Amazon Prime Video voegt in februari deze series toe

Prime Video voegt in februari deze series toe

Amazon Prime Video heeft alvast zijn lijstje met nieuwe series voor februari bekend gemaakt.

Jim Pedd, 21 januari 2021 om 19:50

Amazon Prime Video heeft alvast vier series bekend gemaakt die vanaf februari te streamen zijn. Hieronder het overzicht.
SUPERNATURAL (seizoen 15) vanaf 1 februari
De epische reis van de gebroeders Winchester komt tot een einde. Sam en Dean hebben het tegen demonen en engels, mythische wezens en monsters opgenomen in een schier oneindige strijd om de wereld te redden. Hun laatste strijd is die tegen God zelf.

YEARS AND YEARS (1 seizoen) vanaf 1 februari
Deze miniserie is gemaakt door Russel T. Davies. We zien hoe Groot-Brittannië langzaam verwordt tot een dictatuur. De levens van een typisch druk gezin uit Manchester komen samen op een cruciale avond in 2019.

KEVIN CAN F HIMSELF (1 seizoen) vanaf 1 februari
Een blik op het geheime leven van een sitcom-vrouw.

SOULMATES (1 seizoen) vanaf 8 februari
Zielsverwanten worden vijftien jaar in de toekomst geplaatst, wanneer de wetenschap een ontdekking heeft gedaan die het leven van iedereen op de planeet verandert - een test die je ondubbelzinnig vertelt wie je zielsverwant is. Elk van de zes afleveringen zal een andere cast bevatten en een geheel nieuw verhaal rond het ontdekken (of ervoor kiezen niet te ontdekken) van de resultaten van deze nieuwe test en de impact van die resultaten op een groot aantal relaties.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Maandoverzicht

Populair nieuws