search

Ons nieuws van woensdag 27 januari 2021

'Undercover' gaat snel weer verder op Netflix
Series / Nieuws

'Undercover' gaat snel weer verder op Netflix

Goed nieuws voor fans van de Nederlands-Vlaamse Netflix-serie Undercover, die wachten op meer.

Acteur Tom Waes werd geïnterviewd door RTL Boulevard en verklapte wanneer we het derde seizoen van Undercover mogen verwachten. Dat zal snel zijn. Bovendien had Waes nog een leuke verrassing.

De Vlaams-Nederlandse misdaadserie gaat snel weer verder. In september komt het derde seizoen namelijk op Netflix te staan, vertelde Waes tegenover RTL Boulevard. Maar er komt meer.

Een film?
Waes hintte er namelijk op dat er misschien een film komt voor zijn personage. Er komt al een prequelfilm rond Ferry Bouman van acteur Frank Lammers. Maar mogelijk straks dus ook rond het personage van Waes: "er zijn ook plannen om hier iets met mij te doen."

Dat betekent dus dat het niet eens zo heel lang wachten is op een derde seizoen. Goed nieuws voor fans van de televisie, die dus mogelijk twee spin-offs krijgt.

Undercover draait om undercoveragenten die proberen crimineel Ferry Bouman onderuit te halen. Wat begon met een undercoveractie op een camping, is verworden tot een veel gevaarlijkere strijd.

Lees ook: 'Undercover' de meeste succesvolle Nederlandse serie op Netflix wordt gestopt op TV wegens tegenvallende kijkcijfers

Lees ook: De keiharde serie 'Undercover' is de populairste bij Nederlandse Netflix kijkers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO is van plan om nóg meer opvolgers van 'Game of Thrones' te gaan maken
Series / Nieuws

HBO is van plan om nóg meer opvolgers van 'Game of Thrones' te gaan maken

Afgelopen week werd een tweede spinoff aangekondigd, maar daar zal het niet bij blijven.

HBO wil nóg meer Game of Thrones spinoff-series. Het netwerk werkt al aan twee series, maar heeft zijn zinnen gezet op meer verhalen over Westeros.

Aan de eerste spinoff, House of the Dragon, wordt al geruime tijd gewerkt. Deze serie zal ergens in 2022 verschijnen en gaat over de vroege jaren van de Targaryen-dynastie. Olivia Cooke en Matt Smith spelen de hoofdrollen in de grootschalige serie.

Daarnaast werd afgelopen week bekend dat er gewerkt wordt aan nog een prequel-serie. Deze speelt zich ongeveer 90 jaar voor de gebeurtenissen uit A Song of Ice and Fire af en is gebaseerd op de Dunk & Egg-boeken over Ser Duncan the Tail en Aegon Targaryen, de toekomstige koning van Westeros. Eerder werd al een poging gedaan met The Long Night, maar die serie kwam niet verder dan een pilot-aflevering.

Paradepaardje
Game of Thrones is duidelijk het paradepaardje van HBO, want volgens Entertainment Weekly ontwikkelen ze op dit moment nog meer spinoffs. HBO zou al gesproken hebben met verschillende scenaristen en bedenkers om verhalen uit George R.R. Martins wereld te verfilmen. Een spinoff waar HBO vooral interesse in zou hebben is er een over Robert's Rebellion, de gebeurtenissen die direct aan de oorspronkelijke serie voorafgingen.

Houd Serietotaal goed in de gaten voor meer nieuws over al deze Game of Thrones-series. De nieuwtjes blijven immers binnenstromen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste beelden gave fantasyserie 'Shadow & Bone'
Series / Foto's

Netflix onthult eerste beelden gave fantasyserie 'Shadow & Bone'

Shadow & Bone belooft een epische fantasyserie in een door oorlog verscheurde wereld te zijn.

Netflix heeft een tipje van de sluier opgelicht voor de aankomende nieuwe serie Shadow & Bone. We krijgen daarmee niet alleen de eerste beelden van de serie te zien, maar ook enkele nieuwe details.

De serie draait volgens uitvoerend producent en schrijver Leigh Bardugo om "een kaartenmaker met een buitengewone gave, de mensen die haar willen gebruiken, de tracker die alles zal doen om haar te beschermen en het team dieven dat op het punt staat iedereen die betrokken is flink in de problemen te brengen."

Eerste beelden
De eerste beelden onthullen de belangrijkste personages van de serie. Het moge duidelijk zijn: er is een behoorlijk jonge cast.



We zien in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld. Centraal staat een meisje, Alina Starkov, met een buitengewone kracht, die ertoe kan leiden dat haar land vrij zal zijn. Tegelijk gaat er een grote dreiging uit van de Shadow Fold.

Dat belooft dus wat voor de serie die vanaf 23 april op Netflix te streamen is.

Lees ook: Netflix onthult nieuwe fantasyserie 'Shadow and Bone' met een door oorlog verscheurde wereld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure
Series / Nieuws

Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure

Hoe gaat het nu met Henry Cavill en zijn herstel van de blessure?

Henry Cavill, die de rol van Geralt of Rivia speelt in Netflix-serie The Witcher, plaatste op zijn Instagram een update over zijn blessure.

Hij liet weten nog altijd bezig te zijn met herstel. Daarvoor traint hij elke ochtend, ook heel erg vroeg, zoals hij duidelijk maakt in zijn begrip.

Vroeg opstaan
"Maandag tot vrijdag sta ik om 04:30u op om een paar uur rehab te doen, voordat mijn werkdag begint. Sommige ochtenden zijn zwaar, maar ik zie altijd het ochtendgloren tegen de tijd dat ik klaar ben. De sneeuw maakte deze nog leuker, maar wel wat kouder!"

Bekijk op instagram


Cavill blesseerde zijn hamstring tijdens de opnames van het tweede seizoen van The Witcher. Hoe serieus die blessure is weten we niet, maar het dwong de acteur wel de set te verlaten.

De komende tijd herstelt hij vanuit huis, waarna hij weer door kan met de opnames van het tweede seizoen van de Netflix-hit.

Lees ook: 'The Witcher'-serie vindt weer een nieuwe naam voor het tweede seizoen

Lees ook: Eindelijk nieuw detail rond 'The Witcher'-animatiefilm van Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch goed nieuws over 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Toch goed nieuws over 'The Mandalorian' seizoen 3

The Mandalorian lijkt toch van start te gaan met de opnames voor augustus!

Het lijkt er nu op dat de opnames van The Mandalorian toch niet zo lang op zich laten wachten als even gevreesd werd.

Even leek het erop dat de camera's pas in augustus zouden draaien. Maar nu schijnen ze al in april los te gunnen met het derde seizoen van de hitserie van Disney+.

Derde seizoen
De opnames vinden plaats in Los Angeles en maken daarmee zeer waarschijnlijk gebruik van dezelfde virtuele technieken als de eerste twee seizoenen. De productie kan daarmee ook coronaveilig plaatsvinden, aangezien niemand per se de studio uit hoeft.

De serie zal daarmee eind dit jaar niet te zien zijn. In plaats daarvan krijgen we het eerste seizoen van de serie The Book of Boba Fett te zien, een spin-off die draait om de nieuwe rol van Boba Fett.

Het lijkt er daarmee op dat de derde reeks van The Mandalorian wat later te zien zal zijn, maar dat wordt dan ergens half 2022. Waarmee fans dus nog lange tijd moeten wachten op het oplossen van de belangrijkste cliffhangers.

Lees ook: Helaas: slecht nieuws voor 'The Mandalorian'-fans

Lees ook: Is deze 'Star Wars'-schurk straks ook in live-action te zien?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er is heel goed nieuws voor de misdaadserie 'The Blacklist'
Series / Nieuws

Er is heel goed nieuws voor de misdaadserie 'The Blacklist'

De misdaadserie van de zender NBC krijgt ook nog een negende seizoen.

Goed nieuws voor de fans van de al toch redelijk lang lopende misdaadserie The Blacklist, gestart in 2013 met uiteraard James Spader Raymond 'Red' Reddington. Na acht seizoenen met 155 afleveringen komt er nu ook seizoen negen.

The Blacklist van bedenker Jon Bokenkamp bevindt zich op dit moment in het achtste seizoen, dat in november startte met twee afleveringen en 22 januari weer verderging met de derde aflevering "16 Ounces".

Seizoen 9 voor The Blacklist
Via Twitter maakte NBC het nieuws bekend. "We konden dit geheim niet lang bewaren," luidt de tweet. "The Black List is verlengd met een negende seizoen."


The Blacklist volgt een briljante voortvluchtige die zich aanbiedt om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt. Je ziet de serie ook gewoon op Netflix waar de eerste zes seizoenen te zien zijn.

Lees ook: 'The Blacklist' brengt Red nieuwe gevaren! [Blu-ray]
Lees ook: 'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Erg duistere beelden in trailer 'Black Lightning' seizoen 4
Series / Trailer

Erg duistere beelden in trailer 'Black Lightning' seizoen 4

De soort van Thor uit het Arrowverse start binnenkort aan zijn laatste seizoen.

De serie Black Lightning is een beetje als Supergirl. Beide series werden namelijk als soloseries geïntroduceerd, maar voegde zich uiteindelijk toch bij het grotere Arrowverse. Daarnaast start zowel Black Lightning als Supergirl dit jaar aan het laatste seizoen.

Black Lightning rond Cress Williams als Jefferson Pierce / Black Lightning start over een kleine twee weken aan het vierde seizoen. Na een redelijk debuutseizoen zakten de kijkcijfers steeds verder in en het lijkt erop dat seizoen vier daarin een dieptepunt gaat laten zien, met cijfers onder een miljoen kijkers per aflevering tijdens de debuutuitzending.

Trailer Black Lightning seizoen 4
Hieronder zie je via The CW Network de volledige trailer voor Black Lightning en daarin zien we de soort van Thor van het Arrowverse flink tekeer gaan. Jefferson Pierce is namelijk uit op wraak na de gebeurtenissen aan het einde van seizoen drie.



Overigens zou er een spin-off in de maak zijn rond het personage Khalil Payne a.k.a. Painkiller van Jordan Calloway. Black Lightning start het slotseizoen op 8 februari.

Lees ook: 'Black Lightning' seizoen 4: Dit moet je weten!
Lees ook: Veel teleurstelling na stopzetten 'Black Lightning'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Lupin' seizoen 2: alles over het verhaal, de cast en de releasedatum
Series / Featured

Netflix-hit 'Lupin' seizoen 2: alles over het verhaal, de cast en de releasedatum

Netflix brengt Lupin dit jaar nog terug met vermoedelijk vijf nieuwe afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Franse serie Lupin met acteur Omar Sy in de hoofdrol doet het bijzonder goed. We kregen pas vijf afleveringen te zien, maar er komt gelukkig een tweede seizoen.

De verwachting van Netflix is dat, als Lupin een maand online staat, er 70 miljoen mensen zijn die de serie hebben gekeken. Maar het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger. Vandaag vertellen we je alles wat we weten over het tweede seizoen.

Het verhaal
Het eerste seizoen is dat van Assane Diop, die de reputatie van zijn vader wil herstellen. Diens vader werd beschuldigd van de diefstal van een peperdure ketting en pleegde na bedrogen te zijn zelfmoord in de gevangenis.

Aan het einde van het eerste seizoen neemt Assane zijn ex-vrouw Claire en zoontje Raoul mee naar het strand. Op dat reisje komen ze Leonard tegen, die Raoul aan het einde van de eerste reeks weet te ontvoeren. Assane heeft dus nog wat af te handelen voordat hij rustig kan stoppen met zijn missie.

Zo is politieagent Guédira er in geslaagd om te achterhalen wie de mysterieuze Lupin is. De politie zit Assane dus vermoedelijk ook op de hielen, waarmee dit tweede seizoen veel verhalen moet oplossen.

De cast
Uiteraard is Omar Sy straks weer terug als de heldhaftige Assane Diop. Actrice Ludivine Sagnier speelt zijn ex-partner Claire en zal ook weer terugkeren. Verder verwachten we dat Etan Simon als hun zoontje Raoul terugkeert.

De kans is groot dat ook Vincent Granger terug is als Gabriel Dumont en Johann Dionnet als een jongere versie van Dumont. Ook zou Vincent Londez goed terug kunnen keren als Captain Romain Laugier.

De release
Het eerste seizoen is sinds 8 januari 2021 te streamen op Netflix. De serie keert ook terug voor een tweede seizoen; naar verluidt zijn de afleveringen zelfs al opgenomen. De verwachting is dan ook dat het nieuwe seizoen vijf afleveringen telt en ergens halverwege dit jaar te zien is.

Lees ook: Wanneer is deel 2 van 'Lupin' van Netflix te zien?

Lees ook: Bejubelde 'Lupin'-acteur Omar Sy had eigenlijk geen keuze om deze rol naast zich neer te leggen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings'-opvolger 'Vikings: Valhalla' onthult eindelijk zijn Vikingen!
Series / Nieuws

'Vikings'-opvolger 'Vikings: Valhalla' onthult eindelijk zijn Vikingen!

Eindelijk weten we wie de hoofdrollen spelen in de serie die Netflix de komende tijd maakt.

Netflix heeft bekend gemaakt wie er allemaal een rol krijgen in de serie Vikings: Valhalla. De serie dient als vervolg op Vikings en zet het verhaal honderd jaar later voort.

De serie draait om een van de bekende vikingen uit de geschiedenis: Leif Ericksson. Hij zal gespeeld worden door Sam Corlett, die we kennen uit Netflix-serie [url1=]Chilling Adventures of Sabrina[/url1].

Vikings: Valhalla
De show speelt zich straks af in de elfde eeuw. We volgen dus Leif Eriksson, een Groenlander en zeiler die de uithoeken van de wereld verkent. Hij is voor ons de invalshoek tot de gewelddadige wereld van de vikingen.

Los daarvan volgen we ook Freydis Eriksdotter, gespeeld door Frida Gustavsson. Zij is een uiterst koppige heiden die gelooft in de oude goden. Daarnaast zien we de charismatische Harald Sigurdsson (Leo Sutter), een edelman die charismatisch is.

Hieronder de onthullingen van Netflix:

Tweets verwijderd

Lees ook: Wat mogen we van de aankomende serie 'Vikings: Valhalla' gaan verwachten?

Lees ook: 'Vikings' opvolger 'Vikings: Valhalla' laat helemaal niet zo lang op zich wachten!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen
Series / Nieuws

'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen

De serie Dexter keert volgend jaar ergens terug en is nu al mensen aan het casten.

Na het behoorlijk tegenvallende einde van Dexter in 2013, wordt er nu gewerkt aan een volledig nieuw seizoen. Dat moet fans alsnog tevreden stellen.

Vandaag horen we via The Hollywood Reporter dat acteur Michael Cyril Creighton gecast is in de serie. Hij zal naar verluidt in zeven afleveringen van de tien te zien zijn in de revival.

Deze rol
Creighton speelt volgens THR de rol van Fred Jr., de eigenaar van Fred's Fish & Game, een winkel die hij van zijn vader orf. Fred Jr. groeide op in het stadje Iron Lake en is een bekend figuur daar, "of hij nou aan het linedancen is in de lokale kroeg of in het koor zingt." Hij is verder getrouwd met Brian, de pastoor van de kleine kerk in de stad.

In de revival woont Dexter in het fictieve Iron Lake, New York. Dat is ver van zijn eerdere thuis in Miami, waar hij als bloedpatroonanalist werkte voor de Miami Metro Police Department.

Het precieze verhaal is nog niet bekend, al weten we dat Clancy Brown de rol van Kurt Caldwell speelt, de onofficiële burgemeester van Iron Lake en de voornaamste slechterik. Wanneer het seizoen te zien is weten we nog niet.

Lees ook: Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'Arrow' ook einde 'Arrowverse'? [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

Einde 'Arrow' ook einde 'Arrowverse'? [Blu-ray]

Het achtste seizoen van Arrow is nu ook op Blu-ray te krijg.

Sinds kort is het achtste seizoen van Arrow verkrijgbaar op Blu-ray. Het is gelijk ook het laatste seizoen van de superheldenserie die een reeks van series lanceerde, beter bekend als het Arrowverse. Maar zorgt het einde van Arrow ook voor de ondergang van de complete reeks?

In 2012 startte het eerste seizoen waarin acteur Stephen Amell debuteerde als Oliver Queen. De serie bleek een succes en al snel volgden de series The Flash (2014) en Legends of Tomorrow (2016) en niet veel later werd het in 2015 als soloserie opgestarte Supergirl toegevoegd. Dit gebeurde ook met Black Lightning uit 2018.

Toekomst in handen van Superman & Lois
In 2019 verscheen Batwoman en dit jaar debuteert Superman & Lois. Maar het uitgebreide Arrowverse gaat snel afscheid nemen van de nieuwe seizoenen Supergirl en Black Lightning en de kijkcijfers van Batwoman zouden dramatisch zijn.

De toekomst lijkt in handen te liggen van Superman & Lois, helemaal als de cijfers voor The Flash verder blijven inkakken.



Blu-ray: Arrow - seizoen 8

Serie: Arrow - Seizoen 8 | Aantal discs 2 x Blu-ray | Afleveringen: 10 x ca. 40-43 minuten | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888255926 | Release: januari 2021 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

Eerder deze maand verscheen Arrow op Blu-ay in een mooie uitgave, zoals die er vaker zijn voor seizoenen in de DC-reeks. Het achtste seizoen bestaat echter uit maar tien afleveringen en dat maak de uitgave erg compact.

Dit is ook te merken aan de extra's. Deze zijn namelijk beperkt, met het overigens zeer uitgebreide Arrow: Hittings the Bullseye van bijna drie kwartier. Hierin wordt er teruggekeken met cast & crew naar de complete serie.

Daarnaast is er The Best of DC TV's Comic Con Panels San Diego 2019, een samenvatting van Comic-Con in San Diego en dan uiteraard voor de Panels rond de series in het Arrowverse. Op de twee schijven vind je ook enkele verwijderde scènes terug.



In seizoen 8 van Arrow zien w dat na de komst van The Monitor Oliver Queen zijn huis, zijn familie en zijn team verliet om zijn meest uitdagende strijd tot nu toe aan te gaan, wetende dat de kosten zijn leven zouden kunnen zijn.

Maar deze keer is het niet alleen zijn stad die hij wil beschermen, het is het hele multiversum. Olivers zoektocht zal hem op een reis sturen waarin hij wordt gedwongen om de ultieme vraag onder ogen te zien: wat zijn de werkelijke kosten om een held te zijn?

Lees ook: Komt Green Lantern dan eindelijk naar het Arrowverse van The CW?

Lees ook: Luidt het einde van 'Arrow' ook het einde van het Arrowverse in? [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' mogelijk nu al ten einde door tegenvallende kijkcijfers
Series / Nieuws

'Batwoman' mogelijk nu al ten einde door tegenvallende kijkcijfers

De kijkcijfers van deze Arrowverse-serie vallen behoorlijk tegen bij The CW.

Het lijkt erop dat de behoorlijk tegenvallende kijkcijfers van Batwoman ertoe gaan leiden dat de serie een korter leven beschoren is dan televisiezender The CW oorspronkelijk van plan was.

Actrice Ruby Rose vertrok helaas al na het eerste seizoen, waarop de Arrowverse-serie zichzelf in essentie een reboot moest geven. Javicia Leslie speelt nu de hoofdrol van Ryan Wilder. En hoewel DC-fans tevreden waren met haar casting en haar werk, vallen de kijkcijfers behoorlijk tegen.

Einde verhaal?
Volgens lekker Daniel Richtman is The CW erg ontevreden met de kijkcijfers. Richtman stelt dat de serie waarschijnlijk dit seizoen, of het volgende, gestopt wordt.

Mocht dat het beval zijn, dan is het de kortst lopende Arrowverse-serie die tot nu toe gemaakt is. Een pijnlijke tegenslag, want het is een van de nieuwste series in de franchise.

Maar ondanks de reboot, lijkt het niet echt om een nieuw publiek te binden aan de serie. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wist slechts 663.000 kijkers aan de buis te binden in de Verenigde Staten.

Lees ook: Kijkcijfers 'Batwoman'-serie zijn dramatisch laag

Lees ook: 'Batwoman' neemt op deze manier afscheid van Kate Kane
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix's 'Stranger Things' seizoen 4 is enger dan ooit
Series / Nieuws

Netflix's 'Stranger Things' seizoen 4 is enger dan ooit

Stranger Things belooft ons een behoorlijk eng vierde seizoen te brengen deze zomer.

Netflix heeft meer dan 200 miljoen abonnees. Gek is het dus niet dat de kijkcijfers van series door het dak gaan. De serie Lupin werd meer dan 70 miljoen keer bekeken, waarmee het een van de best bekeken Original Series van Netflix ooit is.

Maar een van de andere best bekeken series in de franchise ooit, Stranger Things, keert dit jaar ook terug. We krijgen een opvallend vierde seizoen te zien en horen daar nu weer meer over.

Enger dan ooit
Plotdetails zijn nauwelijks onthuld tot nu toe. Wel willen castleden zo nu en dan iets vertellen over wat we kunnen verwachten. Zo ook Gaten Matarazzo:

"Ik denk dat dit het engste seizoen van de seizoenen tot nu toe wordt. Daar houd ik wel heel erg van, omdat het zo leuk is om het op te nemen. We hoeven het ook niet heel hard te proberen. We vinden elkaar allemaal heel leuk, wat een belangrijk pluspunt is. En wat de duistere dingen in de serie betreft; er zit veel lichtzinnigheid omheen, veel komedie en dus is het op de set altijd erg leuk."

De opnames zijn bijna afgerond en het verhaal is dat de serie op 21 augustus zijn vierde seizoen volledig online zet.

Lees ook: Nieuwe seizoen Netflix-serie 'Stranger Things' wil nog niet erg vlotten

Lees ook: Releasedatum vierde seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' onthuld?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Matrix' krijgt mogelijk ook serie op HBO Max
Series / Nieuws

'The Matrix' krijgt mogelijk ook serie op HBO Max

The Matrix brengt mogelijk een heel interessante serie naar HBO Max.

HBO Max moet een van de grootste streamingdiensten worden. Zo zet men in op een serie rond Harry Potter en horen we verhalen over een Godzilla-serie. Maar nu gaat ook het gerucht dat de Matrix-franchise een televisieserie krijgt.

Dat meldt althans de website Giant Freakin Robot. Het verhaal is dat het project "zich in dezelfde wereld als de films afspeelt, maar zich focust op heel andere personages die met de Matrix te maken hebben."

Vierde film
Op dit moment wordt ook gewerkt aan een vierde film voor de franchise. Die wordt geregisseerd door Lana Wachowski, haar zus Lilly doet er niet aan mee om persoonlijke redenen.

De vierde film focust zich weer op Neo en Trinity. Het is trouwens niet zo dat we niet eerder een Matrix-project zagen dat zich concentreert op andere personages van hen. Eerder maakten de Wachowski-zussen de Animatrix.

Voor HBO Max is het inzetten op dit soort enorme projecten in elk geval een slimme manier om gebruik te maken van bestaande franchises, om zo flink wat nieuwe abonnees te werven. Het zal helpen in de strijd tegen Disney+ en Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk nieuwe details over Disney+-serie 'Monsters at Work'
Series / Nieuws

Eindelijk nieuwe details over Disney+-serie 'Monsters at Work'

Monsters at Work wordt op dit moment gemaakt door Pixar voor op Disney+.

Disney+ kondigde vorig jaar een hele grote reeks nieuwe series aan. Een daarvan speelt zich af in de Monsters, Inc.-franchise.

We hoorden vorig jaar dat de serie zowel Billy Crystal en John Goodman terugbrengt als Mike en Sully. Maar sindsdien hebben we weinig meer gehoord. Tot nu dan, want acteur Crystal sprak met Collider en vertelde over Monsters at Work.

Eerste update
"Het is een serie. John Goodman en ik zijn Sully en Mike," begon de acteur. "De serie begint zes maanden na het einde van Monsters, Inc., en nu werken we vanaf de Laugh Floor."

Er zitten een boel nieuwe personages in volgens Crystal. "Twintig jaar na het einde van die film, ziet het er weer echt geweldig uit. De film nadert zijn twintigste verjaardag geloof ik, ik denk in september."

Er zijn al een paar afleveringen gemaakt volgens Crystal. Maar door de coronapandemie is de boel stil komen te liggen. "Een deel van het werk heb ik wel vanuit huis kunnen doen en een ander deel vanuit een verlaten studio in Burbank."

Lees ook: Disney+ onthult logo 'Monsters at Work'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.