search
'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug in vierde seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug in vierde seizoen

Mocht je na de finale van het derde seizoen vrezen voor het lot van dit personage, dan kunnen we je geruststellen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is alweer voorbij. Dertien afleveringen telde het, en na een knallende finale is alles anders.

Zo is Michael Burnham nu de nieuwe kapitein van de USS Discovery, nadat Saru vertrok. Hij deed dat om Su'Kal terug te brengen naar Kaminar. In zijn laatste Starfleet-logboek, die nu op de site van de serie verschenen is, blijkt dat hij nu al nadenkt over een terugkeer naar Starfleet.

Terugkeer in Discovery
Hoewel Saru dus op dit moment even geen nieuwe kapitein meer is op de USS Discovery, kijkt hij wel al uit naar een terugkeer.

"Ik kan niet ontkennen dat ik heel nieuwsgierig ben naar mijn thuiswereld en ernaar uitkijk om deze opnieuw te ontdekken. Maar ik weet ook dat als ik er klaar voor ben om weer terug te keren naar de sterren, de Discovery er zal zijn," horen we Doug Jones als Saru vertellen:

Bekijk op instagram


De opnames van het vierde seizoen zijn al druk bezig. Showrunner Michelle Paradise: "Doug Jones gaat nergens heen. Saru zal terug keren, honderd procent zeker. Dus wees gerust. We laten Doug nergens heengaan. We houden hem vast."

Lees ook: Wordt dit het plot van 'Star Trek: Discovery' seizoen 4?

Lees ook: 'Star Trek'-franchise explodeert helemaal op CBS All Access
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen