'Chilling Adventures of Sabrina'?

Chilling Adventures of Sabrina: Hoe reageren fans?

Chilling Adventures of Sabrina is helaas al na vier seizoenen voorbij. Wat vonden fans ervan?

Jim Pedd, 3 januari 2021 om 22:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het nieuwe en laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina staat op Netflix. De spin-off van Riverdale was een uiterst interessante manier om naar Sabrina the Teenage Witch te kijken, en ontzettend goed ontvangen.
Maar hoe kijken fans naar het vierde en laatste seizoen van de serie, dat acht afleveringen kreeg? Vandaag zetten we de reacties van fans voor je op een rij.

Reacties van fans
Het vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is door critici goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de serie op moment van schrijven op een score van 77 procent, waarmee critici dus in elk geval te spreken zijn over de laatste Sabrina-afleveringen.

Maar gelukkig zijn niet alleen de critici positief. Ook fans reageren erg enthousiast op sociale media. We doen een greep uit de vele reacties op Twitter:In het vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina nemen Sabrina en haar vrienden het op tegen de grootste uitdaging tot nu toe: de Eldritch Terrors. Dat zijn acht vloeken die het op Greendale en uiteindelijk de wereld voorzien hebben.

Lees ook: Nu op Netflix het laatste seizoen van 'Chilling Adventures of Sabrina'!

Lees ook: De eerste recensies van Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 4 zijn binnen: top of flop?

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Sabrina, Netflix, Riverdale

Populair nieuws