search

Ons nieuws van maandag 1 februari 2021

Fantastisch nieuws voor 'Riverdale'-actrice Vanessa Morgan
Series / Nieuws

Fantastisch nieuws voor 'Riverdale'-actrice Vanessa Morgan

Actrice Vanessa Morgan, bekend van onder meer 'Riverdale' is bevallen van haar eerste kindje...

Fantastisch nieuws voor Riverdale-actrice Vanessa Morgan! De populaire actrice is namelijk bevallen van haar eerste kindje!

De 28-jarige actrice is bevallen van een zoontje. Tijdens de bevalling werd ze vergezeld door haar man Michael Kopech. Dat lijkt normaal, maar heel vanzelfsprekend zal dat toch niet zijn geweest. Eerder raakte namelijk bekend dat Morgan en haar man Michael Kopech gaan scheiden.

Scheiding
Vreugde en verdriet kunnen soms erg dicht bij elkaar liggen. Dat ondervond ook Vanessa Morgan. In juli van vorig jaar maakte ze namelijk bekend dat ze zwanger was. Enkele dagen later verscheen ze echter opnieuw in het nieuws. Het bericht dat dan de wereld werd ingestuurd was echter veel minder vrolijk.

In het laatste bericht gaf Morgan aan te scheiden van haar man Michael Kopech. Het nieuws kwam extra verrassend binnen omdat de twee nog maar 6 maanden eerder in het huwelijksbootje waren gestapt.

Hoe het ook zij, Kopech was dus aanwezig tijdens de bevalling. Ingewijden hebben daarbij laten optekenen dat beide ouders dolgelukkig zijn met de komst van hun zoon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 'Game of Thrones' spin-offs waaraan gewerkt wordt
Series / Featured

Dit zijn de 'Game of Thrones' spin-offs waaraan gewerkt wordt

Er zijn vijf pitches in de maak rond Game of Thrones; maar welke zijn het?

Hoewel Game of Thrones voorbij is, doet HBO zijn best om nieuwe series te maken. Het idee is om zo voort te borduren op het immense succes van de franchise.

En dat moet ook bijna wel, want recent leerden we dat bijna de helft van de abonnees van de streamingdienst in de Verenigde Staten hun abonnement op zei. Geen wonder dus dat er al een eerste spin-off besteld is in de vorm van House of the Dragon. Maar er is meer. We zetten in dit artikel alle pitches op een rij.

House of the Dragon: Van deze serie is een eerste seizoen besteld. De prequel speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af, en draait om het begin van het einde van de machtige Targaryen-dynastie. Er worden tien afleveringen gemaakt, en vermoedelijk zal de serie volgend jaar te zien zijn.

The Long Night: Deze serie werd na een pilot geannuleerd. De ontwikkeling was in handen van Jane Goldman en de boel speelde zich duizenden jaren voor Game of Thrones af. De serie liet zien hoe de wereld van de gouden Age of Heroes verviel tot het duisterste tijdperk. De gruwelijke geheimen rond de werkelijke oorsprong van de White Walkers, mysteries in het Oosten en de Starks van legendes, stonden allemaal centraal. Maar de prequel werd na een pilot geannuleerd.

Empire of Ash: Deze spin-off werd ontwikkeld door Max Borenstein en speelde zich niet af op Westeros. In plaats daarvan focuste deze serie zich op de continenten Essos en Sothoryos van het continent, en met name Valyria. Volgens de geruchten zou de prequel draaien om de Doom of Valyria. Op dit moment wordt de serie nog altijd overwogen door HBO.

Dunk & Egg: Nieuw is een spin-off over Dunk & Egg, een reeks korte verhalen van George R.R. Martin, waar tot nu toe drie delen in verschenen. Er komt een serie van, die draait om een van de toekomstige koningen van Westeros en de leider van zijn Kings Guard.

Animatieserie: HBO werkt ook aan een animatieserie voor volwassenen. Hier is niets over bekend.

