search

Ons nieuws van maandag 11 januari 2021

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor Britse komedieseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The End of the F***ing World | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip. De serie kreeg geen derde seizoen, met rollen voor Jessica Barden, Alex Lawther, Steve Oram, Christine Bottomley en Navin Chowdhry.



The IT Crowd | Bing nu! | 5 seizoenen

Deze vermakelijke sitcom heeft vijf seizoenen. Samen met hun atechnische manager maakt een stel nerds het beste van hun IT-bestaan in de kelder van een bedrijf dat net is overgenomen door een lompe nieuwe eigenaar. Met Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson en Matt Berry.



Sex Education | Bing nu! | 2 seizoenen

Met rollen voor Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa en Emma Mackey is dit een vermakelijke komedieserie om direct te kijken! Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie
Series / Foto's

Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie

Queen Latifah speelt ex-CIA agent Robyn McCall die afrekent moet slechteriken.

De tv-serie The Equalizer van de zender CBS was van 1985 tot en met 1989 een redelijk succes, met acteur Edward Woodward als het hoofdfiguur Robert McCall. Afgelopen jaren gaat Hollywood flink aan de haal met de drama-misdaadserie.

In 2014 verscheen er van regisseur Antoine Fuqua een speelfilm met Denzel Washington als de nieuwe Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 verscheen in 2018. Nu komt CBS weer met een serie.

The Equalizer is terug!
In de nieuwe The Equalizer speelt actrice Queen Latifah het titelfiguur. Dit keer heet die Robyn McCall, is een raadselachtige vrouw en alleenstaande moeder van tienerdochter Delilah.

Met haar mysterieuze achtergrond en uitgebreide vaardigheden helpt ze mensen die nergens anders heen kunnen. Ze is een beschermengel van degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen, terwijl ze ook haar eigen verlossing nastreeft.

Andere rollen zijn voor Chris Noth, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles en Adam Goldberg. Hieronder zie je de eerste beelden uit The Equalizer die op 7 februari van start gaat op CBS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de vijf best bekeken Netflix Originals ooit
Series / Streaming-diensten

Dit zijn de vijf best bekeken Netflix Originals ooit

Netflix heeft een lijstje vrijgegeven met de best bekeken Netflix Originals ooit.

Netflix heeft een top tien best bekeken films en series die zo'n beetje dagelijks verandert. Er is geen tekort aan nieuwe titels in de streamingdienst, dus echt verbazen doet ons dat natuurlijk niet.

Eerder deze week bleek nog dat Bridgerton van Shona Rhimes een van de best bekeken Originals van Netflix is. De serie trok 63 miljoen kijkers in de eerste weken sinds de release. Daarmee staat die serie op de vijfde plek.

De rest van de lijst
Maar we hebben natuurlijk ook andere titels voor je die in de top vijf best bekeken Netflix Original Series ooit staan. Het lijstje is als volgt:

1.: The Witcher - 76 miljoen kijkers
In deze serie volgen we Geralt of Rivia die als monsterjager actief is. Maar hij raakt een groter conflict verzeild.

2. La Casa de Papel - 65 miljoen kijkers
Een groep bankovervallers wil de Spaanse Munt overvallen, en moet later ook andere overvallen plegen.

3. Stranger Things - 64 miljoen kijkers
Nadat een jongetje is verdwenen komen er mysterieuze feiten aan het licht in een stadje in Indiana.

4. Tiger King - 64 miljoen kijkers
Een bizar, waargebeurd verhaal rond tijgers en de eigenaar van een dierentuin die helemaal doordraait.

5. Bridgerton - 63 miljoen kijkers
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk.

Lees ook: Netflix boekt ongelofelijk succes met deze nieuwe serie

Lees ook: Nieuw op Netflix: Kerstmis in Londen met de 'Bridgerton' familie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Infinity Stone gloeit opnieuw in Marvel-serie 'WandaVision'
Series / Nieuws

De Infinity Stone gloeit opnieuw in Marvel-serie 'WandaVision'

In de serie WandaVision speelt de Mind Stone weer een grote rol.

In het Marvel Cinematic Universe speelden de Infinity Stones een belangrijke rol. Een van die stenen is de Mind Stone. Deze zat eerst in de staf van Loki en later op het voorhoofd van Vision. In het aanstaande WandaVision keert deze nog even terug.

In onderstaande beelden zien we de Mind Stone weer in actie, en wel op verschillende manieren. Zo zien we de steen iets doen met het personage Vision van Paul Bettany als hij in gesprek gaat met de vreemde buurvrouw Agnes, gespeeld door Kathryn Hahn.

Ook zien we de Infinity Stone flink opgloeien in de buurt van Wanda Maximoff / Scarlet Witch van Elizabeth Olsen. Overigens weet Vision de steen ook weg te toveren van zijn voorhoofd, door zich voor te doen als een doodnormale man.

Nieuwe tv-spot Infinite
Wat dit exact te betekenen heeft, zien we aankomende weken op Disney+. Vrijdag start WandaVision met een dubbele aflevering en de laatste aflevering verschijnt waarschijnlijk een week voor The Falcon and the Winter Soldier aftrapt.



