'The Matrix' krijgt mogelijk ook serie op HBO Max

'The Matrix' krijgt mogelijk ook serie op HBO Max

The Matrix brengt mogelijk een heel interessante serie naar HBO Max.

Jim Pedd, 27-01-2021 07:06

HBO Max moet een van de grootste streamingdiensten worden. Zo zet men in op een serie rond Harry Potter en horen we verhalen over een Godzilla-serie. Maar nu gaat ook het gerucht dat de Matrix-franchise een televisieserie krijgt.
Dat meldt althans de website Giant Freakin Robot. Het verhaal is dat het project "zich in dezelfde wereld als de films afspeelt, maar zich focust op heel andere personages die met de Matrix te maken hebben."

Vierde film
Op dit moment wordt ook gewerkt aan een vierde film voor de franchise. Die wordt geregisseerd door Lana Wachowski, haar zus Lilly doet er niet aan mee om persoonlijke redenen.

De vierde film focust zich weer op Neo en Trinity. Het is trouwens niet zo dat we niet eerder een Matrix-project zagen dat zich concentreert op andere personages van hen. Eerder maakten de Wachowski-zussen de Animatrix.

Voor HBO Max is het inzetten op dit soort enorme projecten in elk geval een slimme manier om gebruik te maken van bestaande franchises, om zo flink wat nieuwe abonnees te werven. Het zal helpen in de strijd tegen Disney+ en Netflix.

Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: HBO Max, The Matrix, Lana Wachowski

Populair nieuws