search

Ons nieuws van vrijdag 22 januari 2021

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor misdaadseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Breaking Bad | Bing nu! | 5 seizoenen

Een terminaal zieke scheikundeleraar, gespeeld door Bryan Cranston, probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Een van de beste (misdaad)series ooit gemaakt. De serie staat compleet op Netflix.



Better Call Saul | Bing nu! | 5 seizoenen

Deze spin-off / prequel-serie van Breaking Bad richt zich op Jimmy McGill a.k.a. Saul Goodman (Bob Odenkirk). Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman. Het nog te verschijnen zesde seizoen zal het laatste zijn.



Ozark | Bing nu! | 3 seizoenen

Een financieel adviseur (Jason Bateman) verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Het nog te verschijnen vierde seizoen zal het laatste zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Outlander' seizoen 5 binnenkort te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Hitserie 'Outlander' seizoen 5 binnenkort te bekijken op Netflix

Het vijfde seizoen is op dit moment in Nederland al te bekijken via Ziggo...

In Nederland is het reeds mogelijk om het vijfde seizoen van de serie Outlander te bekijken op Ziggo. Binnenkort wordt dit echter ook mogelijk voor Netflix-abonnees!

In eerste instantie verscheen het vijfde seizoen van de serie Outlander naar goede gewoonte bij Starz. Een dag erna werd de reeks uitgezonden op Ziggo. Nu, toch alweer een jaar later zal het vijfde seizoen binnenkort ook te bekijken zijn op Netflix.

De serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon. Ondanks het feit dat het vijfde seizoen dus nog op Netflix moet verschijnen is de reeks wel al verzekerd van een zesde deel. Dat zesde deel werd overigens reeds aangekondigd in de zomer van 2018.

Februari
Fans van de serie Outlander die het vijfde seizoen graag op Netflix willen bekijken moeten nog maar even geduld uitoefenen. Het vijfde deel zal namelijk op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 17 februari van dit jaar.

Dat er ook nog een zesde seizoen aan zit te komen staat dus ook reeds vast. Wanneer deze precies te zien zal zijn is echter niet bekend.



Lees ook: Seizoen 5 van 'Outlander': Beste seizoen tot nu? [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde afgelopen week deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde afgelopen week deze nieuwe series toe

Dit kan je allemaal nieuw streamen op Netflix sinds deze week: check hier het overzicht.

Netflix beleefde een redelijk goed weekje. Er zijn gelukkig wel een aantal nieuwe series toegevoegd en die zetten we vandaag voor je op een rij.

Fate: The Winx Saga (seizoen 1): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze ermee omgaan en ze voor het goede te gebruiken.

Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 2): Zes tieners die naar het bijzondere avonturenkamp op Isla Nublar waren, moeten samenwerken om te overleven als de

Busted (3 seizoenen): In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?

Blown Away (2 seizoenen): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld.

Hallo Ninja (4 seizoenen): Gebaseerd op een boek. Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.

Madre Solo Hay Dos (1 seizoen): Ludwika Paleta en Paulina Goto spelen in deze comedy, gemaakt door Carolina Rivera en Fernando Sariñana. De baby's van twee vrouwen worden bij geboorte verwisseld. Dus bedenken ze een plan om het op te lossen.

Spycraft (1 seizoen): Spionagewerk is een serieuze zaak. Mettertijd zijn de tools en technologieën die ervoor zijn ontwikkeld, net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf.

Dix Pour Cent (4 seizoenen): Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde klanten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.

Riverdale (S05E01): Nu het schoolfeest eraan komt, proberen Betty en Jughead het auteurmysterie op te lossen. Veronica helpt Archie bij de voorbereiding op een gevecht met een bekende.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor 'The Flash' seizoen 7
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'The Flash' seizoen 7

The Flash seizoen 7 gaat later van start dan eerst de bedoeling was van The CW.

Het zevende seizoen van The Flash gaat later van start dan verwacht. De serie begint nu pas op 2 maart, in plaats van 23 februari.

Dat is om ruimte te maken voor de première van de nieuwe serie Superman & Lois, die 90 minuten duurt en op 23 februari uitgezonden wordt. Dat belooft dus nog wat te worden op The CW, dat hiermee vol in blijft zetten op zijn Arrowverse vol DC-series.

