Nieuw op Netflix: 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch' seizoen 2

Op Netflix: 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch' S2

De geanimeerde spin-off is helemaal terug van weggeweest met een gloednieuw tweede seizoen...

Geoffrey Ketels, 22 januari 2021 om 18:55

De geanimeerde spin-off Jurassic World: Kamp Krijtastisch is helemaal terug! Het tweede seizoen van deze serie is vanaf vandaag, vrijdag 22 januari 2021 te bekijken op Netflix!
De serie speelt zich af binnen dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit het jaar 2015. In Jurassic World: Kamp Krijtastisch volgen we een groep tieners die er voor hebben gekozen om deel te nemen aan een ervaring in een gloednieuw avonturenkamp. Dat avonturenkamp bevindt zich aan de overkant van Isla Nublar.

Wat de tieners niet weten is dat ze zullen moeten vechten om te kunnen overleven. De dinosaurussen verwoesten namelijk het eiland waardoor de tieners afgesneden van de buitenwereld op zichzelf zijn aangewezen.

Nog verder dan Jurassic World
Van het tweede seizoen van deze geanimeerde spin-off is bekend dat de gebeurtenissen nog veel verder zullen gaan dan deze in de Jurassic World film. Voor fans van het genre wordt dit dan ook weer zeker een ongelofelijke topper om naar te kijken!

Ben jij ook wel benieuwd wat het tweede seizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Je kan natuurlijk ook meteen het tweede seizoen gaan bekijken. Ze staat immers vanaf vandaag op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Jurassic World Kamp Krijtastisch, serie, series, Netflix

Populair nieuws