Naast Ryan Condal (die werkt aan House of the Dragon), Max Borenstein en Jane Goldman, werkten ook Brian Helgeland, Carly Wray en Bryan Cogman aan series. Van Cogman weten ze dat het er niet goed voor staat met zijn prequel (die is gecancelled), maar de overige series zijn mogelijk op weg naar een pilot.

Helaas waren dat al de series waar nu nog aan gewerkt wordt, of waar details over bekend zijn. HBO had in eerste instantie vijf pitches besteld, waarvan we dus van vier series details hebben. Van maker George R.R. Martin weten we trouwens dat hij zeven pitches voorgelegd had aan HBO.

Lees ook: Woeste draak in 'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' onthuld

Lees ook: Officieel: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' is niet te zien in 2021
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
ABC kondigt zomaar even drie nieuwe series aan
Series / Nieuws

ABC kondigt zomaar even drie nieuwe series aan

ABC gaat duidelijk (nog) meer inzetten op de productie van komische series...

Bij de start van deze nieuwe maand kondigt ABC niet één, niet twee, maar wel zomaar even drie nieuwe series aan!

In eerste instantie is er de serie The Wonder Years. Dit is eigenlijk een reboot van een familie dramaserie die verscheen in de jaren '80. De reboot zal zich afspelen in hetzelfde tijdperk en volgt een middenklas familie uit Montgomery in Alabama.

De remake komt van de hand van Dave producer Saladin Patterson. Fred Savage, één van de sterren van de oorspronkelijke reeks zal de regie van de productie voor zijn rekening nemen.

Twee nieuwe studentenkomedies
Naast de remake van The Wonder Years heeft ABC nog twee andere komische series aangekondigd. Het gaat hierbij om Maggie en een project van Regina Hicks die nog niet over een naam beschikt. Wel is bekend dat deze laatste een multi-camera komedie zal worden. In de serie volgen we drie voormalige studentes die geen contact meer hebben na een hereniging die plaatsvond tijdens een cruciaal moment in hun leven.

Tot slot is er dus nog Maggie. Deze serie wordt een single-camera komedie die een jonge vrouw volgt die paranormaal begaafd is. Ze kan dan ook de toekomst van iedereen voorspellen. Dat lijkt een fantastische gave, maar ze heeft de jonge vrouw al meermaals in de problemen gebracht...

Wanneer deze nieuwe series van ABC zullen verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 4 must-see series die nu op Ziggo Movies & Series XL staan
Series / Featured

De 4 must-see series die nu op Ziggo Movies & Series XL staan

Veel gave series op de soort van HBO van Nederland.

Nog altijd is Netflix de (veruit) grootste streamingdienst in Nederland. Maar dat duurt niet lang meer. Want waarschijnlijk zeggen komende jaren vele mensen hun tv-abonnement op, aangezien tv-kijken steeds meer via streaming gaat. Ook Ziggo Movies & Series XL biedt al veel moois! Hieronder vier tips!

Chernobyl | Bing nu! | 1 seizoen

De miniserie Chernobyl met vijf afleveringen vertelt het verhaal van het nucleaire ongeval in 1986 - een van de ergste door mensen veroorzaakte catastrofes in de geschiedenis - en de offers die zijn gebracht om Europa te redden van onvoorstelbare rampen. Met Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson en Paul Ritter.The Outsider | Bing nu! | 2 seizoenen

The Outsider gaat over een schijnbaar eenvoudig onderzoek naar de gruwelijke moord op een jonge jongen. Niets is wat het lijkt wanneer er een verraderlijke bovennatuurlijke kracht zijn weg naar de zaak vindt. Deze miniserie met tien afleveringen heeft rollen voor onder meer Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Bill Camp en Jason Bateman.The Undoing | Bing nu! | Miniserie

Grace en Jonathan Fraser (Nicole Kidman en Hugh Grant) leiden het leven dat ze altijd al hadden gewild. Van het ene op het andere moment verandert dit leven in een nachtmerrie: een gewelddadige dood en een aaneenschakeling van vreselijke onthullingen. Deze miniserie heeft zes afleveringen.Warrior | Bing nu! | 2 seizoenen

Met twee seizoenen is dit een harde serie waarin we het personage Ah Sahm (Andrew Koji) volgen. Hij is een martial arts wonderkind die onder mysterieuze omstandigheden vanuit China naar San Francisco emigreert en onderdeel wordt van een van de krachtigste clans van Chinatown. Er zijn nu twee seizoenen met 20 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt Netflix-hit 'Lupin' straks Sherlock Holmes terug?
Series / Nieuws

Brengt Netflix-hit 'Lupin' straks Sherlock Holmes terug?

Lupin zou zomaar eens een rolletje kunnen hebben voor niemand minder dan Sherlock Holmes.

Deze zomer nog gaat Netflix door met het tweede deel van Lupin. Stiekem zo dat tweede deel ons iets heel tofs kunnen brengen: een crossover met Sherlock Holmes.

Lupin trok zo'n 70 miljoen kijkers op Netflix. Daarmee is het een van de populairste series van de streamingdienst tot nu toe. En zo gaat het voorlopig nog wel even blijven als het aan Netflix ligt. Een van de manieren waarop men dat voor elkaar zou kunnen krijgen, is door Sherlock Holmes te introduceren.

Een crossover
Lupin haalt inspiratie uit de verhalen van Maurice Leblanc. Hij schreef tientallen verhalen over Arsène Lupin en publiceerde die tussen 1905 en 1936. Leblanc was daarmee een tijdgenoot van Arthur Conan Doyle, de bedenker van Sherlock Holmes en gebruikte Holmes in zijn verhalen.

Het korte verhaal Sherlock Holmes Arrives Too Late was de introductie van Holmes in de wereld van Lupin. Nadat Sir Arthur Conan Doyle daar bezwaar op maakte, veranderde Leblanc de naam van het personage naar Herlock Sholmes. Dat duurde twee verhalen, waarna de naam veranderd werd naar Holmlock Shears.

Daarmee zou het zomaar kunnen dat Netflix ervoor kiest om Holmes ook naar dit verhaal te brengen. De ruimte bestaat in elk geval, mede doordat de familie van Conan Doyle geen rechten meer lijkt te hebben op de verhalen: die verkeren nu in het publieke domein.

Lees ook: Netflix-hit 'Lupin' seizoen 2: alles over het verhaal, de cast en de releasedatum

Lees ook: Hitserie 'Lupin' eindigde seizoen 1 met een vette cliffhanger: Wanneer kan je deel 2 op Netflix gaan kijken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' krijgt schokkend zesde seizoen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt schokkend zesde seizoen

Fear the Walking Dead krijgt een behoorlijk schokkend zesde seizoen van AMC.

Fear the Walking Dead keert in april terug. Vanaf 11 april kunnen we zien hoe de serie verder gaat met de negen afleveringen tellende tweede helft van het zesde seizoen.

In die tweede helft moet Morgan Jones proberen zijn crew van overlevenden weer bij elkaar te krijgen. Zij werden allemaal van elkaar gescheiden door Virginia. De laatste keer dat we hen zagen, bleek dat Morgan er al in geslaagd was om Alicia en Charlie bij elkaar te krijgen.

Schokkend nieuw seizoen
Showrunner Scott Gimple laat op Twitter weten dat het verhaal net zo intens is als het eerste deel van het zesde seizoen. We krijgen "schokkende momenten, angstaanjagende momenten, hartverscheurende momenten en onthullingen", volgens de aanjager van de hele franchise.Dat belooft dus wat voor de tweede helft van het zesde seizoen van de hitserie van AMC. De boel eindigde iets eerder dan AMC eigenlijk van plan was. Door het coronavirus moesten de afleveringen wat uitgesteld worden en werd de tweede helft van het seizoen iets langer gemaakt.

Daarom kunnen we vanaf 11 april dus negen afleveringen verwachten in de serie.