The Flash seizoen 7
Het zevende seizoen van The Flash begint door de verhalen van het zesde seizoen af te ronden. Dat werd vanwege de COVID-pandemie ingekort en moest eerder stoppen dan gepland. Hierdoor zijn bepaalde verhaallijnen nog niet helemaal afgerond.

Maar dat moment komt wel snel, want de eerste paar afleveringen van het zevende seizoen zullen daar alsnog voor zorgen. Daarna begint het echte zevende seizoen.

Dat wordt overigens mogelijk het laatste van de serie, al schijnt er ook nog gesproken te worden over een eventuele achtste reeks.

Lees ook: Interessante beelden vanaf de set van het zevende seizoen van 'The Flash'

Lees ook: 'The Flash' haalt bekende schurken terug in seizoen 7
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont de tofste verrassingen in 'Cobra Kai' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Netflix toont de tofste verrassingen in 'Cobra Kai' seizoen 3

Cobra Kai zit natuurlijk vol met verwijzingen naar de Karate Kid films.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix scoort heel goed met Cobra Kai, de serie die het overgenomen heeft van YouTube Red.

De serie borduurt voort op de Karate Kid-films en vertelt het verhaal van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. De twee worstelen nog altijd met het verleden, al vorderen ze qua karakter wel langzaamaan naarmate de serie voortduurt. De invloed van de film is tegelijk nog altijd goed merkbaar.

Easter eggs
In een video die Netflix op YouTube heeft gezet, zien we heel wat easter eggs in het derde seizoen van Cobra Kai. Netflix zet die op een rij. Het zijn er maar liefst 23, die je in de video hieronder kan zien:



De serie heeft dus heel wat geinige momenten die terugverwijzen naar Karate Kid. Zo blijkt de golfbaan en speelhal waar Johnny en Ali weer een band vormen een verwijzing te zijn naar de plek waar Ali haar eerste date met Daniel had.

Andere momenten zijn wat subtieler, maar bovenstaande video wijst ze gelukkig allemaal aan. En nu maar wachten op het vierde seizoen van de hitserie.

Lees ook: Dit brengt 'Cobra Kai' seizoen vier naar Netflix-abonnees

Lees ook: Immens succesvolle 'Cobra Kai' kan een spin-off krijgen op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale'-fans reageren op het nieuwe seizoen 5: top of flop?
Series / Nieuws

'Riverdale'-fans reageren op het nieuwe seizoen 5: top of flop?

De serie Riverdale is weer bezig, maar is het ook de moeite waard?

De serie Riverdale is van start gegaan met zijn vijfde seizoen. En daar is niet iedereen even blij mee.

Het vijfde seizoen zet de verhalen van het vierde seizoen vrolijk voort. De crew van Riverdale is dus nog bezig met tienerzaken, zoals het aankomende schoolbal, maar ook met de mysterieuze videotapes en relatiedrama. Fans hebben er veel over te zeggen.

Nieuw seizoen
Zonder in de details te duiken, zeggen de reacties van fans op het nieuwe seizoen genoeg. Heel wat mensen hebben nog heel wat te verwerken na deze start van het nieuwe seizoen.

Niet iedereen blijkt even vrolijk, maar niet iedereen is even negatief. Hieronder een selectie van de reacties die we tegen kwamen op sociale media:



De serie is intussen natuurlijk al heel ver gevorderd ten opzichte van het eerste seizoen. Toen de show begon, stond de moord op een van de rijke en populaire Blossom-zussen centraal. Nu volgen we nog altijd scholieren in hun alledaagse drama's.

Lees ook: Terugkeer van de serie 'Riverdale' op Netflix eindelijk bekend

Lees ook: 'Riverdale'-ster stapt in het huwelijksbootje
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug
Series / Nieuws

'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug

De opnames van Star Wars: Andor gaan bijna van start, maar zonder deze held.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Alan Tudyk onthult dat hij niet te zien is als K-2SO in het eerste seizoen van Star Wars: Andor. De robot was een van de hoogtepunten van Rogue One, met name omdat hij zo'n droge humor had. Maar hij zal niet te zien zijn in de serie.

