search
'Star Trek'-franchise explodeert helemaal op CBS All Access

'Star Trek'-franchise explodeert helemaal op CBS All Access

Er zit zo ontzettend veel nieuwe content aan te komen de komende jaren!

Jim Pedd
is na dertien weken alweer klaar met het derde seizoen. Intussen wordt er ook gewerkt aan een tweede reeks voor [url1=https://www.primevideo.com/detail/0TADTFDN6AK2XMC7HMLX0HFRPO]Star Trek: Picard en is er nog veel meer op komst.

Sterker nog, via lekker Daniel Richtman horen we dat er aan nog eens drie series gewerkt wordt. Om welke series het gaat, heeft hij niet bekend gemaakt, al weten we vermoedelijk wel wat de denkrichting van CBS All Access is.

Meer Star Trek op komst
Het gerucht gaat al langere tijd dat er een serie gemaakt wordt die zich afspeelt op Starfleet Academy. Bovendien wordt er ook gekeken naar een miniserie die Ceti Alpha V zou heten en draait om superschurk Khan.

Verder heeft men in elk geval al aangekondigd dat komedieserie Lower Decks een tweede seizoen krijgt en wordt er hard gewerkt aan de animatieserie Prodigy voor Nickelodeon. Ook werkt men aan de series Strange New Worlds en een serie rond Georgiou.

Van Alex Kurtzman weten we dat dat hij zijn plannen voor de franchise tot 2027 uitgewerkt heeft, waarmee er dus inderdaad vermoedelijk nog heel veel nieuws aan zit te komen. Bovendien zou CBS All Access van plan zijn om uiteindelijk elke week een nieuwe aflevering in een Trek-serie uit te brengen.

Lees ook: De acht onthullingen uit de 'Star Trek: Discovery'-finale

Lees ook: Eindelijk is de Burn volledig verklaard in 'Star Trek: Discovery'

Aanbevolen artikelen