Lees ook: Premièredatum 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 deel 2 is bekend!

Lees ook: Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorme scheldpartijen in 'The Crown' van Netflix
Series / Video/clip/featurette

Enorme scheldpartijen in 'The Crown' van Netflix

Leuke video waarin net wordt gedaan of de personages de complete tijd schelden.

Volg jij The Crown op Netflix? Dan ben je een van de velen, aangezien de serie nog altijd vele miljoenen kijkers trekt. Verleden jaar verscheen seizoen vier en ook seizoenen vijf en zes komen er aan.

Netflix staat ondertussen bekend om de opmerkelijke video's die ze online zetten om de Netflix-series en films aan te prijzen. Zo worden nog wel eens spoilende eindscènes geheel online gezet vlak na de release.

Video: The Crown X-RATED
Met onderstaande video ben je getuige van de koninklijke familie in The Crown, zoals je ze nog nooit hebt gezien. In deze onnodige gecensureerde video worden opzettelijk piepjes geplaatst op momenten waarop personages eigenlijk helemaal niet schelden. Grappig is het uiteraard wel bij de serieus pratende historische figuren.De Britse historische dramaserie bevat nu 40 afleveringen en start in 1947 wanneer Elizabeth II (Claire Foy) trouwt met Philip van Griekenland en Denemarken. In het derde en meest recente vierde seizoen zien we Olivia Colman als Elizabeth II en in de volgende twee seizoenen is de rol voor Imelda Staunton.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken
Series / Featured

3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor pakkende series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Narcos | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze dramaserie met onder meer Wagner Moura, Pedro Pascal en Boyd Holbrook vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia. Er staan drie seizoenen op Netflix en als je meer wilt dan is er ook nog Narcos: Mexico.The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story | Bing nu! | 1 seizoen

Deze verfilming volgt de gebeurtenissen die hebben geleid tot de moord op vijf mannen door Andrew Cunanan in 1997, waaronder mode-icoon Gianni Versace. Er zijn rollen voor Edgar Ramí­rez, Darren Criss, Ricky Martin en Penélope Cruz en deze miniserie heeft negen afleveringen.Suits | Bing nu! | 8 seizoenen

Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma. Het achtste seizoen verscheen onlangs op Netflix en het negende en laatste seizoen zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'The Umbrella Academy' van Netflix wordt gestoord
Series / Nieuws

Derde seizoen 'The Umbrella Academy' van Netflix wordt gestoord

The Umbrella Academy gaat dit jaar alweer verder met het derde seizoen, hopelijk heel goed.

Afgelopen november had Netflix goed nieuws voor fans van The Umbrella Academy. De serie kreeg officieel zijn derde seizoen.

In dat nieuwe seizoen gaan we zien hoe het de crew van de Umbrella Academy vergaat in de behoorlijk veranderde toekomst. Een van de castleden, David Castaneda, die de rol van Diego Hargreeves speelt, laat weten dat het derde seizoen heel spectaculair wordt.

Derde seizoen
De acteur liet op Twitter weten dat het nieuwe seizoen een knaller wordt. Heel veel vertelde hij niet, op dit na: "het derde seizoen gaat je van je sokken blazen".In het nieuwe seizoen is Steve Blackman wederom de showrunner. Hij heeft de hele cast weer terug, waaronder Elliot Page, Tom Hopper, Cataneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin M. Min, Ritu Arya en Colm Feore.

Daarnaast is er een hele rits nieuwe personages te zien, namelijk de Sparrow Academy. Daarin neemt ook hun overleden broer Ben deel. Naast hem zien we nieuwe castleden: Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez en Cazzie David.

Het derde seizoen heeft nog geen releasedatum gekregen van Netflix.

Lees ook: Veel nieuws over 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Lees ook: Elliot Page superblij met alle steunbetuigingen na coming out als non-binair
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison dan eindelijk terug?
Series / Nieuws

Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison dan eindelijk terug?

Fear the Walking Dead zou zomaar eens Madison Clark terug kunnen brengen in het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead keert terug naar een opvallende plek. De opnames gaan deels plaatsvinden in Round Rock, Texas, op een locatie slechts enkele minuten dan de plek waar het personage Madison Clark van Kim Dickens leek te overlijden.

In het vierde seizoen namen we afscheid van Madison, ook al zagen we haar nooit overlijden. Nu weten we dat op 2 februari een deel van de opnames daar plaatsvindt voor de nieuwe reeks van de serie.

Een tijdelijke afsluiting
We lezen op de City of Round Rock website dat AMC gevraagd heeft of een bepaalde weg een tijdlang afgesloten kan worden. "De serie heeft een geschiedenis met Round Rock", schrijft de gemeente verder. "Round Rock en Dell Diamond deden dienst als set voor het vierde seizoen van de hitserie."

De weg ligt acht minuten rijden van Dell Diamond, waar we zagen dat Madison een hele rits zombies weglokte. Er wordt al langer gespeculeerd dat haar personage overleefd heeft en dat ze terugkeert.

Het gerucht gaat bijvoorbeeld dat Madison de mysterieuze persoon is die het leven van de dodelijk gewonde Morgan Jones redde in de finale van het vijfde seizoen.

Lees ook: Premièredatum 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 deel 2 is bekend!

Lees ook: Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Expanse' stelt kritische fans gerust finale seizoen 5 maakt alles goed!
Series / Nieuws

The Expanse' stelt kritische fans gerust finale seizoen 5 maakt alles goed!

The Expanse zal de kritiek tegemoet komen met de finale van het vijfde seizoen binnenkort.

Daniel Abraham, een van de schrijvers van de The Expanse-boeken waar Amazon zijn gelijknamige serie op baseert, belooft dat de kritische fans blij zullen zijn als de finale van het vijfde seizoen te zien is geweest.

Niet iedereen is blij met het vijfde seizoen. De vele verhaallijnen die de serie draaiende moet houden, zijn soms niet helemaal goed te volgen. Maar volgens Abraham zullen fans tevreden zijn als ze straks de seizoensfinale gezien hebben.

Alles komt goed
"Ik kijk er heel erg naar uit dat mensen aflevering 10 kunnen zien en dan weten hoe alles zal landen," begon Abraham tegenover Screen Rant. "Er is veel kritiek geweest en heel wat mensen maken zich zorgen over de balans."

Maar: "ik weet wat het komend uur gaat gebeuren. Er zullen dingen zijn waarbij fans dachten: 'maar hoe zit het eigenlijk met..' en daar krijgen ze straks dan eindelijk antwoord op."

Alles gaat dus helemaal goed komen in dit op een na laatste seizoen van de populaire sci-fi serie.

Lees ook: Sci-fi serie 'The Expanse' moest een scène verwijderen van Prime Video omdat die té bloederig was

Lees ook: Cool: 50 afleveringen van scifiserie 'The Expanse' in 50 seconden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' krijgt een heel nieuw type schurk
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' krijgt een heel nieuw type schurk

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery heeft geen gewone slechterik lijkt het nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het derde seizoen helemaal uitgezonden is, willen we natuurlijk alleen nog vooruit kijken naar het volgende seizoen van Star Trek: Discovery. Dat lijkt een unieke schurk met zich mee te brengen.

We horen namelijk via een van de showrunners, Michelle Paradise, dat er misschien iets heel nieuws komt. "We verkennen in het vierde seizoen de wetenschap op een heel andere manier," aldus Paradise tegenover Deadline.

Andere schurk
"Er zijn heel wat verschillende soorten slechteriken geweest in Star Trek. Maar wat gebeurt er als de schurk geen levend, ademend wezen is, maar iets anders? Hoe los je dat probleem op?" ging Paradise verder.

Daarmee lijkt het erop dat de serie het op een heel andere manier gaat aanpakken met zijn vierde seizoen. Daarin volgen we Captain Michael Burnham op nieuwe missies naar vreemde werelden, die ze uitvoert voor de Federation.

Wel blijft het allemaal heel optimistisch: "De Federation komt weer bij elkaar, maar is nog niet helemaal herenigd. De missie om andere werelden binnen te halen en hen te laten voldoen aan de eisen van nieuwe lidstaten, zonder culturen van hun identiteit te veroveren, gaat door."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug in vierde seizoen

Lees ook: Wordt dit het plot van 'Star Trek: Discovery' seizoen 4?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones': Hoe liep het eigenlijk af met de Night's Watch?
Series / Featured

'Game of Thrones': Hoe liep het eigenlijk af met de Night's Watch?

Hoe is het bij Game of Thrones afgelopen uiteindelijk met de militaire orde?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones is alweer een tijd voorbij, maar de serie blijft de fans bezighouden.

Nadat de White Walkers verslagen waren, was de taak van de Night's Watch vervuld. Maar de militaire orde bleef actief. Waarom precies? Nou, dat leggen we je in dit artikel uit.

De Night's Watch
De Night's Watch werd 8.000 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones opgericht. Mannen die zich bij de orde voegden, zwoeren een eed die hen verbood een huwelijk aan te gaan, familiebanden te onderhouden en eigenaarschap over land te hebben.

Na een reeks tumultueuze gebeurtenissen rond de Wall en het kasteel Black, werd de grote ijsmuur uiteindelijk omver geworpen door ijsdraak Viserion. Delen van de muur vielen om en de Wights konden samen met de White Walkers simpelweg oversteken.

Hoewel veel leden van de Night's Watch om het leven kwamen, bestond de orde nog altijd aan het einde van de serie. Dat had te maken met de functie daarvan. We leren via Tyrion Lannister dat het idee is om de Night's Watch dienst te laten doen als "een plek voor bastaards en gebroken mannen".

Niet langer functioneerde de militaire orde dus als manier om de wereld te beschermen tegen Wildlings en White Walkers, maar als plek voor de armen, verbannenen en neergetrapten van de samenleving.

Lees ook: Hoe zou 'Game of Thrones' seizoen 9 eruit kunnen zien? Deze fan brengt een populaire theorie tot leven

Lees ook: Waarom werd Tyrion in 'Game of Thrones' op keiharde wijze verraden?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Gunn teast 'The Suicide Squad'-spin-off serie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

James Gunn teast 'The Suicide Squad'-spin-off serie 'Peacemaker'

Na The Suicide Squad later dit jaar moet er een spin-off komen rond het personage van John Cena.

Aankomende zomer verschijnt op HBO Max en in de bioscopen waar mogelijk de DC-film The Suicide Squad van regisseur James Gunn, bekend van Guardians of the Galaxy. Na de tweede film over de Task Force X verschijnt er ook een spin-off serie op HBO Max.

Zoals bekend gaat deze over het personage Peacemaker van acteur John Cena. Gunn schreef de serie gedurende de eerste periode van lockdowns en mag de serie dus ook maken. Ondertussen draaien de camera's.

James Gunn teast Peacemaker
De opnames voor Peacemaker startten eerder deze maand in Canada. Via Twitter teast Gunn de serie. Hij laat het beeld zien van monitor op de set. "Mijn monitor op de set op dit moment. #Peacemaker," aldus Gunn bij onderstaande afbeelding.

Het is nog niet bekend wanneer de serie moet verschijnen, maar waarschijnlijk zo snel als mogelijk aangezien HBO Max om content staat te springen. Eventueel verschijnen er meerdere seizoenen van Peacemaker.Lees ook: Zeer goed nieuws voor de 'Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'
Lees ook: Bereid je voor op een hele rits aan nieuwe series in het DCEU voor HBO
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's geven grootse set 'Star Wars: Andor'-serie prijs
Series / Nieuws

Nieuwe foto's geven grootse set 'Star Wars: Andor'-serie prijs

De opnames voor deze derde Star Wars-serie op Disney+ gaan eindelijk aanvangen.

Al geruime tijd wordt er gesproken dat er op Disney+ een serie moet verschijnen rond het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna. Dit personage was al te zien in Rogue One uit 2016, misschien wel de beste Star Wars-film van Disney's Lucasfilm.

Maar het gepraat lijkt nu voorbij. Nieuwe foto's via Bespin Bulletin van de set van de serie die nu wordt opgenomen in Buckinghamshire in Engeland onthullen niet alleen een flink decor. Ook duiken nu de green screens op en dat betekent dat de camera's echt gaan draaien met de cast.

Opnames Star Wars: Andor starten nu echt
Naast Luna zien we ook rollen voor onder meer Genevieve O'Reilly als rebellenleider Mon Mothma, Stellan Skarsgård, Denise Gough en Kyle Soller. Alan Tudyk is in de prequelserie weer te horen als de droid K-2SO.

Waarschijnlijk is Andor te zien na The Book of Boba Fett en het derde seizoen van The Mandalorian. Tony Gilroy leidt de serie en heeft mede de scripts geschreven. Er verschijnen twaalf afleveringen.

Post verwijderd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Medische dramaserie 'New Amsterdam' seizoen 3 binnenkort te bekijken
Series / Nieuws

Medische dramaserie 'New Amsterdam' seizoen 3 binnenkort te bekijken

Vorig jaar raakte bekend dat de reeks nog zeker drie seizoenen zal krijgen...

Ben jij een fan van de medische dramaserie New Amsterdam? Dan zal je het nieuws in dit nieuwsartikel ongetwijfeld erg fijn vinden!

Het medische drama New Amsterdam kan rekenen op een uitstekende populariteit. In navolging van de bekende reeks Grey's Anatomy lijkt het er naar uit te zien dat ook dit exemplaar heel wat fans heeft verspreid over de wereld.

Dat ook het vertrouwen bij NBC in de reeks bijzonder groot is werd vorig jaar reeds duidelijk. Toen werd namelijk aangekondigd dat er nog zeker drie nieuwe seizoenen zouden verschijnen.

Nog wel even door
Bovenstaand nieuws zorgt ervoor dat de reeks New Amsterdam nog wel een behoorlijke tijd door zal blijven gaan. Volgens de gedane aankondigingen dus minstens nog tot het seizoen 2022-2023.

Ben jij ook één van de vele fans van New Amsterdam en kijk jij ook al uit naar het verschijnen van het derde seizoen? NBC heeft bekend gemaakt dat dit nieuwe deel zal worden uitgezonden vanaf dinsdag 2 maart 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown krijgt het meest betaald
Series / Nieuws

Netflix 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown krijgt het meest betaald

Stranger Things komt mogelijk in de loop van deze zomer met het vierde seizoen.

Sinds het eerste seizoen van Netflix-serie Stranger Things te zien is geweest, is actrice Millie Bobby Brown uiterst populair geworden. De laatste jaren wist ze zelfs een paar grote rollen te scoren.

Zo kwam ze onder de aandacht met haar hoofdrol in de film Enola Holmes. Dat niet alleen, ze produceerde de film ook. Intussen is ze straks ook te zien in het vierde seizoen van Stranger Things.

Duurbetaalde rol
We horen nu via Daniel Richtman dat de actrice de best betaalde van de castleden is. Althans, van de jonge castleden.

Volgens Richtman kreeg Millie Bobby Brown een flinke salarisverhoging voor het nieuwe seizoen. Daarmee kreeg ze meer betaald dan Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin.

Gezien het feit dat Millie Bobby Brown zo'n beetje het gezicht van de serie is, vinden we het niet heel vreemd dat ze extra geld betaald krijgt voor de serie. Waar het vierde seizoen precies over gaat is nog niet bekend. Naar verluidt is het deze zomer te zien.

Lees ook: Netflix's 'Stranger Things' seizoen 4 is enger dan ooit

Lees ook: Nieuwe seizoen Netflix-serie 'Stranger Things' wil nog niet erg vlotten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.