Tv-serie 'Marley & Me' in ontwikkeling

De labradorpup keert terug naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 18 oktober 2014 21:33

NBC heeft de (uitzend)rechten aangekocht voor een pilot/serie rond het gedachtegoed uit de dramedy Marley & Me uit 2008. In deze film speelden Owen Wilson en Jennifer Aniston de menselijke hoofdrollen. De labrador(pup) Marley, vermoed naar Bob Marley, was een andere belangrijke hoofdrolspeler. Het is de zoveelste film in korte tijd die een vervolg krijgt op televisie.
De film, goed voor $250 miljoen wereldwijde bioscoopomzet, is gebaseerd op de autobiografische bestseller van New York Times- journalist John Grogan. Jenny Bicks (Sex and the City) schrijft het script voor de pilot. Deze wordt geregisseerd door David Frankel, ook verantwoordelijk voor de film. 20th Century Fox TV zou de serie gaan maken.

De serie moet verder gaan waar de film ophoudt. John en Jenny Grogan en hun drie kinderen zijn net teruggekeerd in Florida, zodat John zijn werk als columnist weer kan oppakken. Maar als er een puppy voor hun deur wordt achtergelaten, zijn ze gedwongen het beestje te adopteren. Ze geven haar de oude halsband van Marley en noemen haar dus ook zo. De nieuwe Marley speelt daarna een grote rol in het leven van de Grogans en de buurtbewoners.

Bron: Deadline

Lees meer over: marley and me, serie, tv, 2008, film, john Grogan, Owen Wilson, Jennifer Aniston, fox, nbc, Florida, Jenny Bicks

Populair nieuws