Lees ook: Eerste reacties op nieuwe Marvel-serie 'WandaVision': Kijken of niet?
Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' start aankomende vrijdag met meer afleveringen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Resident Evil'-serie van Netflix onthult zijn hoofdpersonen
Series / Nieuws

'Resident Evil'-serie van Netflix onthult zijn hoofdpersonen

Dit zijn de hoofdpersonen van Netflix-serie Resident Evil, dit gemaakt wordt.

De Resident Evil-franchise rondde in 2017 zijn zesdelige filmreeks af. Die was uiterst succesvol aan de box office, met een opbrengst van 1,2 miljard dollar.

Een kleine vier maanden na de release van de laatste film, werd al onthuld dat er een reboot zou komen. Daarnaast werkt Netflix aan een achtdelige televisieserie in de franchise, die zich over twee tijdlijnen afspeelt.

Nieuwe details
Een nieuwe casting call is gelekt en onthult nieuwe details over de serie. Het blijkt namelijk dat er gezocht wordt naar twee versies van Jade en Billie Wesker, jonge en oudere versies. Bovendien zoekt de serie naar een acteur van tussen de 40 en 49 om de rol van Albert Wesker te spelen en een oude vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd die Evelyn Marcus kan spelen.

ComicBook.com schrijft nu het volgende over het verhaal:

"Het verhaal draait om de kinderen van Albert Wesker, een van de voornaamste antagonisten van de gamefranchise. Weskers kinderen, die Jade en Billie heten, worden iets beter omschreven in de casting call. De twee zijn een tweeling en Jade is iets meer iemand die confrontaties opzoekt dan Billie. Die zachte aard zorgt dat Billie op de lange termijn in de problemen komt en dat zet het verhaal in gang. Ook wordt er gezocht naar een nieuw castlid om het personage Evelyn te spelen. Zij is agressief en zou dezelfde leeftijd als Albert hebben. Ze lijkt omschreven te zijn als een van de voornaamste schurken van de serie."

Lees ook: 'Resident Evil' van Netflix: Dit moet je weten

Lees ook: Netflix geeft groen licht voor 'Resident Evil'-serie en onthult plot
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' vindt nog eens twee nieuwe castleden
Series / Nieuws

'The Walking Dead' vindt nog eens twee nieuwe castleden

Er zijn weer twee nieuwe castleden toegevoegd aan AMC-serie The Walking Dead.

Voor zijn aflevering over ex-schurk Negan heeft The Walking Dead twee nieuwe castleden gevonden.

AMC maakte bekend dat het tiende seizoen van de televisieserie verlengd zou worden met zes afleveringen. Een daarvan draait om de oorsprong van Negan. We volgen hem en zijn door kanker gevelde vrouw Lucille. De twee wonen in een bunker ergens, met een hele rits kleurrijke pruiken en een koelkast die langzaamaan geen medicijnen voor de chemotherapie voor Lucille meer bevat.

Twee nieuwe castleden
In de aflevering speelt Hilarie Burton Morgan (de echtgenote van acteur Jeffrey Dean Morgan die weer Negan speelt) de vrouw van Negan. Naast haar zijn nu ook twee andere castleden toegevoegd.

Het gaat om acteurs Miles Mussenden en Rodney Rowland. Welke rollen zij precies krijgen is niet bekend, maar het zou kunnen dat zij twee van de vroegste leden van de Saviors spelen.

De aflevering, Here's Negan genaamd, is een wat kleinschaligere aflevering dan we gewend zijn van The Walking Dead. AMC wist namelijk te regelen dat er zes afleveringen in zes weken tijd opgenomen werden, compleet met coronaprotocol.

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead'-serie met LHBTI-hoofdpersoon op komst

Lees ook: 'The Walking Dead'-films moeten flink gruwelijk en bloederig worden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Green Arrow and the Canaries'-ster reageert op cancellen
Series / Nieuws

'Green Arrow and the Canaries'-ster reageert op cancellen

Helaas komt Green Arrow and the Canaries er niet, ondanks een backdoor pilot.

Katherine McNamara vindt het enorm verdrietig dat de geplande Arrow spin-off Green Arrow and the Canaries er niet komt.

De serie kreeg een backdoor pilot in het achtste en laatste seizoen van Arrow. In de serie zouden we Katherine McNamara als Mia Queen / Green Arrow gevolgd hebben, evenals Katie Cassidy als Laurel Lance / Black Siren en Juliana Harkavy als Dinah Drake / Black Canary, terwijl ze hun stad in 2040 proberen te beschermen.

Einde verhaal
Vorige week bleek echter dat het einde verhaal was voor de serie. The CW besloot namelijk om er niet mee verder te gaan. McNamara vindt het vreselijk nieuws, laat ze weten op haar Twitter-account:



Waarom de spin-off van Arrow gecancelled is, is niet bekend. Daar heeft The CW niets over bekend gemaakt. Het hing wel al enige tijd in de lucht, met name omdat men zo lang deed over het doorhakken van de knoop.