Dat vertelde Tudyk tijdens een interview met de site Collider. "Ze nemen het op dit moment op. Ik zit er niet in. Maar als het in de lucht blijft, en ze blijven verhalen vertellen, zal je mij uiteindelijk wel zien," vertelde hij.

Wel in de serie
"Ik zit wel in de serie, het is gewoon dat het verhaal dat Tony [Gilroy] op dit moment vertelt, geen rol heeft voor K-2SO. Wel zien we hem op een later moment verschijnen," aldus de acteur. "Ik kan er niet te concreet over zijn, maar kan dus wel met zekerheid zeggen dat ik niet in het eerste seizoen zit."

Waarmee de voorzichtige conclusie ook lijkt te zijn dat meerdere seizoenen kunnen. Dat is niet gek, want Disney+ houdt natuurlijk heel erg van franchises.

Overigens verging het deze serie nog niet al te gemakkelijk achter de schermen. Hij werd bijna geannuleerd, tot Tony Gilroy uiteindelijk aangetrokken werd binnen het creatieve team van de serie.

Lees ook: De Star Wars-serie 'Andor' geeft diepere betekenis aan de opoffering in 'Rogue One'

Lees ook: Nieuwe Star Wars serie 'Andor' duurt langer dan verwacht
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lekker 'Man of Steel'-gevoel in de trailer voor 'Superman & Lois'-serie
Series / Nieuws

Lekker 'Man of Steel'-gevoel in de trailer voor 'Superman & Lois'-serie

Een romantische superheldenserie? Wel nee, ook Superman & Lois zit weer vol superheldengeweld.

Na een wat matige visuele teaser trailer even geleden, hebben we nu eindelijk een eerste echte trailer voor de serie Superman & Lois van de Amerikaanse zender The CW. In die serie draait het uiteraard om de Man van Staal en zijn geliefde Lois Lane.

Net als in eerdere afleveringen in het Arrowverse wordt de rol van Clark Kent a.k.a. Superman gespeeld door acteur Tyler Hoechlin. De journalist Lois Lane wordt ingevuld door actrice Elizabeth Tulloch.

Eerste echte trailer voor Superman & Lois
Hieronder zie je de eerste echte trailer voor Superman & Lois die op 23 februari van start moet gaan met een dubbele aflevering.



In Superman & Lois komen de Man of Steel en Lois Lane, de beroemde journalist uit Metropolis, oog in oog te staan "‹"‹met een van hun grootste uitdagingen ooit: ouderschap.

Lees ook: Fans reageren enorm kritisch op eerste trailer 'Superman & Lois'-serie
Lees ook: 'Superman & Lois' seizoen 1: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-serie krijgt een tweede opvolger 'Tales of Dunk and Egg'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-serie krijgt een tweede opvolger 'Tales of Dunk and Egg'

Tales of Dunk and Egg wordt naast House of the Dragon ontwikkeld door HBO.

HBO had wat moeite met het afronden van Game of Thrones en de zoektocht naar een vervolg ging ook moeizaam. Nu heeft de zender de smaak te pakken. Het blijkt namelijk dat er wordt gewerkt aan niet een, maar twee prequelseries.

De eerste is uiteraard al bekend. In 2022 moet House of the Dragon op HBO Max verschijnen en daarin wordt er gekeken naar de eerdere jaren van House Targaryen, 300 jaar voor de moederserie.

Tales of Dunk and Egg
De tweede prequelserie wordt gebaseerd op het driedelige boekenreeks Tales of Dunk and Egg van George R.R. Martin. Het verhaal volgt Ser Duncan the Tall en een jonge Aegon V Targaryen, en zij worden Dunk en Egg genoemd.

De drie losse boeken heten "The Hedge Knight" uit 1998, "The Sworn Sword" uit 2003 en "The Mystery Knight" uit 2010. Het verhaal speelt zich zo'n 90 jaar af voor "A Song of Ice and Fire", de basis van de tv-serie Game of Thrones.

Waarschijnlijk zijn dit de twee series die we komende jaren op HBO Max te zien krijgen, maar meer Game of Thrones lijkt niet uitgesloten als deze series een succes worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch' seizoen 2

De geanimeerde spin-off is helemaal terug van weggeweest met een gloednieuw tweede seizoen...

De geanimeerde spin-off Jurassic World: Kamp Krijtastisch is helemaal terug! Het tweede seizoen van deze serie is vanaf vandaag, vrijdag 22 januari 2021 te bekijken op Netflix!

De serie speelt zich af binnen dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit het jaar 2015. In Jurassic World: Kamp Krijtastisch volgen we een groep tieners die er voor hebben gekozen om deel te nemen aan een ervaring in een gloednieuw avonturenkamp. Dat avonturenkamp bevindt zich aan de overkant van Isla Nublar.

Wat de tieners niet weten is dat ze zullen moeten vechten om te kunnen overleven. De dinosaurussen verwoesten namelijk het eiland waardoor de tieners afgesneden van de buitenwereld op zichzelf zijn aangewezen.

Nog verder dan Jurassic World
Van het tweede seizoen van deze geanimeerde spin-off is bekend dat de gebeurtenissen nog veel verder zullen gaan dan deze in de Jurassic World film. Voor fans van het genre wordt dit dan ook weer zeker een ongelofelijke topper om naar te kijken!

Ben jij ook wel benieuwd wat het tweede seizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Je kan natuurlijk ook meteen het tweede seizoen gaan bekijken. Ze staat immers vanaf vandaag op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'From Dusk Till Dawn' viert 25-jarig jubileum met een nieuwe serie
Series / Nieuws

'From Dusk Till Dawn' viert 25-jarig jubileum met een nieuwe serie

Robert Rodriguez viert het 25-jarig jubileum van de filmklassieker met een toffe aankondiging.

In Fromm Dusk Till Dawn van Robert Rodriguez zagen we George Clooney en Quentin Tarantino (die het script schreef) als twee criminele broers die een gezin gijzelen als ze op de vlucht slaan op de grens van Mexico.

Als het gezelschap eenmaal een stop maakt bij een beruchte saloon, blijkt deze vol vampiers te zitten. Met alle narigheid van dien.

De film was goed voor diverse vervolgen (die direct op dvd verschenen), maar ook een live-action tv-serie op Rodriguez' El Rey Network. Rodriguez heeft nu, op tijd voor het 25-jarige jubileum van de eerste film, aangekondigd dat er ook een animatieserie komt.

Laaiend enthousiaste Rodriguez
De regisseur lijkt niet te kunnen wachten om de wereld van From Dusk Till Dawn opnieuw uit te breiden:

[i]Na alle vervolgen en mijn serie kijken we nu naar de toekomst van From Dusk Till Dawn. Momenteel werken we aan een animatieserie. Jij bent de eerste die dit hoort!"

Het is nog onduidelijk of de animatieserie de films of de tv-serie als inspiratie zal gebruiken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Suits' seizoen 8
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Suits' seizoen 8

Het achtste seizoen van de populaire serie 'Suits' is terug op Netflix met de laatste afleveringen...

Ben jij ook benieuwd naar hoe het achtste seizoen van Suits afloopt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kan het namelijk vanaf morgen, zaterdag 23 januari 2021 ontdekken op streamingdienst Netflix.

Het achtste seizoen van de serie Suits kon niet in één keer worden bekeken op streamingdienst Netflix. Er werd dan ook voor het gekozen om het achtste seizoen in twee delen te kappen. Het eerste deel bestaande uit 10 afleveringen was eerder al te zien op Netflix.

Nu is de tijd aangebroken om het achtste seizoen af te werken. Vanaf morgen zijn dan ook de laatste 6 afleveringen van het achtste seizoen op de streamingdienst te bekijken.

Negende seizoen
Met het achtste seizoen komt er nog geen einde aan deze populaire serie. Er zal immers ook nog een negende seizoen verschijnen. Als de verwachtingen worden ingelost zou deze mogelijks ergens komende zomer in Nederland te zien moeten zijn.

Wil je alvast een voorsmaakje van de laatste 6 afleveringen van het achtste seizoen van de serie Suits? Bekijk dan zeker nog even de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer extra afleveringen 'The Walking Dead' S10
Series / Nieuws

Brute trailer extra afleveringen 'The Walking Dead' S10

Het tiende aflevering wordt binnenkort uitgebreid met een paar nieuwe afleveringen.

AMC heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet van het verlengde tiende seizoen van The Walking Dead. In de zes nieuwe verhalen wordt de nadruk gelegd op personages Daryl, Carol, Maggie en Negan. Ook lijkt het erop dat we de nasleep van de grote Whisperer War te zien gaan krijgen.

The Walking Dead begon ruim 10 jaar geleden als het verhaal van een man die in een met zombies geïnfesteerde wereld zijn familie probeert te vinden. Die familie groeit echter gestaag, waarna hele gemeenschappen worden gevormd die het tegen elkaar opnemen en de zombie-epidemie moeten doorstaan.

De doden blijven lopen
In de meest recente afleveringen van The Walking Dead zagen we de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. De Kingdom kwam ten einde en Hilltop was zo goeg als vernietigd, terwijl Alexandria zich voorbereidde op een laatste strijd.

De cast van The Walking Dead bestaat uit namen als Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton en Ryan Hurst. Thora Birch en Kevin Carroll waren toevoegingen aan het tiende seizoen.

The Walking Dead keert terug op 28 februari a.s.



Lees ook: 'The Walking Dead' brengt Maggie terug in nieuwe promo

Lees ook: Waar en wanneer kan je dit jaar nieuwe afleveringen 'The Walking Dead' gaan kijken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De eerste afleveringen van 'WandaVision' hebben nu officiële titels gekregen
Series / Nieuws

De eerste afleveringen van 'WandaVision' hebben nu officiële titels gekregen

Vandaag verscheen de derde aflevering. De eerste twee hebben nu titels.

Verleden week vrijdag trapte de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe op een zeer creatieve manier af. De twee zwart-wit afleveringen van WandaVision lieten compleet iets anders zien dan de voorgaande 23 films.

Nu heeft Disney+ de titels onthuld voor de eerste afleveringen. En ook de titels blijken redelijk creatief. Aflevering één heet nu "Filmed Before a Live Studio Audience" en aflevering twee heeft de titel "Don't Touch That Dial".

Vooruit in de tijd
De eerste afleveringen duurden 30 en 37 minuten en waren voornamelijk zwart-wit en in 4 : 3 beeldformaat. Waarschijnlijk gaat de derde afleveringen laten zien dat Wanda Maximoff / Scarlet Witch van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany door de tijd reizen.

Naar verwachting is Wanda niet echt aan het tijdreizen en creëert ze om een of andere reden een bepaalde realiteit die mogelijk nieuwe bedreigingen voor het Marvel Cinematic Universe (of het Marvel Multiverse) gaat laten zien.

Hieronder de twee nepcommercials uit de eerste afleveringen, met de titels ToastMate 2000 en Strücker. Ondertussen staat de derde aflevering van WandaVision op Disney+.





Lees ook: Interessant gerucht over derde aflevering 'WandaVision' op Disney+
Lees ook: Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Extra groot begin van Arrowverse-serie 'Superman & Lois'
Series / Nieuws

Extra groot begin van Arrowverse-serie 'Superman & Lois'

Superman & Lois is vanaf 23 februari te zien, maar in Nederland heeft de serie nog geen thuis.

De serie Superman & Lois is de volgende toevoeging aan het Arrowverse. De serie begint met een première die 90 minuten gaat duren op 23 februari.

De show wordt een interessant experiment van The CW, vermoedelijk ook in een poging om de franchise van nieuw elan te voorzien. Ditmaal krijgen we namelijk een andere toon en stijl dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Superman & Lois
De serie draait om het koppel uit de titel en hun twee zoons. Ze proberen een rustig leven te leiden in het dorpje Smallville. Het verhaal speelt zich daarmee laat af in het leven van Clark Kent, want de meeste series en films focussen zich juist op een relatief nieuwe Superman.

Bovendien komt de familiedynamiek centraal te staan, wat nog niet eerder het geval was. Daarmee vernieuwt The CW de franchise dus wel wat, en valt het voor de televisiezender te hopen dat het zijn Arrowverse springlevend kan houden.

De serie begint op 23 februari op The CW. Het is nog niet zeker waar deze in Nederland te zien zal zijn.

Lees ook: Fans reageren enorm kritisch op eerste trailer 'Superman & Lois'-serie

Lees ook: 'Superman & Lois' heeft een eerste trailer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.