search
Enorme scheldpartijen in 'The Crown' van Netflix
Series / Video/clip/featurette

Enorme scheldpartijen in 'The Crown' van Netflix

Leuke video waarin net wordt gedaan of de personages de complete tijd schelden.

Volg jij The Crown op Netflix? Dan ben je een van de velen, aangezien de serie nog altijd vele miljoenen kijkers trekt. Verleden jaar verscheen seizoen vier en ook seizoenen vijf en zes komen er aan.

Netflix staat ondertussen bekend om de opmerkelijke video's die ze online zetten om de Netflix-series en films aan te prijzen. Zo worden nog wel eens spoilende eindscènes geheel online gezet vlak na de release.

Video: The Crown X-RATED
Met onderstaande video ben je getuige van de koninklijke familie in The Crown, zoals je ze nog nooit hebt gezien. In deze onnodige gecensureerde video worden opzettelijk piepjes geplaatst op momenten waarop personages eigenlijk helemaal niet schelden. Grappig is het uiteraard wel bij de serieus pratende historische figuren.De Britse historische dramaserie bevat nu 40 afleveringen en start in 1947 wanneer Elizabeth II (Claire Foy) trouwt met Philip van Griekenland en Denemarken. In het derde en meest recente vierde seizoen zien we Olivia Colman als Elizabeth II en in de volgende twee seizoenen is de rol voor Imelda Staunton.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen