Is deze 'Star Wars'-schurk straks ook in live-action te zien?

Is deze Star Wars-schurk straks weer te zien?

Jason Isaacs zou wel terug willen keren als de Grand Inquisitor.

Jim Pedd, 21 januari 2021 18:04

In Star Wars Rebels konden we genieten van de stem van Jason Isaacs. Hij verzorgde het stemgeluid van de grote slechterik van de serie: de Grand Inquisitor.
In de jaren waarin het personage te zien was, groeide hij uit tot een van de fanfavoriete schurken van de Star Wars-franchise. Maar hij maakte nog geen oversteek naar live-action. Dat moment zal misschien wel komen als het aan Isaacs ligt.

Live-action versie
Isaacs sprak met de site Collider over de mogelijkheden van een terugkeer in de franchise. "Ik sta overal voor open," begon hij zijn verhaal.

"Het gaat wel om het scenario. Ik houd er niet van om gewoon te verschijnen, zodat ik vervolgens wat foto's kan maken met mensen en op conventies kan verschijnen. Ik wil wel een echte rol spelen. The Inquisitor was een geweldige rol en ik zou hem weer spelen als hij net zo goed blijft."

Maar of de acteur het ook echt doet? "Ik weet niet of hoeveel uur ik kan doorbrengen in de stoel voor protheses", was hij heel eerlijk. Tegelijk: "Ik weet dat Katee [Sackhoff] het geweldig heeft gehad [in The Mandalorian], dus ik zou dolgraag terugkeren."

Lees ook: Nieuwe kritiek op 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2

Lees ook: Gerucht: Dit wordt de volgende 'Star Wars'-serie van Disney+

Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Star Wars Rebels, Jason Isaacs

Populair nieuws