Van bedenker Marc Guggenheim weten we dat hij overweegt het verhaal van de serie wel te vertellen via een comic. "Er zijn nog een aantal brandende vragen. Zo eindigde de backdoor pilot met de ontvoering van William. Ik vind dat we die vragen wel moeten beantwoorden."

Lees ook: Forse tegenslag voor fans van 'Arrow': spin-off 'Green Arrow and the Canaries' gaat niet door

Lees ook: Is er nog hoop voor 'Green Arrow and the Canaries'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf: 'The Stand' bevat een mooie cameo
Series / Nieuws

Gaaf: 'The Stand' bevat een mooie cameo

The Stand is geschreven door Stephen King en bevat een mooie cameo!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CBS All Access zette afgelopen week de vierde aflevering van The Stand online. De aflevering, The House of the Dead genaamd, laat zien hoe de Boulder Free Zone duidelijk een leider krijgt en Randall Flagg ondertussen zijn best doet hen omver te werpen.

De aflevering is bijna het midden van de serie, waarmee meer personages van ooit op de juiste plek gezet zijn voor de naderende confrontatie met Flagg en zijn manen. Intussen is er ook een cameo voor schrijver Stephen King.

Stephen King
The Stand is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Het verhaal speelt zich af in de nasleep van een wereldwijde pandemie.

Een virus genaamd Captain Trips zorgde ervoor dat bijna alle mensen in de wereld om het leven kwamen. In Amerika vormen zich twee groepen overlevenden. De mensen onder Mother Abigail, die voor het goede vechten en de mensen onder Flagg die voor het kwade strijden.

Stephen King had natuurlijk ook een cameo. Hij zit in een bushokje in de meest recente aflevering. Daar zien we namelijk een advertentie voor een zorghuis en Stephen King zit, in die advertentie, aan een tafel.

Lees ook: Nieuwe serie 'The Stand' (Stephen King) draait niet om een pandemie!?

Lees ook: 'The Stand' van Stephen King: top of flop?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'

The Boys gaat heel snel van start met de opnames van het derde seizoen.

Goed nieuws voor fans van Amazon Prime Video-serie The Boys. Fans zullen na het einde van het tweede seizoen heel erg uitkijken naar het vervolg van het verhaal. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten.

Acteur Karl Urban meldt op sociale media dat de productie niet lang meer op zich zal laten wachten. Hij is nu in Nieuw-Zeeland en is daar op vakantie. In een bericht schrijft hij: "Optimaal genieten van de zomer, voordat ik richting het noorden reis voor het derde seizoen van The Boys."

Derde seizoen
Het derde seizoen van de serie wordt nog interessant. Billy Butcher, gespeeld door Karl Urban, heeft nog een rekening te vereffenen met de Supes en hun financier Vaught. En hij staat te trappelen om weer aan het werk te gaan.

Zo echter niet Karl Urban, zien we op dit bericht op Instagram:

Bekijk op instagram


Urban geniet duidelijk van het lekkere weer op het zuidelijk halfrond. De productie van het nieuwe seizoen moet wel snel van start, want Amazon Prime Video zou van plan zijn om dit jaar nog een nieuwe reeks online te zetten.

Lees ook: Twee van de grootste series uit 2020 vinden elkaar in een merkwaardige mash-up

Lees ook: Doorgeslagen fans? 'The Boys'-maker Eric Kripke met de dood bedreigd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week kan je deze series verwachten op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Deze week kan je deze series verwachten op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video

We kijken vooruit naar de nieuwe series die komen op de grootste streamingdiensten van ons land.

Het is maandag en dus kijken we eens vooruit naar de nieuwe series die je deze week op de grootste streamingdiensten in Nederland kan verwachten.

We blikken vooruit op de vijf grootste releases:

AMAZON PRIME VIDEO
American Gods (seizoen 3): Vanaf vandaag gaat het derde seizoen van deze Prime Video-serie van start.
De strijd tussen de oude en nieuwe goden gaat door nu we Mr. Wednesday, Shadow, Laura en Mad Sweeney ook in een derde seizoen kunnen volgen.

NETFLIX
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (seizoen 1): Vanaf woensdag kan je het eerste seizoen van deze serie zien op Netflix.
Onder de glamour van het LA van de jaren 1985 gaat een meedogenloze, kwaadaardige seriemoordenaar schuil. In dit true-crime verhaal, rusten twee detectives niet tot ze hem hebben.

NETFLIX
Disenchantment (seizoen 3): Vanaf vrijdag kan je het derde seizoen van deze animatieserie streamen op Netflix.
Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

DISNEY+
WandaVision (seizoen 1): Vanaf vrijdag kan je de eerste twee afleveringen van deze serie zien op Disney+. Daarna komt elke week een nieuwe aflevering online.
In deze serie van Marvel Studios leiden Wanda Maximoff en Vision een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

AMAZON PRIME VIDEO
James May: Oh Cook (seizoen 1): Vanaf vrijdag kan je deze nieuwe serie zien op Amazon Prime Video.
James May is geen kok. Maar dat is het hele punt. Hij neemt ons mee op een reis van het Midden-Oosten naar Azië en laat zien hoe je de lekkerste gerechten kan maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.