Oscarwinnaar regisseert pilot 'The Walking Dead' spin-off

Oscarwinnaar regisseert pilot 'TWD' spin-off

En de eerste beelden uit de vierde aflevering "Slabtown" van seizoen 5.

Bram de Groot, 27 oktober 2014 om 11:17

Het vijfde seizoen van The Walking Dead is ondertussen een paar afleveringen onderweg en het lijkt erop dat het niet al te lang meer zal duren voordat de aangekondigde spin-off zijn weg vindt naar het tv-scherm. Volgens Deadline is er een Oscar-winnende regisseur aangetrokken voor de pilot-aflevering.
De regisseur luistert naar de naam Adam Davidson. Hij won in 1991 een Oscar voor zijn korte film The Lunch Date. Daarna regisseerde hij afleveringen van series als LOST, Deadwood, Dexter, Rome, True Blood, Fringe, Community, Hell on Wheels en TURN: Washington's Spies.

Naar verwachting starten de opnames voor de serie van Robert Kirkman en Dave Erickson eind 2014. Voorlopig is er nog weinig bekend over het verhaal en de cast. Wel verscheen onlangs een omschrijving van de personages. Het vermoeden is dat de serie zich afspeelt op een ander tijdstip dan de moederserie.

Hieronder de eerste beelden uit de vierde aflevering "Slabtown" van S5 van The Walking Dead. Deze wordt volgende week uitgezonden. Vanavond volgt de Nederlandse ondertitelde versie van aflevering 3 op de zender FOX.


Bron: Deadline

Lees meer over: the walking dead, spinoff, 2015, Adam Davidson, LOST, Deadwood, Dexter, Rome, True Blood, Fringe, Community, Hell on Wheels, TURN Washingtons Spies, productie

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws