Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie

Queen Latifah is The Equalizer in nieuwe tv-serie

Queen Latifah speelt ex-CIA agent Robyn McCall die afrekent moet slechteriken.

Bram de Groot, 11 januari 2021 om 14:43

De tv-serie The Equalizer van de zender CBS was van 1985 tot en met 1989 een redelijk succes, met acteur Edward Woodward als het hoofdfiguur Robert McCall. Afgelopen jaren gaat Hollywood flink aan de haal met de drama-misdaadserie.
In 2014 verscheen er van regisseur Antoine Fuqua een speelfilm met Denzel Washington als de nieuwe Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 verscheen in 2018. Nu komt CBS weer met een serie.

The Equalizer is terug!
In de nieuwe The Equalizer speelt actrice Queen Latifah het titelfiguur. Dit keer heet die Robyn McCall, is een raadselachtige vrouw en alleenstaande moeder van tienerdochter Delilah.

Met haar mysterieuze achtergrond en uitgebreide vaardigheden helpt ze mensen die nergens anders heen kunnen. Ze is een beschermengel van degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen, terwijl ze ook haar eigen verlossing nastreeft.

Andere rollen zijn voor Chris Noth, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles en Adam Goldberg. Hieronder zie je de eerste beelden uit The Equalizer die op 7 februari van start gaat op CBS.


Bron: TheEqualizerCBS

Lees meer over: The Equalizer, Queen Latifah, CBS, Edward Woodward, Denzel Washington

Populair nieuws